Σάββατο , 18 Σεπτεμβρίου 2021
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Τρία νέα οχήματα προμηθεύεται ο Δήμος Τρικκαίων, αυξάνοντας και εκσυγχρονίζοντας τον στόλο του

Τρία νέα οχήματα προμηθεύεται ο Δήμος Τρικκαίων, αυξάνοντας και εκσυγχρονίζοντας τον στόλο του. Με βάση τις ανάγκες των δημοτικών υπηρεσιών για τη βελτίωση του έργου τους, ο Δήμος Τρικκαίων προκήρυξε διαγωνισμό με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή /και συνοδευτικού εξοπλισμού» για:

– 1 Φορτηγό όχημα πετρελαιοκίνητο, ανατρεπόμενο, διαξονικό, με 129.000 €

– 1 Καλαθοφόρο όχημα με 100.000 €

– 1 Ελαστικοφόρο εκσκαφέα με 175.000 €

Ο συνολικός προϋπολογισμός των 500.960 € (με ΦΠΑ) προέρχεται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και από ίδιους πόρους του Δήμου.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Ιουλίου 2021 και είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων (www.trikalacity.gr στην ενότητα «Προκηρύξεις»)

Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να ανανεώνει τον στόλο των οχημάτων κάθε είδους, με συνεχείς διαγωνισμούς, ειδικά για τις υπηρεσίες Πρασίνου και Καθαριότητας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι από την παραμονή του νέου έτους, μέχρι τον Ιούνιο του 2021, προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί για άλλα 18 οχήματα: 5 απορριμματοφόρα (με 837.000 €) και 13 νέα οχήματα (με 300.000€). Ετσι, με περίπου 1,6 εκ. € ο Δήμος Τρικκαίων μέσα σε έξι μήνες εκσυγχρονίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, έχοντας ήδη ανανεώσει τα προηγούμενα χρόνια, τμήμα του στόλου οχημάτων.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Θρήνος στη Λαμία – Έφυγε από την ζωή 53χρονος πατέρας 4 παιδιών….

Ο 53χρονος πατέρας νοσηλευόταν με κορονοϊό στο Νοσοκομείο…. Θλίψη προκαλεί η είδηση από την Διεύθυνση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *