Ακολουθήστε μας στο facebook

Τροφές που ενισχύουν το Ανοσοποιητικό Σύστημα (Foods That Boost Immune System)

Διατροφή και υγεία είναι δύο έννοιες αλληλένδετες ! Στο ερώτημα λοιπόν “Υπάρχουν τροφές που ενισχύουν τον ανοσοποιητικό σύστημα ;” (Foods That Boost Immune System) η απάντηση είναι ξεκάθαρα ΝΑΙ !

Πολλοί θα βιαστούν να μειώσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης λέγοντας πως “Αν είναι να κολλήσεις … θα κολλήσεις ! Δεν μπορείς να κάνεις κάτι !”.

Τα πράγματα όμως δεν είναι καθόλου έτσι …

Θα έχεις σίγουρα προσέξει πως υπάρχουν περίοδοι που αισθάνεσαι καταπονημένος, και το σώμα σου (ακόμα και το μυαλό σου) δεν αποδίδουν στο μέγιστο. Τότε είναι που έχεις περισσότερες πιθανότητες να κολλήσεις και κάποιον ιό !

Ο οργανισμός σου με τον τρόπο του σου δείχνει πως έχει κουραστεί, πως δεν είναι στα καλύτερά του … και πως χρειάζεται ενίσχυση !

Πολλοί παράγοντες της καθημερινότητας επιβαρύνουν τον οργανισμό σου δυσχεραίνοντας τη λειτουργεία του….

Πολλοί παράγοντες της καθημερινότητας επιβαρύνουν τον οργανισμό σου δυσχεραίνοντας τη λειτουργεία του. Το άγχος, η κούραση, η κακή διατροφή – παχυσαρκία, η ατμοσφαιρική ρύπανση (και όμως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο !!!), το κάπνισμα, οι καταχρήσεις, η καθιστική ζωή, ο κακός ύπνος, η κακή ψυχολογία … είναι μόνο λίγες από τις πολλές συνθήκες που βιώνεις στην καθημερινότητα και επηρεάζουν τον οργανισμό σου όλο και περισσότερο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Health-Fitness

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΤΖΟΚΕΡ: Οι τυχεροί αριθμοί [κλήρωση 2760]

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30/5/2024 η κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ (αριθμός κλήρωσης 2760). Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 12, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *