Δευτέρα , 26 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τις τέσσερις γέφυρες που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα ή μικρότερα προβλήματα από τον “Daniel” θα κατασκευάσει – αποκαταστήσει το Υπουργείο Υποδομών στον Δήμο Καρδίτσας

Τις τέσσερις γέφυρες που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα ή μικρότερα προβλήματα από τον “Daniel” θα κατασκευάσει – αποκαταστήσει το Υπουργείο Υποδομών στον Δήμο Καρδίτσας, μετά από συνεννόηση του δημάρχου Καρδίτσας κ. Τσιάκου, με τον υφυπουργό υποδομών κ. Ταχιάο.

Αυτή ήταν η πληροφόρηση που είχε το KarditsaLive.Net, σε επικοινωνία που είχε με το Γραφείο Τύπου του Δήμου και σε σχετικό ερώτημα που έθεσε για την λίστα των αποκαταστάσεων που πρότεινε ο Δήμος, προς το υπουργείο, μετά το πέρασμα του Daniel.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση δεν υπάρχει κάποια λίστα προς το Υποδομών και για το είδος των έργων που αυτό θα αναλάβει να διεκπεραιώσει. Για τα υπόλοιπα έργα που πρέπει να γίνουν, τονίστηκε ότι ο Δήμος κάνει ενέργειες προκειμένου να βρεθούν χρηματοδοτικά εργαλεία.

Π.Κ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Παλαιοχριστιανοί: Ιερέας «δείχνεται» ως ο πατέρας του εγγονού του Μανώλη – Το παιδί δεν έχει δηλωθεί στο ληξιαρχείο

Νέες αποκαλύψεις και νέα ερωτηματικά για τους Παλαιοχριστιανούς… Νέα στοιχεία για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *