Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τις επόμενες ημέρες, η ημερομηνία και ο τόπος της συνάντησης με τους Θεσσαλούς αγρότες

«Συνεχίζουμε να συζητάμε με ιδιαίτερη έμφαση και ευαισθησία τα ζητήματα και της Θεσσαλίας, γιατί υπάρχουν περιοχές στις οποίες οι παραγωγοί έχουν δοκιμαστεί», είπε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, στους αγρότες του μπλόκου του Αλμυρού, πριν φτάσει στον Βόλο για να παραστεί σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Βόλου.

Ειδικά για τους αγρότες της Θεσσαλίας, ο κ Βορίδης σημείωσε: «Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία και τον τόπο της συνάντησης με τους αγρότες. Θα γίνει αυτή η συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Τα ξέρουμε τα θέματα και εξήγησα τις δυνατότητες που έχουμε. Οι κινητοποιήσεις των αγροτών, βοηθούν τον πρωθυπουργό στην επαναδιαπραγμάτευση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και σε αυτό το κομμάτι έχουμε στρατηγική συμφωνία με τους αγρότες, γιατί η αλήθεια είναι ότι η ΚΑΠ διαμορφώθηκε όπως διαμορφώθηκε κάτω από την πίεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την τριμερή συμφωνία Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο έχει πλειοψηφία σοσιαλιστών, αριστερών και οικολόγων, που μας οδήγησαν για την πράσινη μετάβαση και αυτό είναι που οδήγησε σε έναν συμβιβασμό».

Και ο κ. Βορίδης συμπλήρωσε ότι «η Κυβέρνηση ως αντίπαλο έχει τα προβλήματα. Ασχολούμαστε με τα θέματα της ακρίβειας, προχωράμε το μεταρρυθμιστικό μας έργο, ψηφίσαμε την αυστηροποίηση των ποινών του Ποινικού Κώδικα, θα ψηφίσουμε στις 7 και 8 Μαρτίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε σε όλα τα επίπεδα».

Μαζί με τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη ήταν στον Βόλο και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου που είχε σειρά επαφών και συναντήσεων στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Θεσσαλία.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Άμφισσα, το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου

Με τη συμμετοχή 120 αθλητών, οι οποίοι μαζί με τους συνοδούς τους αποκόμισαν τις καλύτερες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *