Monday , 25 May 2020
Home / featured / Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τις εκλογές του Εμπορικού Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας (8/4/2019)

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τις εκλογές του Εμπορικού Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας (8/4/2019)

Την υποψηφιότητα του για τις προσεχείς εκλογές του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας ανακοινώνει  ο Δημήτρης Καραντζούνης, πρώην Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 8/4/2019 ώρα 17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα Σπερχειάδας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

του Δημήτρη Γ. Καραντζούνη

Για τις εκλογές του Εμπορικού Βιοτεχνικού  Συλλόγου  Σπερχειάδας,την Δευτέρα 8/4/2019 ώρα 17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα Σπερχειάδας

Προς όλα τα μέλη  του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας:

Θέτω την υποψηφιότητα μου για το Δ.Σ.  διότι πιστεύω ακράδαντα στην συλλογικότητα.  Όλα τα μέλη του Συλλόγου  είναι αναμφισβήτητα ικανά  καθώς έχουν  επιχειρηματική δραστηριότητα, άρα δραστήριοι και έξυπνοι. Όπως επιζητούν την παραγωγικότητα και αποδοτικότητα στον ιδιωτικό τομέα, έτσι θα πρέπει  το ίδιο να   επιδιώκεται και στον Σύλλογο.

Προς αυτή την κατεύθυνση θέλω θα συμβάλλω δημιουργικά,  καθώς είναι αναγκαιότητα πλέον ο Σύλλογος  να διαδραματίσει κεντρικό  ρόλο για την ανάπτυξη της Σπερχειάδας που είναι η έδρα του Δήμου Μακρακώμης,  ως πρωταγωνιστής αλλά  και συμπληρωματικά με άλλους τοπικούς φορείς και δομές. Απαιτείται όμως  από όλους μας,  να πορευτούμε με βάση τις αρχές και τις αξίες που έχουμε συμφωνήσει, αποδεχόμενοι το καταστατικό μας.

Μόνο έτσι  θέλω να συνεχίσω.  Να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο  και όλοι μας την πόλη μας. Καταθέτοντας  προτάσεις όπως και έκανα μέχρι σήμερα, κάποιες από αυτές τις παραθέτω παρακάτω. Αλλά να προχωράμε στην ουσία,  γιατί  ενώ τις προηγούμενες προτάσεις τις ψηφίσαμε ομόφωνα,  δεν υλοποιήθηκαν, λόγω ανεπάρκειας, όπως δήλωσε και το Προεδρείο με την παραίτηση του…..Παρόλα αυτά, αναμφισβήτητα,  στήριξα  το Προεδρείο και με το παραπάνω, βοηθώντας το στις αρμοδιότητες του, όσες φορές μου το ζήτησε, μέχρι και την παραίτηση του, πάντα συμμερίζοντας  το όφελος του Συλλόγου!

Επιβάλλεται η διασυλλογική συζήτηση και υλοποίηση των όποιων αποφάσεων, μέσα από την συνεργασία  της διοίκησης, αφουγκράζοντας τα ζητήματα των  μελών του Συλλόγου.

Και  πιστεύω, το ίδιο  επιθυμείτε και όλοι  εσείς…  Με καθολική συμμετοχή και δράση, να συμβάλλουμε με  κοινούς στόχους  και να παράγουμε  πολύ σημαντικό  έργο για τον κλάδο μας  αλλά και για την πόλη μας.

Για να τα πετύχουμε αυτά, πρέπει αλλάξουμε τη νοοτροπία μας,  στην ενασχόληση μας με τα κοινά. Είναι μονόδρομος να τηρούμε τις αρχές που έχουμε θέσει από κοινού, με βάση το καταστατικό.

Για την ημέρα των εκλογών,  Δευτέρα 8/4/2019 στις 17:00,  δημοκρατικά  και αξιοκρατικά, σας  δηλώνω:

Δεν ζητώ την ψήφο από αυτούς που έχω δίπλα μου… ΜΟΝΟ!!! Αλλά κυρίως, από αυτούς που έχω απέναντι μου… Γιατί θα έχουν την χαρά, που θα τους υπηρετήσω!!!

Εκπληρώνοντας έτσι τους στόχους  μέσα από τις αποφάσεις του Συλλόγου, για το κοινό καλό!!!

Ενδεικτικά, κάποιες προτάσεις μου  το 2018, ενώ ψηφίστηκαν ομόφωνα δεν υλοποιήθηκαν: 

  • Η Λεωφόρος Κρίκου για το παρκάρισμα
  • Αξιοποίηση του κόμβου Σπερχειάδας – Μακρακώμης
  • Στέγαση γραφείων Συλλόγου
  • Κατασκευή  Ιστοσελίδας του Συλλόγου
  • Συνδρομή μελών για εγγραφή και ετήσια
  • Διεξαγωγή σεμιναρίων επαγγελματικού ενδιαφέροντος για τα μέλη του συλλόγου – Εκμάθηση αγγλικής γλώσσας – ορολογίας στον τομέα των επιχειρήσεων
  • Ενεργοποίηση ευρύτερης επικοινωνίας του Συλλόγου με το καταναλωτικό κοινό – Διαφήμιση
  • Πρόταση για πεζόδρομο στην Σπερχειάδα προς όφελος του κοινού αλλά και των επαγγελματιών
  • Αξιοποίηση και επένδυση εσόδων από επαγγελματικές δραστηριότητες του Δήμου Μακρακώμης (Εμποροπανήγυρις, Δημοτικοί φόροι στους επαγγελματίες, ενοίκιο κοινόχρηστων φόρων κλπ) για έργα στην Σπερχειάδα κοινωφελούς ιδιότητας
  • Πρόταση για δωρεάν δημιουργία  τηλεοπτικού σποτ του Συλλόγου με τα αξιοθέατα και την αγορά της Σπερχειάδας, χορηγία Δημήτρη Καραντζούνη

Στις περισσότερες εκδηλώσεις του Συλλόγου,  για την ανάδειξη του Συλλόγου ήμουν χορηγός και προσέφερα  σε ότι αφορά τις φωτογραφίες, το βίντεο, τις φωτοτυπίες και το δείπνο μετά την συναυλία του Συλλόγου

 

Για περισσότερα διαβάστε στο άρθρο του www.fonografos.net με τίτλο «“Τι μέλλει γενέσθαι” στον Εμπορικό Σύλλογο Σπερχειάδας;;;»

 

Με εκτίμηση

Υποψήφιο μέλος

1) για το Δ.Σ.   2) Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Φθιώτιδας.

Δημήτρης Καραντζούνης

 

Ενημέρωση για την διεξαγωγή των εκλογών, πατήστε εδώ

 

About author

Check Also

5η προσκυνηματική εκδρομή Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου

Εντός των επόμενων ημερών με κορύφωση την 27η Μαΐου, η Εύβοια και πλήθος πιστών από ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *