Tuesday , 31 March 2020
Home / featured / Ευχαριστήρια μηνύματα του Συνδυασμού «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ η πόλη που αγαπάμε» και του Ν. Τζιβελέκα

Ευχαριστήρια μηνύματα του Συνδυασμού «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ η πόλη που αγαπάμε» και του Ν. Τζιβελέκα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Συνδυασμού «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ η πόλη που αγαπάμε»

Σπερχειαδίτισσες και Σπερχειαδίτες

θέλουμε  να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς, τους συμπολίτες μας, για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που δείξατε στον συνδυασμό μας αναδεικνύοντάς μας πρώτη δύναμη.

Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για εμάς.  Ευχόμαστε, εκλεγμένοι και μη, να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Σας προσκαλούμε να γίνετε αρωγοί και ενεργοί συμπαραστάτες μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη μας την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ΕΔΡΑ  του Δήμου μας.

Συγχαρητήρια στους  υποψηφίους που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο μας, στους οικείους τους, και σε όλη αυτή την ομάδα που εργάστηκε αδιάκοπα όλο αυτόν τον καιρό για να έχουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Εκφράζουμε ακόμη, πολλά συγχαρητήρια και ένα θερμό ευχαριστώ στους υπόλοιπους υποψήφιους, καθώς αποδείχθηκαν δυνατοί και έντιμοι ανταγωνιστές.

Με την εμπειρία αλλά κυρίως με τον ενθουσιασμό  μας, δηλώνουμε ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη και θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ενωμένοι, για το καλό της ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ της πόλης που αγαπάμε.

Η ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ, μας χρειάζεται ενωμένους.

H απαξίωση των παλαιών Δήμων με την ενοποίηση που έγινε από τον Νόμο3852/2010 (Καλλικράτης) επέφερε στην κοινωνία της Σπερχειάδας  έναν μαρασμό, μία σειρά από άλυτα προβλήματα και δυσπραγία σε όλα τα επίπεδα με ελλείψεις βασικών υποδομών.

Πρόκληση για μας να αναδείξουμε τις  Αρχές που θα κληθούν να οδηγήσουν την Σπερχειάδα στη μετά τα μνημόνια εποχή, μια εποχή κρίσιμη για όλους.

O Δήμος, ο κοντινότερος στον πολίτη θεσμός, καλείται, μέσα σ ́ ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, να διεκδικήσει πόρους και προγράμματα που θα επενδυθούν για την τοπική ανάπτυξη της Σπερχειάδας και τις ανάγκες της νέας εποχής.

Αυτή τη φορά η κοινωνία της Σπερχειάδας  θέλει, όντας ενωμένη, να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται.

Στέλνουμε μήνυμα  αποφασιστικότητας και ενότητας. Η Κοινοτική Ανεξάρτητη Παράταξη «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ – Η πόλη που αγαπάμε », ενώνει τους πολίτες και λέει:

  • ΝΑΙ στους ανθρώπους με όραμα.
  • ΝΑΙ στη συμμετοχή όλων.
  • ΝΑΙ στην εξωστρέφεια.
  • ΝΑΙ στην ενότητα.
  • ΝΑΙ στην διαφάνεια των διαδικασιών με ήθος και μόνο κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας.

 

Με τιμή οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ η πόλη που αγαπάμε»

ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΗΜΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΡΠΟΥΖΗ – ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΚΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΞΕΡΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΙΟΥΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΤΣΑΚΙΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΣΙΟΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΧΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

_________________________________________________

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Νίκο Τζιβελέκα, πρώτο στην προτίμηση ψήφου της Κοινότητας Σπερχειάδας με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ – Η πόλη που αγαπάμε».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συγχωριανούς μου για την ψήφο εμπιστοσύνης που δώσατε στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας και σε εμένα προσωπικά και μας αναδείξατε πρώτη δύναμη.

Με μοναδικό γνώμονα την ανάδειξη και προώθηση των ζητημάτων – προβλημάτων της πόλης μας μας, συμπορεύτηκα από την αρχή με την νικηφόρα ανεξάρτητη κίνηση «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ – Η πόλη που αγαπάμε » η οποία απαρτίζεται από νέα άτομα με θέληση, γνώση πάνω απ όλα, όραμα και παραγωγικό πνεύμα, με στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας. Από την αρχή θεώρησα ότι μπορώ και εγώ να προσφέρω σε αυτή την προσπάθεια, έχοντας σημαντική εμπειρία στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με πλήρη επίγνωση της βαρύτητας της ανάληψης της ευθύνης που μου αναλογεί, σας υπόσχομαι ότι θα ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη σας, τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ανεξάρτητης κίνησης μας «ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ – Η πόλη που αγαπάμε». Άλλωστε η πορεία μου στο παρελθόν, στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχει αποδείξει ότι υπήρξα ενεργός και ενωτικός, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής της πόλης μας ,της Σπερχειάδας, που όλοι αγαπάμε.

Είμαι σίγουρος ότι το νέο Τοπικό Συμβούλιο θα λειτουργήσει με συμπόρευση και την στήριξη όλων , με συλλογικότητα, αποφασιστικότητα και συνέπεια, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής του τόπου μας.

Σε αυτή την προσπάθεια σας καλώ να είστε όλοι παρόντες  και να βοηθήσετε ο καθένας με τον δικό του τρόπο για το κοινό καλό του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς

Νίκος Τζιβελέκας

About author

Check Also

5 ακόμη αρνητικά δείγματα για κορονοϊό στη Φθιώτιδα

Παραμένει η Φθιώτιδα χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Πέντε ακόμη συμπολίτες μας από την Φθιώτιδα που ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *