Wednesday , 27 May 2020
Home / featured / Η Λαμία θα πλημμυρίσει με νότες και μουσικές εκδηλώσεις!

Η Λαμία θα πλημμυρίσει με νότες και μουσικές εκδηλώσεις!

“ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΓΙΟΡΤΉ ΜΟΥΣΙΚΉΣ ΛΑΜΙΑ 2019”

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η πόλη ετοιμάζεται να πλημμυρίσει με νότες και μουσικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.

Η φετινή χρονιά συμπίπτει με τα 20 χρόνια παρουσίας του θεσμού στην Ελλάδα και σας καλούμε όλους να αποτελέσετε μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής. Οι εκδηλώσεις στη Λαμία είναι υπό την αιγίδα τις περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. , Επιμελητήριο Φθιώτιδας, Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας και του συλλόγου cabare Λαμίας (cafe-bar-restaurant ) ενώ πανελλαδικά τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου τουρισμού και του υπουργείου ανάπτυξης .

Η πολιτιστική αξία της διοργάνωσης παρακινεί και κρατάει δημιουργικά ενεργή τη πόλη με αρκετές καλλιτεχνικές δράσεις διαφορετικά είδη μουσικής, διαφορετικές ηλικίες, παρουσιάσεις μουσικών βιβλίων, έκθεση βινυλίων. Όλες οι δράσεις και εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της πόλης της Λαμίας

ΕΚΘΕΣΗ VINTAGE ΔΙΣΚΩΝ ΒΙΝΥΛΙΟΥ Από την Δευτέρα 17/6/2019 έως και την Πέμπτη 20/6/2019, στον χώρο του Ble’ Coffee Bar &More, θα εκτίθεται μεγάλη συλλογή VINTAGE μουσικών δίσκων Βινυλίου.

ΕΚΘΕΣΗ VINTAGE ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ SONIK

Από την Δευτέρα 17/6/2019 έως και την Πέμπτη 20/6/2019, στον χώρο του Ble’ Coffee Bar &More, θα εκτίθεται μεγάλη συλλογή των μουσικών περιοδικών SONIK (Εκδόσεις BRAIN FOOD), τα οποία δεν κυκλοφορούν πλέον.

Τετάρτη 19 Ιουνίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ (Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ) Ώρα Έναρξης: 21.00 «BOB DYLAN 100 τραγούδια, οι ιστορίες πίσω απ’ αυτά & η σημασία τους» «ΟΙ ωραίοι έχουν χρέη & 44 ακόμη τραγούδια», που καθρεφτίζουν την Ελλάδα από το 1990 έως το 2017, του συγγραφέα Βύρωνα ΚΡΙΤΖΑ ο οποίος και θα μιλήσει γι’ αυτά. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Επιχειρηματίας & οικονομολόγος Βάνια Τσιαγκούδη και ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αργυρίου. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με ζωντανή μουσική με αναφορές στα βιβλία του συγγραφέα. Συνδιοργανωτής: Επίπεδο Books (Αβέρωφ 5, Λαμία) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ Ώρα Έναρξης: 21.00 Συναυλία Κιθαριστικής Ορχήστρας Λαμίας του Σύγχρονου Ωδείου των Σχολών Κέφου.

Με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής στην πόλη της Λαμίας, οι Σχολές Κέφος με το Σύγχρονο Ωδείο Λαμίας, θα παρουσιάσουν έργα ευρωπαίων συνθετών, κλασικών και σύγχρονων, σε όλα τα μουσικά όργανα, σόλο ή σε σχήματα. Το ρεπερτόριο της Κιθαριστικής Ορχήστρας του Σύγχρονου Ωδείου είναι αφιερωμένο στους Ισπανούς Συνθέτες.

Πέμπτη 20 Ιουνίου

ΘΕΜΑΤΙΚΟ PARTY ΑΦΙΕΡΩΜΑ στις ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 60, 70, 80 – Ώρα Έναρξης: 21.00 Παραγωγή: DJ Θέμης Αδαμόπουλος με αποκλειστική χρήση δίσκων Βινυλίου! ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ στον πεζόδρομο της Ρ. Φερραίου Ώρα Έναρξης: 21.00 Το Band Project του Σύγχρονου Ωδείου Λαμίας με την Rock Band με τους σπουδαστές της ηλεκτρικής κιθάρας, των ντραμς και της φωνητικής, εναλλάσσονται επί σκηνής, μεταφέροντας ενέργεια και ζωντάνια στους ακροατές!

Παρασκευή 21 Ιουνίου

ΟΔΟ ΚΑΖΟΥΛΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Στην οδό Καζούλη θα πραγματοποιηθεί συναυλία των μουσικών σχημάτων «48 Ώρες» & «Avatar The Band». Ώρα Έναρξης: 21.00

Την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο θα «τρέχουν» κι άλλες παράλληλες εκδηλώσεις όπως Street Food (Τα έσοδα θα διατεθούν σε ίδρυμα της πόλης), Φωτοσχήματα στην Καζούλη με Par Laser κ.λ.π.  ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΟΥ Ώρα Έναρξης: 20.30

Καθαριστική ορχήστρα ΛΑΜΙΑΣ-QUITARΩΔΑΙΣ.» Ωδείο Εν ΩΔΑΙΣ». CBM(Connect by music). Σύνολο Κιθαρών. Camp προσφύγων Θερμοπύλων (Συμμετέχουν νεαρά παιδιά των μεταναστών).

Αφιέρωμα στον ΖΑΜΠΕΤΑ Συνολο ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ»ΕΝ ΩΔΑΙΣ».

Παραδοσιακή Ορχήστρα Ωδείου «ΕΝ ΩΔΑΙΣ« -Τμήμα κλαρίνου

 

About author

Check Also

Λαμία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (27 και 28/5) λόγω εργασιών για το δίκτυο οπτικών ινών

Συνεχίζονται οι εργασίες για το  δίκτυο οπτικών ινών στην πόλη της Λαμίας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *