Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θεσσαλονίκη: Άρχισαν να ρίχνουν και ποδήλατα στα νερά του Θερμαϊκού

Ηλεκτρικά ποδήλατα εντοπίστηκαν στα νερά του Θερμαϊκού, όπου πριν από καιρό είχαν ανασυρθεί δεκάδες ηλεκτρικά πατίνια. Άγνωστο το πώς ακριβώς βρέθηκαν στη θάλασσα.
Τουλάχιστον τρία ηλεκτρικά ποδήλατα βρίσκονται στη θάλασσα από το ύψος του λιμανιού έως τον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την «επιδημία» ρίψης πατινιών στον Θερμαϊκό, φαίνεται πως ήρθε η σειρά των ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο του GRTimes.gr, στα νερά του Θερμαϊκού αυτήν την ώρα «κολυμπάνε» τουλάχιστον τρία ηλεκτρικά ποδήλατα τα οποία σταδιακά θα αρχίσουν να οξειδώνονται όλο και πιο πολύ, με κίνδυνο να διαρρεύσουν στο νερό, επικίνδυνες ουσίες από τις μπαταρίες τους.

Δεν έχει γίνει γνωστό το πώς ακριβώς βρέθηκαν τα συγκεκριμένα ποδήλατα μέσα στο νερό, αν όμως λάβει κανείς υπόψιν το τι είχε γίνει τα δύο πρώτα χρόνια της πανδημίας όταν και είχαν ανασυρθεί δεκάδες ηλεκτρικά πατίνια, μπορεί εύκολα να βγάλει το συμπέρασμα πως κάποιοι μπορεί να τα έριξαν ακόμη και για πλάκα.

Να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα ποδήλατα βρίσκονται στην Παλαιά παραλία, δηλαδή από το λιμάνι μέχρι τον Λευκό Πύργο που είναι και το πιο πολυσύχναστο σημείο και ενδεχομένως στη Νέα παραλία να υπάρχουν αρκετά ακόμη ποδήλατα, τα οποία βρίσκονται στη θάλασσα.

GRTIMES.GR

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Νεός Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, ο Ταξίαρχος Καραχάλιος Γεώργιος

Ανακοινώθηκαν 27/1/2023 οι τοποθετήσεις – μετακινήσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας Με βάση την ανακοίνωση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *