Breaking News

Τι λέει το Λιμενικό για την αυτοκτονία του 51χρονου Βολιώτη

Ανακοίνωση για την αυτοκτονία του 51χρονου ναυτικού που εντοπίστηκε απαγχονισμένος χθες το πρωί σε ρυμουλκό σκάφος στο εμπορικό λιμάνι Βόλου, εξέδωσε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Όπως αναφέρει, τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Βόλου για την ύπαρξη ενός απαγχονισμένου άντρα, εντός του μηχανοστασίου ενός ρυμουλκού (Ρ/Κ) πλοίου ελληνικής σημαίας, το οποίο βρισκόταν πλαγιοδετημένο στο εμπορικό λιμάνι του Βόλου.
«Αμέσως, στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για έναν 51χρονο ημεδαπό ναυτικό μέλος πληρώματος με ειδικότητα ναύτης. Επίσης, στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου/ Γ.Ε.Ε., για την παροχή συνδρομής.

Η σορός του 51χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο», ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Πηγή: magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Τρικάλων από 17/2 έως 23/2/2025

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Τρικάλων από 17/02/2025 έως 23/02/2025 Ανακοινώνεται ότι για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *