Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στο δημοτικό συμβούλιο Δωρίδος το ιδιοκτησιακό καθεστώς από την Ι.Μ. “Κουτσουριωτίσσης”

Με 5 θέματα και κυριότερο τον καθορισμό αμοιβής δικηγόρου για το χειρισμό της υπόθεσης που αφορά στην διεκδίκηση δημοτικών εκτάσεων και ακινήτων των οποίων αμφισβητείται το ιδιοκτησιακό καθεστώς από την Ι.Μ. “Κουτσουριωτίσσης” συνεδριάζει στο Λιδωρίκι στις 7 το βράδυ την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου το δημοτικό συμβούλιο Δωρίδος.

Η λίστα των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης αναλυτικά έχει ως ακολούθως:

Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για το χειρισμό της υπόθεσης που αφορά στην διεκδίκηση δημοτικών εκτάσεων/ακινήτων των οποίων αμφισβητείται το ιδιοκτησιακό καθεστώς από την Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου “Κουτσουριωτίσσης”, ιδιαίτερης σημασίας για τα συμφέροντα του Δήμου. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Πολίτης Σταύρος)
Περί επιβολής διοικητικών κυρώσεων για την παραμονή και κυκλοφορία οχημάτων στο Νησί Τριζόνια, σύμφωνα με την 11/154/10.06.2011 Απόφαση Δ.Σ. του Δήμου Δωρίδος. (Εισηγητής: Αν. Προϊστάμενος Διεύθυνσης Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, κ. Αργυρόπουλος Θεόδωρος)
Έκφραση γνώμης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) μικρού υδροηλεκτρικού έργου (Μ.ΥΗ.Ε.) ισχύος 1,96 MW της εταιρείας “Γ. ΒΑΣΙΛΑΣ ΜΙΚE” στην περιοχή “Δάφνος” Δ.Ε. Βαρδουσίων και Λιδωρικίου στο Δήμο Δωρίδας στο Ν. Φωκίδας, (ΠΕΤ:2207797925). (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Πολίτης Σταύρος)
Ορισμός τακτικών συμβούλων στη Δημοτική Κοινότητα Μαραθιά, μέχρι τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (31-12-2023). (Εισηγητής: Δήμαρχος Δωρίδος, κ. Καπεντζώνης Γεώργιος)
Περί συμμετοχής του Δήμου Δωρίδος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΦΩΚΙΚΗ Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.». (Εισηγητής: Δήμαρχος Δωρίδος, κ. Καπεντζώνης Γεώργιος)

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μακάβρια «πακέτα» με μάτια ζώων σε πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ευρώπη

Αρκετές πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ευρώπη έχουν λάβει “ματωμένα πακέτα” τα οποία περιείχαν μάτια ζώων, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *