Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τρίκαλα: Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου συναντιούνται φέτος το χειμώνα στην Μουσική Σκηνή “ΑΠΑΡΧΕΣ”

Από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου συναντιούνται φέτος το χειμώνα στην Μουσική Σκηνή “ΑΠΑΡΧΕΣ”. Μας προσκαλούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και για όλα τα Σάββατα του Δεκεμβρίου αλλά και τις μέρες των εορτών για να μας παρουσιάσουν ένα λαϊκό πρόγραμμα με δυνατές και αυθεντικές ερμηνείες. Οι δύο εξαίρετοι καλλιτέχνες με τις αυθεντικές φωνές και το καθαρό συναίσθημα ετοίμασαν ένα πρόγραμμα από εκλεκτά λαϊκά άσματα από όλο το φάσμα του παλιού και του νεότερου καλού λαϊκού τραγουδιού, Ένα ταξίδι από το “Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια” και τη ‘’Σκέψη της τρελής’’ ως το “Υπάρχω” και από το “Να χα δυο ζωές” ως τα σμυρναίικα της καρδιάς μας. Τους δυο τραγουδιστές θα πλαισιώνουν η Δήμητρα Καλλιάρα , Μαρία Νίκα και ο Πάνος Παπανικολάου. Παίζουν οι εξαιρετικοί σολίστες μουσικοί:

Γιάννης Καρακαλπακίδης – Κόντρα μπάσο, βιολί

Γιώργος Καραδήμος – Ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα

Γιώργος Ντίνας – Τύμπανα

Χρήστος Κιτσόπουλος – Κλαρίνο, σαξόφωνο, φλάουτο.

Δημήτρης Μπίτος – Μπουζούκι

Αχιλλέας Τσιακμάκης – Μπουζούκι-σάζι

Ανδρέας Τσέγας – Πιάνο, πλήκτρα.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αχιλλέας Τσιακμάκης

Διεύθυνση ορχήστρας: Ανδρέας Τσέγας. Ιδιαίτερη και ξεχωριστή πρόταση αποτελεί και η απόφασή των Απαρχών να λειτουργήσει την κουζίνα του με εξαιρετικές επιλογές και ειδικό μενού .Τηλέφωνο επικοινωνίας 6984702071.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

32 συλλήψεις στην Στερεά Ελλάδα σε ένα 24ωρο

32 συλλήψεις στις τακτικές εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις,  (01-02-2023), σε όλο το εύρος της Περιφέρειας Στερεάς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *