Τετάρτη , 19 Ιανουαρίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Την πρόσληψη οκτώ ατόμων ανακοινώνει ο Δ. Βόλου για την αντιμετώπιση άμεσων εποχικών υπηρεσιακών αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου

Την πρόσληψη οκτώ ατόμων ανακοινώνει ο Δήμος Βόλου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών για την αντιμετώπιση άμεσων εποχικών υπηρεσιακών αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου.

Θα προχωρήσει στην πρόσληψη δύο Κηπουρών ΔΕ, πέντε Εργατών Πρασίνου ΥΕ και ενός οδηγού ΔΕ με δίπλωμα C ́ κατηγορίας, με ΠΕΙ. Ο Δήμος αναφέρει ότι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στη διεύθυνση sox@volos-city.gr,ενώ πληροφορίες θα δίνονται στο τηλέφωνο 2421353122.

Ταυτόχρονα στην αρχική ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου www.dimosvolos.gr υπάρχει η σχετική Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων- υπεύθυνων ξεκινά την 26/11/2021 και λήγει την 30/11/2021 και ώρα 23:59. Αναλυτικά σήμερα στην εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ.

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Τα υπέροχα Λευκά Όρη είναι χιονισμένα μέχρι και τον Ιούνιο

Επιβλητικό, εντυπωσιακό και απόκοσμο είναι ένα ελληνικό βουνό που είναι ντυμένο στα λευκά ακόμα και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *