Ακολουθήστε μας στο facebook

Το γνωστό διαδικτυακό κατάστημα JMC Tech που εδρεύει στο ορεινό Καρπενήσι, φέρεται να κατέβασε απροειδοποίητα ρολά, αφήνοντας στον αέρα χιλιάδες προπληρωμένες παραγγελίες

Η εταιρεία είχε σημαντικές πωλήσεις το 2022 με έσοδα 6,4 εκατ. ευρώ

Το γνωστό διαδικτυακό κατάστημα JMC Tech που εδρεύει στο ορεινό Καρπενήσι, φέρεται να κατέβασε απροειδοποίητα ρολά, αφήνοντας στον αέρα χιλιάδες προπληρωμένες παραγγελίες.

Η εταιρεία JMC Α.Ε. που στον τελευταίο δημoσιευμένο ισολογισμό του 2022 εμφανίζει πωλήσεις 6,434 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων 107.089 ευρώ δεν απαντά στο τηλέφωνο, ενώ δεν φαίνεται να λειτουργεί η ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος (JMCtech.gr) αλλά ούτε η σελίδα στο facebook.

Το FinancialReport επιχείρησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς αλλά υπάρχει μήνυμα στον τηλεφωνητή, το οποίο διακόπτεται.

«Ευχαριστούμε που καλέσατε το ηλεκτρονικό κατάστημα Jmctech..gr, παρακαλώ περιμένετε, παρακαλούμε να σας συνδέσουμε με τον πρώτο διαθέσιμο εκπρόσωπο, λόγω μεγάλου τράφικ στις τηλεφωνικές γραμμές, ζήτησε να σε καλέσουμε…. », είναι το μήνυμα που βγαίνει στο τηλέφωνο αλλά δεν μπορείς ούτε μήνυμα να αφήσεις.

Να σημειωθεί πως η εταιρεία το 2022 πολλαπλασίασε τις πωλήσεις της σε 6,4 εκατ. ευρώ από 1,575 εκατ. ευρώ το 2021. Τον ισολογισμό του 2022 υπογράφουν ο Ιωάννης Μάκκας ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και η Μαρία Καρυώτη ως αντιπρόεδρος. Τα δύο αυτά πρόσωπα συμμετέχουν στο τριμελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Το τρίτο μέλος του Δ.Σ. είναι η Κλεονίκη Καρυώτη.

Τα τελευταία χρόνια το ηλεκτρονικό κατάστημα από το Καρπενήσι είχε πολύ χαμηλές τιμές σε πολλά δημοφιλή προϊόντα, αλλά δεν ήταν ετοιμοπαράδοτα. Είχε χρόνους παράδοσης 15-30 ημέρες και αρκετές φορές μεγαλύτερους. Μέχρι τον Απρίλιο δεν υπήρχε καμία ένδειξη για το τι θα ακολουθήσει. Μέσα στον Μάιο ανέβασε περιέργως όλες τις τιμές ενώ πριν λίγες ημέρες έπεσε το site και η σελίδα της στο facebook.

Αναφορά στο θέμα έχουν κάνει και τοπικά μέσα ενημέρωσης από τις αρχές Ιουνίου, αλλά χωρίς να δώσουν κάποια συνέχεια. Ο «Ευρυτανικός Παλμός» στις 6 Ιουνίου έγραψε: «Εκατοντάδες οι δυσαρεστημένοι πελάτες του JMC Tech με χιλιάδες ευρώ ‘στον αέρα’ από πληρωμένες παραγγελίες που δεν φθάνουν ποτέ, ημερομηνίες παράδοσης που συνεχώς μετατίθενται, ακυρωμένες παραγγελίες με χρήματα που επιστρέφονται μετά από μήνες ή και καθόλου, όπως φαίνεται με μια ματιά στις αξιολογήσεις του καταστήματος στη Google και σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες τεχνολογίας. Το κλείσιμο της εταιρείας JMC Tech έχει σκάσει σα βόμβα στην τοπική κοινωνία της Ευρυτανίας και πάρα πολλοί είναι οι πελάτες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της που έχουν μείνει ξαφνικά χωρίς υποστήριξη.»

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαρισα: Συμμετέχουμε και απαντάμε στο ερωτηματολόγιο για το ΣΒΑΚ…

Ως τις 31 Ιουλίου μπορεί η κάθε Λαρισαία και ο κάθε Λαρισαίος να απαντήσουν στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *