Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

«Τραγουδάμε για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ»

«Τραγουδάμε για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ», είναι η ομπρέλα κάτω από την οποία στοιχήθηκαν το Φωνητικό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Βόλο, της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α. –ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, και το Τμήμα Ελληνικού Τραγουδιού του Ωδείου «Ρυθμός» της πόλης μας, που στηρίζουν και συμμετέχουν στη μεγάλη συναυλία που οργανώνεται την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ»(Σπυρίδη και Ρήγα Φεραίου).

Το Φωνητικό Σύνολο, του πάντα πρωτοπόρου Δημοτικού Ωδείου Βόλου, με μαέστρο την κ. Βάγια Παπαγιαννοπούλου και το τμήμα Ελληνικού Τραγουδιού του καινοτόμου Ωδείου «Ρυθμός»(τάξη Χρήστου Παπάζογλου και Ζαφείρη Κουκουσέλη), ενώνουν τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους και πλαισιώνουν με αγάπη τον καθημερινό αγώνα των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.
Μια μεγάλη συναυλία, με τη μουσική, γιορτινή των ημερών που διανύουμε, μουσική ευρωπαϊκή και ελληνική, μουσική που ξέρει με τρόπο μοναδικό, να μας φέρνει κοντά, να απλώνει χέρι, να ανοίγει αγκαλιές, να στηρίζει και να στέκεται αλληλέγγυα όταν και όπου χρειάζεται.
Αυτή τη μουσική θα απολαύσει το κοινό την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου (7μ.μ. Ελληνογαλλική Σχολή «Άγιος Ιωσήφ»), με αυτά τα τραγούδια στηρίζει τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.
Η είσοδος είναι με λαχνούς των 2 ευρώ, λαχνοί που θα μπουν στην κλήρωση μεγάλης και πλούσιας λαχειοφόρου, με κορυφαίο δώρο ένα αυτοκίνητο.
Πληροφορίες στα: Τηλ:6994980970 κ. Σταμούλη Ελένη, Τηλ: 6944885546 κ. Νησιώτου Ιουλία.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο σχεδιασμός για την ανάπτυξη του λιμανιού του Μεσολογγίου παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα

Ο σχεδιασμός για την ανάπτυξη του λιμανιού του Μεσολογγίου παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα από τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *