Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το πάρκο των χρωμάτων στην Κύπρο αναμένεται να δοθεί για διαχείριση και λειτουργία του σε ιδιώτη, μετά από προκήρυξη προσφορών.

Συγκεκριμένα ο ιδιώτης θα αναλάβει την διαχείριση του αναψυκτηρίου και των αθλητικών χώρων καθώς και της ασφάλειας του χώρου και της συντήρησης του.
Η απόφαση αυτή λήφθηκε από το Δημοτικό συμβούλιο στην βάση του σκεπτικού ότι πριν καλά – καλά αρχίσει η λειτουργία του άρχισαν οι καταστροφές και οι ζημιές στον εξοπλισμό του.

Το πάρκο χρωμάτων είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Κύπρου το κόστος του οποίου άγγιξε τα €3.700.000. Καλύπτει έκταση 32.000 τ.μ. και είναι το πιο «πλούσιο» στην Κύπρο τόσο από άποψη πρασίνου όσο και υποδομών.
Συγκεκριμένα το Πάρκο περιλαμβάνει πλατειακούς χώρους συνάθροισης, παιδική χαρά, καφετέρια, γήπεδο αντισφαίρισης, γήπεδο καλαθόσφαιρας, μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου, αποδυτήρια, τροχοπεδιλοδρόμιο (skateboard), τοίχο αναρρίχησης 3-6 μ., γραφείο διαχείρισης και πληροφόρησης, εκθεσιακό υπαίθριο χώρο, αρωματικό-βοτανικό κήπο, χώρους υγιεινής, 83 χώρους στάθμευσης για κοινό και ΑΜΕΑ, χώρους υπηρεσιών, κεντρική διαδρομή, και πύλες εισόδου, ενώ έχουν φυτευτεί και εκατοντάδες νέα δένδρα.

elisnews.com

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη Λαμία

Την Τρίτη  6/12/2022, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι–rapid tests για κορονοϊό  στην Λαμία Οι δωρεάν δειγματοληψίες έγιναν από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *