Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το φεστιβάλ Μουσικότροπο έρχεται σύντομα κοντά μας στη Λάρισα

Το φεστιβάλ Μουσικότροπο που διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, έρχεται σύντομα κοντά μας, φρέσκο και ανανεωμένο με ένα πλούσιο και ελκυστικό πρόγραμμα, προσκαλώντας όλες τις φίλες και τους φίλους του, να απολαύσουν τη νέα μουσική διαδρομή που πρόκειται να χαράξει.

Συναυλίες με μεγάλες ορχήστρες, μουσικά σύνολα με καταξιωμένους καλλιτέχνες, εργαστήρια για μουσικούς, για παιδιά και για άτομα με αναπηρία, συνθέτουν το παζλ των φετινών δράσεων, καθιστώντας το πρωτοπόρο στην ελληνική μουσική σκηνή και εφάμιλλο μεγάλων καλλιτεχνικών διοργανώσεων.

Ο διαδραστικός χαρακτήρας του δημιουργεί συνεργασίες μεταξύ του ντόπιου και ξένου δυναμικού, ενώ Λαρισαίοι μουσικοί που διαπρέπουν σε διάφορα μέρη της χώρας μας και εκτός αυτής, προσκαλούνται, δίνοντάς μας την ευκαιρία να συμπορευτούμε μαζί τους και να συμμετέχουμε στη γνώση και τις εμπειρίες τους.

Δημήτρης Καρακαντάς, Πάττυ Κοντογιάννη, Βασίλης Σαΐτης, Ήβη Παπαθανασίου, Νίκος Νικολαΐδης είναι μερικοί/ές από τους προσκεκλημένους Λαρισαίους/ες που διαπρέπουν στον χώρο της μουσικής.

Παράλληλα, δημοφιλείς μουσικοί με μεγάλη καλλιτεχνική πορεία, όπως ο Παντελής Θαλασσινός και ο Γιώργος Καζαντζής, πρόκειται να συμπράξουν με σπουδαστές της Παιδικής Χορωδίας και του Κουαρτέτου Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, δίνοντας ένα δυναμικό, διαδραστικό παρόν στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται σε τέσσερα Σαββατοκύριακα, ξεκινώντας το Σάββατο 4 Μαρτίου, ενώ η αυλαία του πέφτει την Κυριακή 2 Απριλίου.

Εμπνευστής και ιδρυτής του φεστιβάλ, είναι ο διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας Χρήστος Λενούτσος.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Αγράφων: Οι πολιτιστικοί σύλλογοι και τα αθλητικά σωματεία που επιθυμούν να λάβουν επιχορήγηση να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αγράφων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους πολιτιστικούς συλλόγους καθώς και τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *