Tuesday , 18 June 2019
Home / featured / ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΚΗΤΕΣ, ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ!

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΚΗΤΕΣ, ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ!

 ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ;

 Μιλάει ο Δημήτριος Παπαδήμας – γιατρός, Διδάκτωρ Ιατρικής, Διευθυντής του Εργαστηρίου του Ινστιτούτου Μοριακής Παρασιτολογίας και Ιολογικών Νοσών.

Θέλω να ξεκινήσω αυτή τη δυσάρεστη κουβέντα με τα στατιστικά στοιχεία: πάνω από το 40% των ανθρώπων πάσχουν από την ήπια μορφή μύκητα των νυχιών και δεν το γνωρίζουν καν! Το μεγαλύτερο ποσοστό των ασθενών καταγράφονται στην Ελλάδας και φθάνει το 65%! Είναι τρομακτικό!

Πολλοί άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται καν τις συνέπειες που μπορεί να αντιμετωπίσουν στο μέλλον, όμως είναι συγκλονιστικές:


Ασθενής μετά από θεραπεία των νυχιών με ακριβές αλοιφές

Οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να μην δίνουν προσοχή ακόμη και στα προφανή συμπτώματα:

  • νιώθετε μούδιασμα και «καρφίτσες» στα πόδια·
  • το δέρμα σας έχει ρωγμές και ξεφλούδισμα·
  • νιώθετε μια δυσάρεστη μυρωδιά·
  • το μεγάλο νύχι στο πόδι αποκτά καφέ χρώμα

Ο πελάτης παραμελεί το πρόβλημα με τους μύκητες

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ Η ΜΥΚΗΤΙΑΣΙΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ;

Η θεραπεία των μυκήτων δεν είναι μια θεραπεία κρυολογήματος ή οξέων αναπνευστικών λοιμώξεων, τα οποία συνήθως αντιμετωπίζονται με αυτοσχέδια μέσα. Ο μύκητας είναι επικίνδυνος εχθρός του οργανισμού. Στη διαδικασία της ζωτικής δραστηριότητας, απελευθερώνει τις τοξίνες, εξαιτίας των οποίων μειώνεται το ανοσοποιητικό σύστημα και, κατά συνέπεια, αναπτύσσονται οι ασθένειες εσωτερικών οργάνων, καθώς και οι σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις.

Σε άτομα άνω των 40 ετών, η μυκητιασική λοίμωξη είναι μια από τις κύριες αιτίες συχνού κρυολογήματος, βρογχικού άσθματος, διαταραχών των εσωτερικών οργάνων. Σε αυτή την ηλικία, μια λοίμωξη στο νύχι μπορεί να οδηγήσει σε δερματίτιδα σε όλο το κάτω πόδι. Η θεραπεία πρέπει να γίνει έγκαιρα. Η εγκεκριμένη ασθένεια οδηγεί σε μια εντελώς δυστροφική μορφή της ονυχομυκητίασης, η οποία προκαλεί απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Στη διαδικασία της ζωτικής δραστηριότητάς τους, οι μύκητες παράγουν τοξικές ουσίες: ξανθομεγνήτη, βιομελλίνη, ακετόνη και άλλα στοιχεία επικίνδυνα για την υγεία. Διεισδύοντας στον οργανισμό, οι τοξίνες προκαλούν σοβαρές σωματικές ασθένειες. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες (Προσοχή! 18+)

Τοξιδμενία:

Ηπατοπάθεια (ηπατική νόσος)

Σύνδρομο Lyell (τοξική επιδερμική νεκρόλυση):

Αν δεν ληφθούν έγκαιρα μέτρα στα πρώτα στάδια της μόλυνσης, οι μύκητες μαζί με το αίμα, εξαπλώνονται στα εσωτερικά όργανα, λόγω του εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος, προκαλεί την ανάπτυξη των μολυσματικών επιπλοκών: τοξικές και αλλεργικές βλάβες στη καρδιά, στο ήπαρ, στα όργανα της κοιλιακής χώρας, στα νεφρά. Σε περίπτωση μην έγκαιρης αντιμετώπισης του προβλήματος, η πιθανότητα μη αναστρέψιμων επιπλοκών είναι 95%.

Αν δεν ξεκινήσει η θεραπεία της μυκητιασικής λοίμωξης στα πρώτα στάδια, μέσα σε λίγα χρόνια η νόσος καταστρέφει την επιθηλιακή επιφάνεια του νυχιού και οδηγεί στην απώλειά του.

Πιστεύω ότι έχω αποδείξει επαρκώς ότι ο μύκητας είναι μια επικίνδυνη λοίμωξη, η θεραπεία της οποίας δεν πρέπει να καθυστερήσει. Συμφωνείτε με αυτό;

Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχει κοινή άποψη ότι η εμφάνιση της μυκητιασικής λοίμωξης στα νύχια και το δέρμα των ποδιών είναι απλώς ένα αισθητικό πρόβλημα, το οποίο τις περισσότερες περιπτώσεις συνδέεται με τις ηλικιακές αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα. Συνεπώς, δεν υπάρχει άγχος και η στάση απέναντι στη θεραπεία δεν είναι σοβαρή. Υπάρχουν απόψεις που λένε, ότι οι μύκητες των νυχιών εξαφανίζονται ως εξής: «πλύνετε το νύχι με το ξίδι 2% και τρίψτε μια σταγόνα με απλό υπεροξείδιο του υδρογόνου». Αυτές οι μέθοδοι της ψευδο-θεραπείας δεν λειτουργούν! Με αυτή τη «διαδικασία» η κατάσταση θα επιδεινωθεί, δημιουργώντας ένα αλκαλικό περιβάλλον που θα ευνοεί την εξάπλωση του μυκητιασικού δικτύου στον οργανισμό.

ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΥΚΗΤΕΣ

1η εκδοχή – Συστηματικά φάρμακα

Απλώς ελαττώνουν «προσωρινά» τα συμπτώματα, αλλά μετά από λίγο η λοίμωξη συνεχίζει να εξελίσσεται. Θα σας πω την αλήθεια για όλα τα φάρμακα που μου συνιστούσαν οι γιατροί, στα οποία είχα ξοδέψει έναν σωρό λεφτά, αλλά ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

2η εκδοχή – Σταγόνες και βερνίκια θεραπείας νυχιών

Μερικές φορές αυτοί που χρησιμοποιούν αυτά τα προϊόντα, έχουν ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ. Τελικά, είναι ένα κοινό φαινόμενο, επειδή, η τοξικολογική δηλητηρίαση του οργανισμού αρχίζει αμέσως μετά την εφαρμογή ενός αντιμυκητιακού προϊόντος σε ένα σημείο του δέρματος. Απλά κάποιος είναι πιο ευαίσθητος, ενώ κάποιος όχι.

Η ΜΥΚΗΤΙΑΣΗ ΝΥΧΙΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!

Πράγματι έτσι είναι! Οι επιστήμονές μας από το Ινστιτούτο Μοριακής Παρασιτολογίας και Ιογενών Νόσων κατάφεραν να αναπτύξουν ένα φάρμακο που «μπλοκάρει» τα σπόρια των μυκήτων, εμποδίζοντας τον πολλαπλασιασμό τους.

Το προϊόν που ονομάζεται Fungonis Gel είναι ένα τζελ με αντιμυκητιασική δράση. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή του, διεισδύει βαθιά κάτω από το δέρμα και τα νύχια, σκοτώνοντας τον μύκητα.

Το Ινστιτούτο Μοριακής Παρασιτολογίας όχι μόνο ανέπτυξε ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιμυκητιακό φάρμακο, αλλά το έκανε διαθέσιμο για όλους. Μετά από μακρές διαπραγματεύσεις, το φάρμακο συμπεριλήφθηκε στον εθνικό κατάλογο των φαρμάκων με προτιμησιακή τιμή. Ο σκοπός του Ινστιτούτου είναι να δοθεί η ευκαιρία στον καθένα, ανεξάρτητα από την οικονομική κατάστασή του, για να μπορεί να θεραπεύσει τη μυκητιακή λοίμωξη πριν αναπτυχθεί σε πιο σοβαρή μορφή. Δεδομένου ότι το φάρμακο βρίσκεται στον κατάλογο, το κόστος του ελαχιστοποιήθηκε σημαντικά!

Η προσφορά λήγει στις 29.12.2018 Για να κάνετε την παραγγελία, αρκεί να εισαγάγετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό τηλεφώνου σας στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος.

Μην παραμελήσετε τη μυκητίαση νυχιών! Αντιμετωπίστε την πριν γίνει πολύ αργά! Θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν υγεία.

 

About Author

Check Also

Λαογραφικό Μουσείο Λάρισας: «Σταμπώνουμε στις όχθες του Πηνειού»

Το Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα δώσει την παρουσία ...

One comment

  1. Ντίνος Σταυρογιάννης

    Απο που μπορώ να προμηθευτώ το φάρμακο για τους μύκητες των νυχιών και πόσο κοστίζει

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *