Thursday , 2 July 2020
Home / featured / Φυτικά διεγερτικά στην υπηρεσία των Ανδρών

Φυτικά διεγερτικά στην υπηρεσία των Ανδρών

Αντιμετωπίστε τη στυτική δυσλειτουργία φυσικά, χωρίς παρενέργειες με το Netra

Κάθε άντρας, κάποια στιγμή στη ζωή του, έρχεται αντιμέτωπος με αυτό που θα λέγαμε η «κακιά στιγμή» , εννοώντας την αδυναμία επιτυχίας καλής στύσης ή σε άλλες περιπτώσεις η απώλεια της πριν την εκσπερμάτιση.

O Ρόλος των συναισθημάτων στην επίλυση του προβλήματος στύσης

Ξαφνικά και από την μια μέρα στην άλλη το άτομο αποκτά διάφορα έντονα συναισθήματα όπως η πρόκληση άγχους, ο φόβος της σεξουαλικής αποτυχίας, ο θυμός και τέλος απόγνωση οτι η στιγμή αυτή ήρθε για να μείνει, καθιστώντας το άτομο ανάξιο εραστή.

Το μπλοκάρισμα αυτό, ή όπως λέγεται επιστημονικά «η ευκαιριακή αποτυχία» είναι συχνή σε νεαρές ηλικίες και σχετίζεται με το άγχος επίδοσης που προκαλείται στο άτομο κατά τις πρώτες σεξουαλικές επαφές του. Στις ηλικίες κάτω των 40, τα προβλήματα στύσης που αποδίδονται σε ιατρικούς παράγοντες είναι ιδιαίτερα σπάνια και σχετίζονται είτε με κάποια χρόνια νόσο του ατόμου, είτε με τραυματισμό στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Ποιές είναι οι συχνότερες αιτίες στυτικής δυσλειτουργίας; 

Όταν το πρόβλημα στύσης κάνει την εμφάνιση του χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση το βασικό ερώτημα που εγείρεται είναι “ποιό στοιχείο πυροδότησε την έναρξη του προβλήματος”. Οι πιο συχνές αιτίες σχετίζονται με:

  • Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
  • Λανθασμένη τοποθέτηση του προφυλακτικού
  • Ψυχολογικοί παράγοντες όπως (μια περίοδος με αυξημένο άγχος και μειωμένη σεξουαλική επιθυμία)
  • Ανησυχία και άγχος για το μέγεθος του πέους απέναντι στον ερωτικό σύντροφο
  • Προγραμματισμένες συνευρέσεις, σε προσπάθεια σύλληψης

Μέσα από την ανάλυση των παραγόντων που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στη στύση, αντιλαμβανόμαστε ότι στις περιπτώσεις όπου δεν συντρέχει κάποιος ιατρικός παράγοντας ή ιστορικό, η στυτική δυσλειτουργία αποτελεί ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί, φυσικά.

Αρχικά, η υποστήριξη και η ενθάρρυνση του ατόμου από τον ερωτικό σύντροφο, αποτελεί βασικό παράγοντα στην επίλυση του προβλήματος, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η θεραπεία με τη βοήθεια ψυχολόγου ή σεξολόγου είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. H χορήγηση για περιορισμένο διάστημα διεγερτικών σκευασμάτων που διευκολύνουν τη στύση, αποτελεί μέρος της συνολικής θεραπείας.

Αντιμετωπίστε τη στυτική δυσλειτουργία φυσικά, χωρίς παρενέργειες, με Netra

Στο Men’s Care μπορείτε να βρείτε το φυτικό διεγερτικό Netra, ιδανικό για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, χωρίς να προκαλεί παρενέργειες. Το φυτικό διεγερτικό Netra, περιέχει L-Arginine, μια δραστική ουσία από το φυτό Urtica Dioica, που παρουσιάζει εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, αφού δρα ευνοϊκά στην κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή ενώ ενισχύει τη στύση και δίνει ενέργεια καθώς περιέχει καφεΐνη.

Τι είναι το Netra; 

To Netra το οποίο μπορείτε να βρείτε στο Men’s Care, αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής μόνο με φυτικά συστατικά και δεν απαιτεί ιατρική συνταγή. Είναι ένα one-time χάπι, το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί περίπου μία με μιάμιση ώρα πριν τη σεξουαλική πράξη. Λειτουργεί φυσικά, βοηθώντας στη βελτίωση της στύσης και την ενίσχυση της λίμπιντο. Οι μηδενικές παρενέργειες του Netra, το αναδεικνύουν σε κορυφαία επιλογή για την επίλυση των προβλημάτων στυτικής δυσλειτουργίας.

Πως χρησιμοποιείται το Netra

Το Netra βελτιώνει θεαματικά την ανδρική στύση και προσφέρει έντονη σεξουαλική απόλαυση χωρίς παρενέργειες.

Ένα μόνο χάπι Netra από τα πακέτα προσφοράς Men’s Care κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής είναι αρκετό ώστε να ενισχύσετε τη στύση και την αυτοπεποίθηση σας. Με διάρκεια επιρροής πάνω 30 ώρες, για αποτελεσματικότερη δράση, συνιστάται η λήψη του μια με μιάμιση ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Δεν απαιτεί συνταγογράφηση καθώς είναι 100% φυτικό συμπλήρωμα διατροφής και δεν εμφανίζει παρενέργειες χρήσης.

Δείτε όλα τα πακέτα προσφοράς Netra από το Men’s Care και βελτιώστε άμεσα τη σεξουαλική σας ζωή, με ένα μόνο χάπι!

 NEWSBEAST.GR

About Author

Check Also

Τσίπρας από Κέρκυρα: Αποκλειστική ευθύνη Μητσοτάκη το μπάχαλο στον τουρισμό

«Δραματικό SOS από εργαζόμενους και επιχειρηματίες» Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *