Το Γυμνάσιο Ιωλκού σε σύμπραξη με το Γυμνάσιο Στεφανοβικείου και το 4ο Γυμνάσιο Βόλου και με κοινό θέμα ομίλου «Στα χνάρια του Ρήγα Φεραίου», πρόκειται να υλοποιήσει θεατρική παράσταση με τίτλο «Μια φορά κι έναν καιρό ….είναι ο Ρήγας» το Σάββατο 1 Απριλίου στις 18:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας.
Το θεατρικό γράφτηκε από την φιλόλογο εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Ιωλκού, Ελένη Κυριάκου. Ο θίασος αποτελείται από μαθητές του Γυμνασίου Ιωλκού , οι μαθητές του Γυμνασίου Στεφανοβικείου έγραψαν στίχους οι οποίοι με τη σειρά τους μελοποιήθηκαν από μαθητές του 4ου Γυμνασίου Βόλου.
Πρόκειται για μια δράση που σχεδιάστηκε και υλοποιείται με πολύ μεράκι και δουλειά από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων !
magnesianews.gr