Παρασκευή , 8 Δεκεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το νέο βίντεο καλεί τον επισκέπτη να βιώσει τη Θεσσαλονίκη με όλες του τις αισθήσεις και να αφεθεί στη μαγεία της

Με μια νέα ταινία, που ενσωματώνει τη γαστρονομία με τις στιγμές των ανθρώπων της πόλης, απευθύνεται η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στις διεθνείς αγορές. Το νέο βίντεο καλεί τον επισκέπτη να βιώσει τη Θεσσαλονίκη με όλες του τις αισθήσεις και να αφεθεί στη μαγεία της.

«Η νέα ταινία του Δήμου Θεσσαλονίκης, που ενσωματώνει τη γαστρονομία, τον πολιτισμό με την καθημερινή ζωή και τους ανθρώπους της πόλης, έρχεται να ενισχύσει τη φήμη της Θεσσαλονίκης, καθώς καταφέραμε από το μηδέν του Μαρτίου του 2020 να φτάσουμε ξανά στα έσοδα και τις αφίξεις του 2019. Τα νούμερα δείχνουν ότι μπορεί να τα ξεπεράσουμε», δήλωσε σχετικά η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για περαιτέρω εξέλιξη στην τουριστική πορεία της Θεσσαλονίκης. «Η ταινία δημιουργήθηκε σαν μια χορογραφία. Οι αισθήσεις, οι γεύσεις, οι μυρωδιές. Οι στιγμές των ανθρώπων της πόλης -μιας πόλης γεμάτης νοστιμιά και χαμόγελα, ήλιο και νιάτα, ιστορία και χρώματα, πολιτισμό και ζωή, μιας πόλης με μνήμη και όνειρα. Παράδοση, σύγχρονος ρυθμός και στο επίκεντρο οι γεύσεις που συμπληρώνουν ένα παζλ αισθήσεων και αυθεντικότητας», συμπλήρωσε η κυρία Καραγιάννη σχετικά με τη φιλοσοφία του νέου βίντεο.

Το βίντεο προβάλλει τη Θεσσαλονίκη σε αγορές του εξωτερικού, με στόχο να προσελκύσει το διεθνές κοινό και να ενισχύσει περαιτέρω τη ζήτηση για αυθεντικές βιωματικές εμπειρίες διακοπών στην πόλη, που εξάλλου έχει διακριθεί ως γαστρονομική πρωτεύουσα, συμμετέχοντας στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων της Unesco.

Δείτε το βίντεο:

www.thestival.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Υγείας Λαμίας

Την Παρασκευή 8/12/2023 στις 11:00 Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων  ΠΦΥ Στερεάς Ελλάδας:  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *