Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τον πρώτο Ποδηλατικό Γύρο Κύμης συνδιοργανώνουν ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου με την Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών και τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρύστου «Άνεμος» στις 6 και 7 Ιουλίου 2024

Τον πρώτο Ποδηλατικό Γύρο Κύμης συνδιοργανώνουν ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου με την Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών και τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρύστου «Άνεμος» στις 6 και 7 Ιουλίου 2024.

Δείτε το πρόγραμμα, τις διαδρομές και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Ειδικότερα, το Σάββατο 6 Ιουλίου, διοργανώνεται αγώνας δρόμου στο αγώνισμα της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣκοντά στο λιμάνι της Κύμης και την Κυριακή 7 Ιουλίου, αγώνας δρόμου στο αγώνισμα της ΑΝΤΟΧΗΣ – GRAN FONDO στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 – Ατομική Χρονομέτρηση
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: 16:00 – 16:45 για παραλαβή αγωνιστικών αριθμών και στη συνέχεια θα είναι ανοιχτή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για υπογραφή φύλλου αγώνα από τους αθλητές.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: 16:30 στον χώρο της εκκίνησης

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 17:00 για Νεανίδες, και στην συνέχεια διαδοχικά Sportive Γυναίκες, Μάστερ Γυναίκες, Γυναίκες Ελίτ, Sportive Άνδρες, Μάστερς (Δ, Γ, Β, Α), Έφηβοι και Άνδρες.

ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: Περίπου 30 λεπτά μετά και την εκκίνηση του τελευταίου αθλητή.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 14 χλμ.

ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ: Ανά ένα λεπτό, με ενδεχόμενα μεγαλύτερα χρονικά διαλλείματα μεταξύ των κατηγοριών.
Το τελικό πρόγραμμα/Σειρά Εκκίνησης θα ανακοινωθεί με την λήξη των συμμετοχών.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Η διαδρομή αφορά στον παραθαλάσσιο δρόμο με εκκίνηση στο λιμάνι της Κύμης. Εκκίνηση στο λιμάνι παραλίας Κύμης και ακολουθώντας την πορεία του δρόμου στροφή ελαφρώς δεξιά μέχρι το σημείο της διασταύρωσης όπου θα γίνει αναστροφή και επιστροφή στο σημείο της εκκίνησης.

ΧΑΡΤΗΣ/ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες κάτοχοι ενήμερου δελτίου Ε.Ο.Π. για το 2024 (συμπεριλαμβανομένου και της κατηγορίας Sportive) να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 – Αγώνας Αντοχής
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: 9:00 – 09:45 – Παραλαβή Αγωνιστικών αριθμών και στην συνέχεια 09:45-10:15 για υπογραφή φύλλων αγώνα από τους αθλητές, οι οποίοι θα προσέρχονται με την αθλητική τους ενδυμασία και τα νούμερά τους φορεμένα.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: 10:00 π.μ. στον χώρο της εκκίνησης
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:30 π.μ. για όλες τις κατηγορίες μαζί.
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 80,5 χλμ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Παραλία Κύμης.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία Κύμης
ΑΠΟΝΟΜΕΣ: 14:30 μετά τον τερματισμό των 3 πρώτων από κάθε κατηγορία, στην πλατεία στο σημείο εκκίνησης.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Παραλία Κύμης – Πλατάνα – Γέφυρα Οξυλίθου – στο 6χλμ. κάνουμε δεξιά για Μονόδρυ και πάμε στο χωριό Βρύση (εκεί είναι η πρώτη ανάβαση του αγώνα) – Γάγια – Κρεμαστό – Τραχίλι – κατηφορίζουμε και στρίβουμε δεξιά στο χωριό Παραμερίτες – Άγιος Λουκάς – Αλιβέρι – Βέλος – Λέμπουρα – Νεοχώρι – Δάφνη –Αυλωνάρι – Γέφυρα Οξυλίθου – Στόμιο – Πλατάνα – Παραλία Κύμης και στο 76χλμ. στρίβουμε αριστερά επάνω μέχρι στο σημείο του τερματισμού στο 81χλμ. περίπου.

ΧΑΡΤΗΣ/ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Άλλες πληροφορίες
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ: ΑΝΔΡΩΝ (ΕΛΙΤ – Κ23), ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΕΛΙΤ – Κ23), ΕΦΗΒΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΜΑΣΤΕΡΣ (Άνδρες και Γυναίκες) και SPORTIVE.

Για την κατηγορία sportive είναι υποχρεωτική η έκδοση δελτίου Sportive. Για οποιονδήποτε αθλούμενο ΔΕΝ έχει δελτίο Sportive, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης για την έκδοσή του είναι μέχρι και τις 27/6/2024, αλλιώς δεν θα μπορεί να λάβει μέρος στον αγώνα!

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της Ε.Ο.Π για τις κατηγορίες Elite Ανδρών – Γυναικών, Masters Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων, όπως αυτές ορίζονται από τους κανονισμούς της ΕΟΠ.

Η συμμετοχή στοv αγώνα ατομικής χρονομέτρησης στις 6/7/2024 ΔΕΝ δίνει πρόκριση για την Ποδηλατική Σπαρτακιάδα 2024.

Η συμμετοχή στοv αγώνα αντοχής στις 7/7/2024 ΔΙΝΕΙ πρόκριση για την Ποδηλατική Σπαρτακιάδα 2024.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι αθλητές – αθλήτριες, κάτοχοι δελτίου Ε.Ο.Π., στις κατηγορίες που αναφέρονται στο προοίμιο. Στην κατηγορία Sportive μπορεί να συμμετέχει κάθε ενήλικος (–κη) 19 ετών (γενν.2005) και άνω, όπου υποχρεούται να επιδείξει στην Γραμματεία του αγώνα το ΔΕΛΤΙΟ SPORTIVE το οποίο εκδίδεται από την ΕΟΠ. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ποδηλάτη οποιασδήποτε κατηγορίας, με ενεργό δελτίο Ε.Ο.Π. για το 2024 στην κατηγορία Sportive.

Για καταθέσεις μέσω Internet το Swift ή αλλιώς BIC είναι ETHNGRAΑ. Επίσης μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο του αγώνα στο γραφείο της Π.Ε.Π.Α. τις Δευτέρες 24/6/2024, 1/7/2024 από τις 20:30μμ-22:00μμ. Επιστροφή του παράβολου συμμετοχής από τον διοργανωτή δεν γίνεται για κανένα λόγο, εκτός από την περίπτωση ακύρωσης του αγώνα.

Παράβολο συμμετοχής: 20 ευρώ για τον αγώνα του Σαββάτου και 30 ευρώ για τον αγώνα της Κυριακής.

eviaportal.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων σε νέους/ες: Γίνε Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων!

Κάλεσμα σε νέους και νέες του Δήμου Τρικκαίων, για συμμετοχή στο Μητρώο Μελών του Δημοτικού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *