Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Συντονιστικό για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι διαπιστώνει αδράνεια για την σχεδόν έτοιμη μελέτη που αφορά το 7ο μέχρι το 28ο χλμ της εθνικής οδού Αγρινίου -Καρπενησίου.

Αναλυτικά το σχόλιο του Συντονιστικού:
Η ανάθεση μελετών για το τμήμα Λαμία-Καρπενησι-Άγιος Βλάσης αποτέλεσε ένα θετικό βήμα που το επικρατήσουμε. Ωστόσο διαπιστώνουμε ότι δεν υπήρξε καμία αναφορά για το κομμάτι από το 7ο έως το 28χλμ, για το οποίο έχουν εκπονηθεί οι προμελέτες και λείπει μόνο ο πίνακας απαλλοτριώσεων και κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες.
Δεν υπήρξε καμία αναφορά ούτε από το Υπουργείο Υποδομών στο πακέτο μελετών Λαμία-Καρπενήσι-Άγιος Βλάσης ούτε και στην πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την Πάτρα.

Επίσης δεν υπάρχει καμία αναφορά για το σύνολο του έργου ούτε στο πρόσφατο 1ο Τακτικό Συνέδριο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας ούτε επίσης έχουν γνωστοποιηθεί απαντήσεις (αν υπήρξαν) σε ερωτήσεις βουλευτών και κομμάτων (Κωνσταντόπουλος, ΜΕρα25, Ελληνική Λύση) που έγιναν στο παρελθόν για το σχεδόν έτοιμο τμήμα από το 7ο – 28 χλμ. Γιατί τόση σιωπή κύριοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης; Γιατί η συνάντηση της 12ης Μαρτίου στο Αγρίνιο με την παρουσία σύσσωμου του πολιτικού προσωπικού της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας δεν έφτασε στον Πρωθυπουργό; Τι θα γίνει με πρώτα 28 χλμ; Πότε θα ολοκληρωθεί η μελέτη για την οποία δαπανήθηκαν τόσα χρήματα από το Ελληνικό κράτος; Το θέμα πρέπει να είναι πρώτο στην αντζέντα των διεκδικήσεων της περιοχής μας, γιατί αυτό θα δώσει την οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή.

sinidisi.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Τα δρομολόγια των κινητών Αστυνομικών μονάδων έως 5/2/2023

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα από 30-01-2023 έως 05-02-2023 στη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *