Σάββατο , 1 Απριλίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το 38ο συνέδριο της ΓΣΕΕ, 8-12 Μαρτίου

38Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΣΕΕ

Ξεκινούν την Πέμπτη 9 Μαρτίου το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 12 Μαρτίου οι εργασίες του 38ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “ΑΠΟΛΛΩΝ” του ομίλου Διβάνη, στο Καβούρι Αττικής.

Στο Συνέδριο, θα πραγματοποιηθούν απολογισμός και προγραμματισμός δράσης και θα εκλεγούν τα νέα όργανα της Συνομοσπονδίας (Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή και Γενικό Συμβούλιο).

Το 38ο Συνέδριο της Συνομοσπονδίας διεξάγεται με τη συμμετοχή περίπου 400 συνέδρων, οι οποίοι καλύπτουν 120 δευτεροβάθμιες οργανώσεις (Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα). Κάθε σύνεδρος εκπροσωπεί 1000 συνδικαλισμένους-ψηφίσαντες εργαζόμενους σε πρωτοβάθμιο επίπεδο.

Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ έχουν κληθεί να παρευρεθούν και να χαιρετίσουν ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Στο Συνέδριο θα παραστούν και αντιπροσωπείες από Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Συνδικαλιστικές Οργανώσεις.

Οι συνθήκες αλλά και τα προβλήματα των εργαζομένων, επιβάλλουν την πραγματοποίηση ενός Συνεδρίου ουσίας και αποφάσεων, στο οποίο θα καθοριστεί η στρατηγική της ΓΣΕΕ για όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τον κόσμο της μισθωτής εργασίας.

Το συνδικαλιστικό κίνημα θα βγει από το 38Ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ πιο ισχυρό  πιο δυνατό και πιο αποτελεσματικό, έχοντας ΌΡΑΜΑ και ΘΕΛΗΣΗ για τομές και αλλαγές, προς όφελος πάντα των εργαζομένων, των συνταξιούχων αλλά και των ανέργων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πέθανε ο Γιάννης Φραγκούλης, ο θρυλικός «Τρομάρας»

Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Φραγκούλης, ο θρυλικός «Τρομάρας»… Ο Γιάννης Φραγκούλης, γνωστός ως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *