Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το δικό τους καλάθι φαίνεται πως ετοιμάζουν οι ιχθυοπώλες στη Βαρβάκειο Αγορά

Το δικό τους καλάθι φαίνεται πως ετοιμάζουν οι ιχθυοπώλες στη Βαρβάκειο Αγορά, το οποίο είναι πολύ πιθανό να διατηρηθεί καθόλη τη διάρκεια της Σαρακοστής
Λίγες ώρες πριν από την εφαρμογή, στα σουπερμάρκετ, του “καλαθιού της Σαρακοστής”, φαίνεται πως οι ιχθυοπώλες ετοιμάζουν το δικό τους καλάθι.

Σύμφωνα με το MEGA έρχεται και το “καλάθι της ψαραγοράς” στη Βαρβάκειο.

Οι ανακοινώσεις δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμη και αύριο, ενώ ήδη οριστικοποιούνται οι τελικές λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου καλαθιού, την έναρξη αλλά και τη διάρκειά του. Δεν αποκλείεται να διατηρηθεί στη Βαρβάκειο, σε όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής.

“Θα περιέχει κάποια προϊόντα που θα μπορούμε κι εμείς να διαθέσουμε σε ανταγωνιστικές τιμές και ο καταναλωτής να ψωνίσει πολύ φθηνά”, δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος των ιχθυοπωλών της Βαρβακείου, Βασίλης Σίμος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ιχθυοπώλες διαβεβαιώνουν ότι θα προσπαθήσουν να συγκρατήσουν και τις τιμές εκτός καλαθιού.

Η ιχθυαγορά της Βαρβακείου θα παραμείνει ανοιχτή και την Κυριακή, από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ θα ανοίξει πάλι τα ξημερώματα μέχρι και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, για να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές.

Τι ισχύει με τα θαλασσινά στο καλάθι του νοικοκυριού
Σε ό,τι αφορά στο «Σαρακοστιανό καλάθι» ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης δήλωσε ότι δεν θα ενταχθούν νωπά είδη παρά μόνο κατεψυγμένα θαλασσινά.

www.dikaiologitika.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων [26/3/2023]

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων,  26/3/2023 Πατήστε εδώ στο newsbeast.gr, για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *