Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

“Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ” με σκοπό να βγάλουν τους Αγρινιώτες στον δρόμο

Για πέμπτη χρονιά και με τεράστια επιτυχία, η Γ.Ε. Αγρινίου, ο δήμος και η Περιφέρεια διοργάνωσαν  την αθλητική δράση “Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ” με σκοπό να βγάλουν τους Αγρινιώτες στον δρόμο να κινηθούν και να γίνουν μια αθλητική παρέα.
Και τα κατάφεραν στον μέγιστο βαθμό καθώς κυριολεκτικά το κέντρο και οι δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν, βοηθούντος και του καιρού, από όλες τις ηλικίες που έκαναν χωρίς ανταγωνισμό πορεία, τρέξιμο, ποδήλατο, ακόμη και πατίνια!
Στην πλατεία Δημοκρατίας νωρίτερα βρέθηκαν και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης με τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου που, μαζί με τον πρόεδρο της ΓΕΑ Ανδρέα Μπρέσακα έδωσαν την εκκίνηση στις δύο διαδρομές που τηρήθηκαν αρχικά για τα ποδήλατα και μετά για τους δρομείς και βαδιστές.

Το γεγονός είχε κέφι και χαμόγελα ενώ υπήρξε και… παιδική προθέρμανση από εξειδικευμένες γυμνάστριες. Πραγματικά, το Αγρίνιο έδειξε πρόσωπο αστικού κέντρου σήμερα και η ευχή όλων ήταν και του χρόνου να πάει ακόμη καλύτερα η υπέροχη αυτή πρωτοβουλία.

https://www.youtube.com/watch?v=fyGz9P4j02w&list=LLMOfS81JXBDBmiDNXEZYrJQ&index=3

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αφιέρωμα στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη σήμερα στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων

Το Μουσικό σχολείο Τρικάλων παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη την Πέμπτη 1η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *