Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Παιδικό Μουσείο Exploration ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με εξερευνήσεις για όλη την οικογένεια!

Παιδιά και γονείς περπατούν τους δρόμους της πόλης της Θεσσαλονίκης, εξερευνούν, παίζουν και ανακαλύπτουν την ιστορία και τον πολιτισμό της.

Οι πολιτιστικές διαδρομές είναι ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους, μνημεία, φυσικά τοπία και χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος με στόχο να γνωρίσουμε τον τόπο μας μέσα από το παιχνίδι.

Όλες και όλοι θα διαβάσουν χάρτες και παλιές ιστορίες, θα εξερευνήσουν μνημεία και δημόσια κτίρια, θα λύσουν γρίφους και θα αποκρυπτογραφήσουν μυστικά. Φέτος, οι πολιτιστικές διαδρομές έρχονται με νέες εξερευνήσεις και αποστολές για παιδιά και γονείς.

Αυτό τον μήνα οι συμμετέχοντες ακολουθούν τον Θεό των Θεών σε ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

Ο βασιλιάς των θεών ταξιδεύει εσπευσμένα στην Θεσσαλονίκη! Ο λόγος; Μα.. επειδή χάθηκαν όλοι οι θεοί από του Ολύμπου την κορυφή! Ένας δυνατός βόρειος άνεμος φύσηξε για τα καλά στον Όλυμπο και από τότε όλοι οι θρόνοι έμειναν αδειανοί.

Ελάτε όλοι σε ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στην πόλη της Θεσσαλονίκης! Με τη βοήθεια του Δία, λύνονται γρίφοι, γίνεται εξερεύνηση σε μνημεία και όλοι ανακαλύπτουν τους 12 θεούς του Ολύμπου.

Οι 12 Θεοί του Ολύμπου περιμένουν κρυμμένοι σε 12 σημεία στην πόλη! Είστε έτοιμοι;

Η πολιτιστική διαδρομή Το κυνήγι των 12 Θεών απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά από 4 ετών και άνω.

Η διαδρομή θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου (06.00μμ – 08.00μ) και αύριο, Πέμπτη 9 Μαΐου (11.00πμ – 01.00μμ) με σημείο εκκίνησης το Πάρκο στην Αριστοτέλους – Αγίου Δημητρίου!

Και… η εξερεύνηση στην πόλη ξεκινά!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εικαστικά Εργαστηρία Δήμου Λαμιέων: Ετήσια υπαίθρια έκθεση στις 31/5

Ετήσια υπαίθρια έκθεση Εικαστικών Εργαστηρίων Δήμου Λαμιέων Με την λήξη της σχολικής χρονιάς 2023-2024, τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *