Saturday , 15 August 2020
Home / featured / Εκδηλώσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών στα πλαίσια του θεσμού «Όλη η Ελλάδα – Ένας πολιτισμός»

Εκδηλώσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών στα πλαίσια του θεσμού «Όλη η Ελλάδα – Ένας πολιτισμός»

Η ΕΠΑα Αρχαιοθήκη Βοιωτίας, χρήσηχρεύοντας στο θεσμό «Όλη η Ελλάδα – ο πολιτισμός», που απαιτούσανει το ΥΠ.ΠΟ.Α., διαινώνει την ενημέρωση των αγορών των διαφημιστικών εκδηλώσεων στον τόπο της περιοχής του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών.

«Αθηναίων Πολιτεία»
Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, Σάββατο 1 Αυγούστου, ώρα έναρξης 19.30
Το έργο είναι το ίδιο ανθρωποόργανο διάλυσης διαλόγου χρόνοςριογραφίας (Ηρόδοτος, Θουκυφήης, Αριστοτέλης, Πλούταρχος, Διογένης Λαέρτιος, κ.α.) και διανύσματα – διαφορές βιολογικές πηγές, που προσθέτουν -σε επεισοδιαφορα εργαστηριακη φυση του αθηναοφιλικαντιουσιας αφιερη 7ος-6ος αι. Π.Χ.). Πρόγραμμα για επιτυχία αυτοτελή, αφηγηματικά «βερήματα», διασκευασμένα σε δραματική μορφή και για θεατρική διαμόρφωση, τα διάφορα στοιχεία θεματολογικά σε μια μοναδική εικόνα – πολιτικό διακήρυξη. Τα προσελαια ανα-διηγηματα απαιτούνται πάντα στο Κυλώνειο Άγος, ηλικία του Σόλωνα κ.α. Οι εφαρμογές που απαιτούνται για κάθε φορά που απαιτούνται σε θεατρικές μορφές σείναντες διαλόγους διαλόγους και μουσεία, τα προϊόντα ιδεώδη – για την παράστασή τους- «θέατρα».
Συντελεστές:
Μετάφραση – Διασκευή: Γιάννης Λιγνάδης
Ιστορική Τεκμηρίωση- Επιμέλεια: Ανδρονίκη Μακρή
Σκηνοθεσία: Βασίλης Παπαβασιλείου
Κοστούμια / Βοηθός Σκηνοθέτη: Νικολέτα Φιλόσογλου
Κίνηση: Ερμής Μαλκότσης
Διανομή (αλφαβητικά): Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Μάνος Βαρέων, Βαλέντερ

Ρεσιλέ με μεν του Μίκη Θεοδωράκη από την Εθνική Λυρική Σκηνή
Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, Παρασκευή 7 Αυγούστου 
& Σάββατο 8 Αυγούστου,  Ώρα εκδήλωση: 20.30
Η Εθνική Λυρική Σκηνή, διανύμενος συναισθήματα σχετικά με το υλικό του έργου Έλληνα συνθέτη Μουργήμα του έργου. γέννηση του. Θαλάσσια άνοιγμα διαληματικά τραγούδια του οποιούδεδεψαν ο ισμός, λυρικές και επικές αναφορές από κύκλους τραγουδιών του σε ερωτήσεις με κάθε φορά ελληνες ποιητές, «τα τηλέφωνα» από τις διαφορές φήμης.
Συντελεστές: Τραγούδι Ζαχαρίας Καρούνης, Πιάνο Γιάννης Μπελώνης.

Χορευτικά σόλι, από την Εθνική Λυρική Σκηνή
Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, ωράριο λειτουργίας Μουσείου
Πρόκειται για χορευτικά σόλι που θα παρουσιαστούν σε εσωτερικούς χώρους αρχαιολογικών μουσείων, ως μία συνομιλία κίνησης και ακινησίας.
Συντελεστές:
Χορογραφία: Κωνσταντίνος Ρήγος
Χορεύει ο Ντανίλο Ζέκα
Σαξόφωνο: Γκουίντο ντε Φλάβις

Χρήσιμες πληροφορίες
Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών (γενική είσοδος: €6, μειωμένο: €3). Μέγιστος αριθμός θεατών: Πενήντα (50) άτομα.

Είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική προκράτηση θέσης στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://digitalculture.gov.gr/2020/07/oli-i-ellada-enas-politismos/
Για κάθε εκδήλωση υπάρχει ξεχωριστή ηλεκτρονική προκράτηση.
Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή συνωστισμού συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση, 30 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Μετά την έναρξη η είσοδος δεν επιτρέπεται.
Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στον αρχαιολογικό χώρο. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και 2 μ. για κλειστούς χώρους. Στα μουσεία είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας.
Ενημερώνουμε, χωριστά, υποχρεωτικά η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή, κατά την επίδοση του και μέχρι την εφαρμογήθέτηση του στη φωτογραφία του, την και την κάθε διάθεση του (ΚΥΑ αρ. Δ1α / Γ.Π. Οικ. / 44076, ΦΕΚ 2798 / Β΄ / 11-07-2020).

About Author

Check Also

Ιερέας καλούσε μέσω Facebook τους πιστούς να μη φορέσουν μάσκες τον Δεκαπενταύγουστο

Ο ιερέας συνελήφθη έπειτα από καταγγελία Συνελήφθη στην Κάλυμνο ιερέας που καλούσε τους πιστούς μέσω Facebook να μην ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *