Saturday , 26 September 2020
Home / featured / Απέτυχαν να βάλουν…. απέναντι τους τον fonografos.net – Νίκησε και πάλι η Αξιοπρέπεια!!!

Απέτυχαν να βάλουν…. απέναντι τους τον fonografos.net – Νίκησε και πάλι η Αξιοπρέπεια!!!

Καμία τακτική, παράλειψη και κανένα λάθος δεν είναι ικανά να μειώσουν την αξιοπρέπεια και την αντικειμενικότητα του fonografos.net.

   Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, για την μεταχείριση και την «συμπεριφορά» σας προς το ειδησεογραφικό μέσο ενημέρωσης  www.fonografos.net που αδιάκοπα βιντεοσκοπεί και καταγράφει τα τοπικά δρώμενα στον Δήμο Μακρακώμης, αναρτά όλα τα Δελτία Τύπου όλων των φορέων, βιντεοσκοπεί συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου και Επιτροπών, και όλα αυτά αφιλοκερδώς. Μόνο και μόνο για να ενημερώνει τους δημότες και ετεροδημότες του Δήμου Μακρακώμης.

Μας προκάλεσε μεγάλη εντύπωση,  απορία και ήταν πολύ στενάχωρο, που στην αφίσα του 1ου Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων Δυτικής Φθιώτιδας στη Σπερχειάδα που διοργανώνει ο Δήμος Μακρακώμης, η Κοινότητα Σπερχειάδας, ο Εμπορικός Βιοτεχνικός Σύλλογος Σπερχειάδας και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας όπου ο www.fonografos.net δεν έχει συμπεριληφθεί ως χορηγός επικοινωνίας. Πόσο μάλιστα για την Σπερχειάδα, που είναι η  πόλη της καρδιάς μας.

Εξού και το παρόν άρθρο και οι ευχαριστίες προς τους διοργανωτές…

Πέραν του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας που το μόνο που έκανε για την εκδήλωση ήταν η χρηματοδότηση, οι υπόλοιποι τοπικοί φορείς και γνωρίζουν και έχουν αμφίδρομη πληροφόρηση και επικοινωνία με το www.fonografos.net με σκοπό την  καλύτερη ενημέρωση των δημοτών και πολύ περισσότερο των ετεροδημοτών  που κρατούν επαφή με την περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας, μέσω της καθημερινής τοπικής ενημέρωσης για τον Δήμο Μακρακώμης.

Με το που λάβαμε το Δελτίο Τύπου και την αφίσα για την εκδήλωση του 1ου Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων Δυτικής Φθιώτιδας, ενοχληθήκαμε διότι υπάρχει μόνο ένα ΜΜΕ ως χορηγός επικοινωνίας και δεν ήταν και ο www.fonografos.net .

Άμεσα επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Δ. Μακρακώμης κ. Γιώργο Χαντζή, με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Σπερχειάδας κ. Νίκο Τζιβελέκα και τον πρόεδρο του Εμπορικού Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας κ. Ντίνο Σπανό όσο και με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Θανάση Κυρίτση, για ποιο λόγο δεν είναι  και ο www.fonografos.net  χορηγός επικοινωνίας. Όλοι τους ανεξαιρέτως μας  δήλωσαν ότι έχουμε απόλυτο δίκιο και θα επιμεληθούν  αφού ενημερωθούν και θα δώσουν λύση.

Να σημειώσουμε ότι ο ιδιοκτήτης του www.fonografos.net είναι δημότης Σπερχειάδας, Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Σπερχειάδας και  ενεργό μέλος του Εμπορικού Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας, γεγονός που καθιστά με πολλά ερωτηματικά, για σκοπιμότητες, την «παράλειψη» του www.fonografos.net από χορηγό επικοινωνίας…

Τελικά,  μας απάντησε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σπερχειάδας ότι οι αφίσες έχουν τυπωθεί και δεν μπορεί να αλλάξει κάτι και αυτό μάλιστα 10 μέρες πριν την εκδήλωση, που θα μπορούσε όμως να διορθωθεί λόγου  του μικρού κόστος της επανεκτύπωσης…

Έτσι μόνο διορθώνεται η παράλειψη και το λάθος που έγινε και θα αποδείκνυε ότι δεν έγινε εσκεμμένα.

Αν και τους δόθηκε αρκετός  χρόνος μέχρι να γραφτεί  το παρών άρθρο, δεν έδωσαν λύση. 

Αλήθεια, η αφίσα και ότι άλλο χρειάστηκε για την εκδήλωση, έγινε από επαγγελματίες της Σπερχειάδας, ώστε να αποδειχθεί η στήριξη του Εμπορικού και βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας στην τοπική επιχειρηματικότητα;;;;

Πάρα ταύτα, όσο και αν θέλουν κάποιοι κουτοπόνηρα σκεπτόμενοι  να βγάλουν την εμπάθεια τους στο portal www.fonografos.net  και  να τον βάλουν απέναντι, απέτυχαν… δεν θα μπει,  διότι στηρίζεται πάνω στην αλήθεια και σε αξίες  και δεν θα γίνει παπαγαλάκι κανενός όπως έχει δείξει ότι κάνει μέχρι σήμερα. Την αντικειμενικότητα μας την έχουμε αποδείξει και μας το έχουν δηλώσει άνθρωποι από όλες τις πλευρές .

Ο www.fonografos.net θα εξακολουθεί να δίνει το παρών σε ότι συμβαίνει και στον Δήμο Μακρακώμης, συνεχίζοντας να προσφέρει ενημέρωση και λόγο εντοπιότητας.

Έτσι για να ξεκαθαρίζονται τακτικές, νοοτροπίες και συμπεριφορές και να γνωρίζουν δημότες και αναγνώστες, γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα και από ποιους.

Δεν πειράζει,  αν έγινε αυτή η παράλειψη ή το λάθος, ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει τελικά.

Θα δούμε στις επόμενες εκδηλώσεις αν θα είναι o  www.fonografos.net  χορηγός επικοινωνίας.

Επειδή όμως ακούστηκε και αυτό ως δικαιολογία, ότι δεν ζήτησε ο www.fonografos.net να μπει χορηγός επικοινωνίας (πράγμα που δεν συμβαίνει επ΄ ουδενί), τότε απαντάμε και σε αυτό,  ότι από εδώ και πέρα να είναι χορηγός επικοινωνίας  σε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται, διότι ούτως ή άλλως  είναι το μόνο μέσο ενημέρωσης που όλες τις αναρτά και κάποιες, αρκετές τις καλύπτει  σε καθημερινή βάση για ενημέρωση των δημοτών, ειδικά στον Δήμο Μακρακώμης.

 

 

About author

Check Also

Ο πρώτος άνθρωπος που θεραπεύτηκε από το AIDS, πεθαίνει από καρκίνο…

Ο Τίμοθι Ρέι Μπράουν, ο Αμερικανός που έγινε γνωστός ως «ο ασθενής του Βερολίνου», ο ...

One comment

  1. Το παρΟν άρθρο, επ’ ουδενΙ. Λίγη προσοχή στην ορθογραφία δε θα έβλαπτε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *