Δευτέρα , 17 Ιανουαρίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Το μήνυμα που εξέδωσε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας, Βαγγέλης Κούκουζας

Μήνυμα εξέδωσε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας, Βαγγέλης Κούκουζας σχετικά με την ανάλυση των νέων του καθηκόντων.

Αποτελεί μεγάλη τιμή, πρόκληση αλλά και μεγάλη ευθύνη η απόφαση του Περιφερειάρχη μας, Φάνη Σπανού να με ορίσει Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας. Ακόμη μεγαλύτερη γίνεται η τιμή, η πρόκληση και η ευθύνη διότι η ανάληψη των καθηκόντων μου γίνεται σε κρίσιμη περίοδο όπου η κοινωνία και η οικονομία δοκιμάζονται. Η πανδημία δεν απειλεί μόνο την υγεία μας αλλά και ολόκληρο το οικονομικό και κοινωνικό σύστημα.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συμπολίτες μου σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, θα εργαστώ με ειλικρίνεια για το κοινό καλό και τον κοινό στόχο που θα υπηρετεί τον τόπο και τους πολίτες του.

Κλείνοντας θέλω να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου στον Περιφερειάρχη μας, Φάνη Σπανό για την μεγάλη τιμή και την τεράστια εμπιστοσύνη και να τον διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να δίνω δίπλα του, με όλες μου τις δυνάμεις, την μάχη που δίνει καθημερινά για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Με τιμή,
Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας
Κούκουζας Ευάγγελος

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Αναβάθμιση του Σταδίου της Καλαμπάκας

Έργο 150.000€ που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας νέο αθλητικό έργο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *