Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θ. Καραΐσκος: “O Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Αμφικτυονίες» είναι γεγονός”

Την παρακάτω ανάρτηση έκανε ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Θύμιος Καραΐσκος σχετικά με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Αμφικτυονίες»:

Ακολουθήστε μας  στο facebook

“Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους δημάρχους για τη συνεργασία, τα νέα μέλη που αποδέχθηκαν την πρόσκληση να μετέχουν σε αυτή τη προσπάθεια και απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα αναλάβει την υλοποίηση ενός φιλόδοξου και συνεργατικού σχεδίου.
O Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Αμφικτυονίες» είναι γεγονός. Καλή αρχή λοιπόν και επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων του νέου Αναπτυξιακού Οργανισμού των Δήμων μας. Η συνεργασία, η αλληλεγγύη και η επικουρικότητα είναι σίγουρα αρχές που είναι συνώνυμες με την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως συνώνυμη με την αυτοδιοίκηση είναι και η έννοια της αποτελεσματικότητας.

Η υλοποίηση της απόφασης των πέντε Δήμων της Φθιώτιδας να συστήσουμε έναν, κοινό για όλους, Αναπτυξιακό Οργανισμό, δεν είναι τίποτα άλλο από την δημιουργία ενός σύγχρονου αναπτυξιακού εργαλείου, ενός κοινού αναπτυξιακού μηχανισμού, που φιλοδοξεί μέσα από την συνεργασία και την επικουρικότητα, να προωθήσει κοινωνικές δράσεις, να μελετήσει και να προωθήσει έργα και χρηματοδοτήσεις, να συμβάλει στην σύνταξη και υλοποίηση ενός αναπτυξιακού στρατηγικού σχεδιασμού για κάθε Δήμο που μετέχει.
Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός, στελεχωμένος, αφενός με έμπειρο δυναμικό του δημόσιου τομέα, αφετέρου με νέο επιστημονικό στελεχιακό δυναμικό, με στενή συνεργασία με τους τοπικούς επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς και ασφαλώς με το διοικητικό του σχήμα να τον στηρίζει ουσιαστικά, είμαστε βέβαιοι ότι ως φορέας σχεδιασμού και διαχείρισης, θα συμβάλλει στην αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα των Δήμων, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου πάνω απ’ όλα.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Είστε προληπτικοί; Παρατηρείτε το καθετί που συμβαίνει γύρω σας ή πάνω σας με ένα αίσθημα… φόβου και ανησυχίας;

Λαϊκές θυμοσοφίες Είστε προληπτικοί; Παρατηρείτε το καθετί που συμβαίνει γύρω σας ή πάνω σας με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *