Τρίτη , 30 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Photopolis Festival διοργανώνει την Κυριακή 28 Μαΐου εκδρομή με σκοπό την φωτογράφηση του παραποτάμιου τοπίου του Γιδομαντρίτη με τις ποικίλες εναλλαγές

Το ΙΔΕΑΠΘ σε συνεργασία με τον δήμο Θέρμου και το Photopolis Festival διοργανώνει την Κυριακή 28 Μαΐου εκδρομή με σκοπό την φωτογράφηση του παραποτάμιου τοπίου με τις ποικίλες εναλλαγές καθώς και ανθρωπογενών δημιουργημάτων πέριξ του Γιδομαντρίτη, παραπόταμου του Εύηνου ποταμού.
Η φωτογράφηση θα γίνει με αφορμή τον εν εξελίξει φωτογραφικό διαγωνισμό του Photopolis Festival, με θέμα την Ορεινή Τριχωνίδα, από τον οποίο οι 40 καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν σε έκθεση στο Θέρμο τον Αύγουστο.

Δεν θα υπάρξει πεζοπορική διαδρομή, καθώς η φωτογράφηση θα γίνει σε επιλεγμένα σημεία, από τον συνοικισμό Τριανταφυλλέικα κοντά στη συμβολή του Γιδομανδρίτη με τον Εύηνο ως τους οικισμούς Άγιος Θεόδωρος και Αμπέλια της Κοινότητας Κοκκινόβρυσης, με συνεχείς στάσεις των αυτοκινήτων.


Συντονιστής και ξεναγός μας θα είναι ο κ. Νίκος Κωστακόπουλος, γνώστης της περιοχής!

Η εκδρομή θα γίνει με Ι.Χ. αυτοκίνητα και η αναχώρηση από Αγρίνιο θα γίνει ώρα 08:00 από το Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι (οδός Γαλάνη 4 και Ηρώων Πολυτεχνείου, Πλατεία Χατζοπούλου). Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο τηλέφωνο 697 7 904 118.


Όσοι ξεκινήσουν από το Θέρμο θα γίνει συνάντηση και ξεκίνημα από την πλατεία Θέρμου ώρα 09:00.

Επιστροφή στο Αγρίνιο υπολογίζεται περί ώρα 15:00.

thermonews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μία μεγάλη εικαστική παρέμβαση, στο Δημοτικό Σχολείο Βέλου Κορινθίας, αφιερωμένο στην αδικοχαμένη Γαρυφαλλιά Ψαρράκου

Μία μεγάλη εικαστική παρέμβαση, στο Δημοτικό Σχολείο Βέλου Κορινθίας, υλοποίησε η ομάδα “Life In Colour”. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *