Παρασκευή , 3 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Επιμελητήριο Εύβοιας στο διήμερο εργαστήριο “Greek Tourism & Gastronomy Workshop” στη Βαρσοβία

Το Επιμελητήριο Εύβοιας συμμετείχε, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο διήμερο εργαστήριο “Greek Tourism & Gastronomy Workshop”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία από τις 12 έως και τις 13 Δεκεμβρίου 2022.

Στην Πολωνία – μια χώρα με συνεχώς αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα προς την Εύβοια – το Φορέα εκπροσώπησαν η Υπεύθυνη σε θέματα Τουρισμού, κα Παρασκευή Μπουραντά και ο Υπεύθυνος Συντονισμού ΓΕΜΗ & Επιχειρήσεων, κ. Βασίλειος Βαρελάς, με σκοπό την δυναμικότερη προώθηση του τουριστικού προϊόντος και των ευβοϊκών επιχειρήσεων του κλάδου και τη δημιουργία μιας ισχυρότερης και πλέον διακριτής τουριστικής ταυτότητας του Νομού.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Βαρσοβία, του Ελληνο-Πολωνικού Επιμελητηρίου και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις b2b με περισσότερους από 40 δημοσιογράφους, tour operators, travel agents, influencers, οι οποίοι γνώρισαν το τουριστικό μας προϊόν σε όλες τις μορφές του, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, αλλά και τη γαστρονομία μας.

Το διήμερο workshop στήριξαν με την παρουσίες τους ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς, ο Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Πολωνία κ. Μιχαήλ Ευστράτιος Δαρατζίκης, ο Έλληνας Πρόξενος κ. Σπύρος Βούρτσης, η Εμπορική Ακόλουθος κα Σοφία-Μαρία Μπαγατέλα και η Προϊσταμένη του ΕΟΤ της Πολωνίας κα Νικολέτα Νικολοπούλου.

eviaportal.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στο Καρπενήσι (4-5 Μαρτίου) οι Χειμερινοί Αγώνες

Οι Masters της κολύμβησης ετοιμάζονται για το ετήσιο –χειμερινό- ραντεβού τους… Το διήμερο 4-5 Μαρτίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *