Sunday , 21 July 2019
Home / featured / Η Εύη Κυμπή για την υποψηφιότητα της στον Δήμο Λαμιέων: “Να συμβάλλω για το καλύτερο σε όλα αυτά που βάζουν STOP στην καθημερινότητα μας.”

Η Εύη Κυμπή για την υποψηφιότητα της στον Δήμο Λαμιέων: “Να συμβάλλω για το καλύτερο σε όλα αυτά που βάζουν STOP στην καθημερινότητα μας.”

O www.fonografos.net μετά την παρουσίαση του συνδυασμού του Θύμιου Καραϊσκου Λαμία- Περήφανη Πόλη” συνάντησε  την Εύη Κυμπή η οποία συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του.

Ευγενική και προσιτή,  μας μίλησε για την απόφαση της να είναι υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου 2019.

” Το αποφάσισα μετά από πολύ σκέψη… Θεώρησα όμως ότι πρέπει και εγώ να συμβάλλω ώστε να αναδειχθούν ζητήματα  της πόλης και να συμβάλω στην επίλυση  τους, με πρώτο και βασικότερο, την προσβασιμότητα καθώς  είναι κάτι που το ζώ κάθε μέρα, όλη μέρα και πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο!”

Λόγω και της δικής της κινησιακής ιδιαιτερότητας, μας δήλωσε ότι οραματίζεται μια προσβάσιμη Λαμία για τους πολίτες της αλλά και για τους επισκέπτες της.

Οσο για τον επικεφαλής του συνδυασμού  Θύμιο Καραϊσκο, μας υπογράμμισε ότι τον εκτιμά πολύ ως άνθρωπο για το ήθος του, ενώ μετά τις συζητήσεις που έχουν κάνει μεταξύ τους, συμμερίζεται το όραμα του για την Λαμία και κυρίως την θέληση του να εργαστεί για τον Δήμο Λαμιέων ώστε να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Πιο περιεκτικά, μας σημείωσε για το γεγονός ότι θα είναι υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος:

“Η ενασχόληση μου με τα κοινά προέκυψε μετά από πρόταση που έγινε για πρώτη φορά από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ευθύμιο Καραΐσκο με τον συνδυασμό « Λαμία Περήφανη Πόλη»

Η απόφαση μου πάρθηκε με συναίσθηση ευθύνης μετά από πολύ ώριμη σκέψη, καθώς πιστεύω ότι είναι χρέος του κάθε πολίτη να είναι ενεργός & όχι αδρανής, για το καλό του τόπου.

Λόγω της κινητικής ιδιαιτερότητας που έχω εκ γενετής, καθημερινώς αντιμετωπίζω παρά πολλά προβλήματα προσβασιμότητας σε δρόμους, διαβάσεις, δημόσιους χώρους, υπηρεσίες & καταστήματα.

Η θέληση μου για τη ζωή δεν με έχει σταματήσει ποτέ από το να δραστηριοποιούμαι σαν ενεργό μέλος αυτής της κοινωνίας. Για αυτό λοιπόν νιώθω ότι ήρθε η στιγμή να συμβάλλω & να προσπαθήσω για το καλύτερο σε όλα αυτά που βάζουν STOP στην καθημερινότητα μας.

Όλες αυτές οι δυσκολίες & οι προβληματισμοί με κάνουν να οραματίζομαι και να ΕΠΙΘΥΜΩ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ, ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.”

Λίγα λόγια για την Εύη όπως μας τα διατύπωσε:

Ονομάζομαι Ευαγγελία (Εύη) Κυμπή. Είμαι κόρη του Στυλιανού Κυμπή και της Βαΐας Τσιμέκη.  Γεννήθηκα στη Λαμία το 1975 όπου κατοικώ και δραστηριοποιούμαι μόνιμα.  Είμαι απόφοιτη Λυκείου Λαμίας.

Από το 1995 εώς & σήμερα έχω εργαστεί, στο Δήμο Λαμιέων & στον ιδιωτικό τομέα.

Ασχολούμαι με τα κοινά και με την εθελοντική δράση.

  • Στην ομάδα της ΕΕΕΠΦ Λαμίας (ΚΑΡΠΑ)
  • Στο ¨Lamia Night Run.¨
  • Στη διοργανωτική ομάδα του ¨Festival Έμπνευσις¨ και ¨Raches 4Life¨ 2017
  • Είμαι μέλος του Συλλόγου ¨Δράσεις Ζωής.¨

 

 

About author

Check Also

Φωτιές στην Αγία Τριάδα Μεγάρων και στο Μαρκόπουλο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη είναι δύο φωτιές, η μία στην Αγία Τριάδα Μεγάρων και η άλλη πίσω ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *