Σάββατο , 24 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το 1ο και το 17ο Δημοτικά Σχολεία της Λαμίας επιλέχτηκαν πρεσβευτές του προγράμματος ασφαλούς Κολύμβησης Safe Water Sports

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι από τα σχολεία που συμμετείχαν και πραγματοποίησαν τις περισσότερες δραστηριότητες του εκπαιδευτικού προγράμματος, κερδίζοντας έτσι τη διάκριση αυτή για την φετινή χρονιά, μαζί με 15 επιπλέον Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία από της υπόλοιπες Περιφέρειες της Ελλάδας και την Κύπρο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επιτυχία αυτή και ακόμα περισσότερο ικανοποιημένοι για την ευχάριστη ενημέρωση και εκπαίδευση των μικρών μας μαθητών της Γ΄ και της Δ΄ τάξης πάνω στο πολύ σοβαρό θέμα της ασφάλειας στη θάλασσα και την πισίνα. Αναλαμβάνουμε με χαρά τον ρόλο που μας αποδίδεται για ενημέρωση και των υπόλοιπων σχολείων της περιφέρειάς μας. Ευχαριστούμε θερμά του ανθρώπους στο πρόγραμμα Safe Water Sports που εργάζονται δημιουργικά για τα παιδιά μας και μας παρέχουν τόσο πολύτιμο υλικό, προσαρμοσμένο κατάλληλα για την ηλικία τους.

Δείτε τις δύο ψηφιακές δραστηριότητες που υλοποιήσαμε κατά τη διάρκεια του προγράμματος:

Κουίζ – Κανόνες ασφάλειας στην πισίνα

Ψηφοφορία – Ο σημαντικότερος κανόνας ασφάλειας στην πισίνα!!!

Η βράβευση όλων των σχολείων ήταν προγραμματισμένη για το διήμερο 26 – 27  Σεπτεμβρίου στον χώρο του Πλωτού Μουσείου Νεράιδα στη μαρίνα του Φλοίσβου. Εξαιτίας των εκτάκτων μέτρων προστασίας θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως, με τους υπευθύνους του προγράμματος να βρίσκονται στον ίδιο χώρο και του υπεύθυνους εκπαιδευτικούς στα σπίτια τους, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών. Την Παρασκευή λοιπόν 9 Οκτωβρίου και ώρα 18:00  θα συντονιστούμε και θα παρακολουθήσουμε την εκδήλωση, με την συμμετοχή σημαντικών προσώπων του χώρου της εκπαίδευσης και τους εκπροσώπους από όλα τα διακριθέντα σχολεία. Τα σχολεία μας θα εκπροσωπήσουν οι κ. Τάσση Παρασκευή (πληροφορικός στα 1ο και 17ο Δ.Σ.), η κ. Σφέτσα Γιώτα (γυμνάστρια στο 1ο Δημοτικό,2019-20) και ο κ. Μπουλαλάς Γιάννης (γυμναστής στο 1ο και 17ο Δημοτικά Σχολεία, 2019-20), που ήταν και οι υπεύθυνοι του προγράμματος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ζωντανά στο επίσημο κανάλι του οργανισμού Safe Water Sports στο YouTube σήμερα στις 18:00:

https://www.youtube.com/channel/UCIknKFwFllVv5vUlX8w9Mkw?view_as=subscriber

Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές για την ιδιαίτερη τιμή που μας κάνουνε!

Δείτε το παρακάτω βίντεο παρουσίασης του προγράμματος

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μαλεσίνα: Η παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος «Μαλεσίνα»

  Με την συμμετοχή των μαθητών και των εκπαιδευτικών του 1ου και 2ου Δημοτικού Μαλεσίνας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *