Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Σάββατο 25 Μαΐου οι εθελοντές και οι οργανώσεις δίνουν ραντεβού στις Αλυκές Βόλου για τον καθαρισμό της παραλίας

Η Pernod Ricard Hellas, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση iSea, πραγματοποιούν για 3η χρονιά την περιβαλλοντική δράση “My Beach. Our Planet” με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τις ελληνικές παραλίες, και μας καλούν να γίνουμε μέρος της προσπάθειας, συμμετέχοντας στους καθαρισμούς 8 παραλιών σε όλη την Ελλάδα, τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Η περιβαλλοντική πρωτοβουλία συνεχίζει το ταξίδι της στις ελληνικές παραλίες που πλήττονται από τη ρύπανση στην Αττική, στον Βόλο, στην Καλαμάτα και στη Θεσσαλονίκη με την ενεργή συμμετοχή εθελοντών και την καθοδήγηση της iSea. Η δράση “My beach. Our planet” συνεχίζει και φέτος την συνεργασία με το πρόγραμμα για την ανακύκλωση αποτσίγαρων «Γόπα Project», στο πλαίσιο της οποίας θα τοποθετηθούν σταχτοδοχεία στις παραλίες όπου θα πραγματοποιηθούν οι καθαρισμοί, συμβάλλοντας με ακόμη μια ενέργεια στην προστασία των παραλιών από τη ρύπανση.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο 25 Μαΐου οι εθελοντές και οι οργανώσεις δίνουν ραντεβού στις Αλυκές για τον καθαρισμό της παραλίας. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα mybeachourplanet.gr.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Θλίψη για τον χαμό της Μαρίας Κεφαλληνού

  Συλλυπητήρια  ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τον θάνατο της σ/σσας Μαρίας Κεφαλληνού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *