Σάββατο , 13 Αυγούστου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Την Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022 τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας και η Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας

Σε ανακοίνωση της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας και της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας επισημαίνονται τα εξής:

«Μετά από 2 χρόνια απουσίας και αναμονής, βρεθήκαμε ξανά πίσω από τα καβαλέτα και ζωγραφίσαμε…

Η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας και η Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας μετά από πρόσκληση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ελασσώνος κ.κ. Χαρίτωνα, συνεργάστηκαν και υλοποίησαν την εκπαιδευτική χρονιά 2021-2022 εικαστικό τμήμα, που στεγάστηκε στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας.

Παρά τις όποιες δυσκολίες, πάνω από 30 μαθητές όλων των ηλικιών συμμετείχαν στα τμήματα που δημιουργήθηκαν.

Η εκπαιδευτική χρονιά κλείνει με μια έκθεση των μαθητών με θέμα που διάλεξαν οι ίδιοι, θέλοντας να δώσουν πολλαπλά μηνύματά , τόσο για την κάθε μορφής «Ελευθερία» που πρέπει να βιώνουμε όσο και για την προστασία της φύσης για την οποία όλοι πρέπει να προσπαθούμε ώστε να μην εκλείψουν από το περιβάλλον σπάνια και όμορφα πουλιά σαν αυτά που ζωγράφισαν.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να τιμήσετε με την παρουσία σας, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των μαθητών του εικαστικού τμήματος της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας και της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας με τίτλο

«Πετώντας και Ζωγραφίζοντας …Ελεύθερα»

που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022 και ώρα 19.30, στην νέα αίθουσα της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας Κ. Οικονόμου 71-73 (δίπλα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας) .

Η έκθεση είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις του Δήμου Ελασσόνας «Ημέρες Περιβάλλοντος»»

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εργασίες αναβάθμισης στα γήπεδα σε Σούρπη, Άνω Γατζέα και Πλάτανο

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως ενημερώνει, οι εργασίες βελτίωσης των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *