Τετάρτη , 1 Φεβρουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Την έναρξη λειτουργίας της 6ης Τοπικής Ομάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης.

Η 6η ΤΟΜΥ βρίσκεται επί των οδών Δορυλαίου 32 και Ανατολικής Ρωμυλίας 38 (σε ισόγειο χώρο) του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Τούμπας.
Αρχής γενομένης από τις 2 Ιανουαρίου 2023 έως και 20 Ιανουαρίου 2023, οι υπηρεσίες της ΤΟΜΥ θα παρέχονται από τις 14:00 έως τις 22:00, κατά την επόμενη εβδομάδα (23/01/2023- 27/01/2023) από τις 07:00 έως τις 15:00 και μετέπειτα θα λειτουργεί σε πρωινό και απογευματινό ωράριο εναλλάξ ανά εβδομάδα με την 1η Τ.ΟΜ.Υ. Θεσσαλονίκης, με την οποία συστεγάζεται.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Δημήτρης Τσαλικάκης, η 6η Τ.ΟΜ.Υ Θεσσαλονίκης είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό (Γενικοί Ιατροί, Παιδίατρος) νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη, με δυνατότητα πρόσβασης για ΑμΕΑ.

Πώς μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες
Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 2311223600, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tomy_thessaloniki6@4ype-pedy.gr.

«Έργο των Τ.ΟΜ.Υ είναι η παροχή δωρεάν πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό. Ειδικότερα, οι Τ.ΟΜ.Υ λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με προσωπικό ιατρό, με εγγεγραμμένο πληθυσμό και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις», υπογραμμίζει ο κ. Τσαλικάκης.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδος Συμεών προς νεαρό ιερέα που χήρεψε: «Σε αγαπώ περισσότερο γιατί σηκώνεις αυτόν τον Σταυρό»

Μία συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε  στο τέλος της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας «Σε αγαπώ περισσότερο γιατί σηκώνεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *