Saturday , 28 March 2020
Home / featured / ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ – ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 71

ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ – ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 71

FONOGRAFOS_TEYXH_71

Μετεγγραφές στην Ένωση Μακρακώμης – Σπερχειάδας 2010 με το νέο Δ. Σ. .

Μετεγγραφές έχουμε στην Ένωση 2010 Μακρακώμης – Σπερχειάδας . Μετά την πρόσληψη των Κουκούλη και Παναγιώτου για την τεχνική ηγεσία,  4 πρώην παίκτες του Λιανοκλαδίου θα πρέπει να θεωρούνται ποδοσφαιριστές της Ένωσης.  Σύμφωνα με πληροφορίες στην Ένωση 2010 θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά τα αδέρφια Λάππα, Γιάννης και Νίκος, ο Γιώργος Ξηρομερίτης και ο Παναγιώτης… Read More »

Cineak Il Postino Σπερχειάδα: Σήμερα Παρασκευή Η Προβολή Της Ταινίας ”Κάλλιο Αργά παρά Αργότερα”

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ: Απολαύστε σήμερα Παρασκευή,  το βράδυ, στην μεγάλη οθόνη του Cineak, την κωμωδία ”Κάλλιο Αργά παρά Αργότερα”!!! Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νάνσι Μάγιερς με τους: Τζακ Νίκολσον, Νταϊάν Κίτον, Κιάνου Ριβς, Αμάντα Πιτ, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ Ένας 63χρονος εργένης και μέγας γυναικοκατακτητής νεαρών κοριτσιών, παθαίνει έμφραγμα και αναγκάζεται να μείνει στο εξοχικό σπίτι της μητέρας… Read More »

Εκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μακρακώμης 18/07/2014

Κατεβάστε την πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατεπείγουσα συνεδρίαση στις 18/07/2014 από εδώ. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σας προσκαλώ σε κατεπείγουσα δημόσια συνεδρίαση (λόγω καταληκτικής ημερομηνίας) στο Συνεδριακό κέντρο Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα του Δήμου Μακρακώμης στην Σπερχειάδα την 18η Ιουλίου  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 για την συζήτηση… Read More »

Cineak Il Postino Σπερχειάδα: Σήμερα Σάββατο Η Προβολή Της Ταινίας ”ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ”

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Απολαύστε σήμερα Σάββατο,  το βράδυ, στην μεγάλη οθόνη του Cineak, την πολύ καλή ταινία  ”ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ” Η ταινία μας μεταφέρει στην συντηρητική Αγγλία του 19ου αιώνα και αφηγείται την ιστορία μιας μητέρας και των τριών κοριτσιών της, οι οποίες μετά τον θάνατο του συζύγου και πατέρα τους Χένρι Ντάσγουντ, πρέπει να εγκαταλείψουν τις… Read More »

Γιορτή παραδοσιακής πίτας απο Σύλλογο Γυναικών Μακρακώμης στις 16-8-14

Γιορτή παραδοσιακής πίτας απο Σύλλογο Γυναικών Μακρακώμης στις 16-8-14 στην πλατεία Μακρακώμης

“Τρωάδες” την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 και ώρα 22.00 στην Σπερχείαδα. Είσοδος: 10€

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 και ώρα 22.00 στον προαύλιο χώρο του Παλαιού Γυμνασίου Σπερχείαδας. Για την καλοκαιρινή περίοδο 2014 η Μαίρη Βιδάλη θα συνεργαστεί με τον Δημοτικό Πολιτισμικό Οργανισμό Ρόδου και το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου στο ανέβασμα της τραγωδίας του Ευριπίδη “Τρωάδες”, σε μετάφραση Αλέξη Μίγκα και σκηνοθεσία Ζαχαρία Αγγελάκου. Από το 415 π.χ. που… Read More »

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ – ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ  ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ – ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ   ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ  ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ – ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ   Στη ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ στα γραφεία του συλλόγου, στις  7  του μηνός Ιουλίου  του έτους 2014 ημέρα Δευτέρα   και ώρα  8μ μ συνήλθε σε συνεδρίαση  τα νέα  μέλη του Δ.Σ. που εκλεγησαν από τις αρχαιρεσίες της 29.06.2014… Read More »

Cineak Il Postino Σπερχειάδα: Σήμερα Τετάρτη Η Προβολή Της Ταινίας ”ΖΟΡΜΠΑΣ”

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ: Απολαύστε σήμερα Τετάρτη,  το βράδυ, στην μεγάλη οθόνη του Cineak, την ταινία σταθμός  ”ΖΟΡΜΠΑΣ”!!! ΜΟΥΣΙΚΗ: Μίκης Θεοδωράκης ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΟΓΩΝ: Αγγλική, Ελληνική ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Αμερική, Βρετανία, Ελλάδα Η ταινία Αλέξης Ζορμπάς, που γυρίστηκε στην Κρήτη το 1964 και βασίστηκε στο ομότιτλο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη, αποτελεί σίγουρα μια από τις καλύτερες ταινίες του παρελθόντος και μια… Read More »

Οδοιπορικό στο Σπερχειό: από τις πηγές στις εκβολές – μέρος 5ο.

Οδοιπορικό στο Σπερχειό: από τις πηγές στις εκβολές – μέρος 5ο του Στάφανου Σταμέλου Είναι η συνέχεια και το 5ο μέρος, θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα “μέρη”, “είναι μακρύς ο δρόμος” … κι όποιοι αντέξουμε ως το τέρμα, στις εκβολές

Οδοιπορικό στο Σπερχειό: από τις πηγές στις εκβολές – 3ο μέρος.

Οδοιπορικό στο Σπερχειό: από τις πηγές στις εκβολές – 3ο μέρος. του Στέφανου Σταμέλου Χωρίς καμιά παρεξήγηση, ίσως η κούραση των πολλών ωρών πεζοπορίας να μην επέτρεψε τις καλύτερες των φωτογραφιών. Αδικείται το τμήμα αυτό του ποταμού. Είναι όμως όπως φαίνεται και το πιο “άνυδρο” αυτή την εποχή. Για μας ο Σπερχειός είναι θεός, είναι… Read More »

Οδοιπορικό στο Σπερχειό: από τις πηγές στις εκβολές – 2ο μέρος.

Οδοιπορικό στο Σπερχειό: από τις πηγές στις εκβολές του στέφανου Σταμέλου Κατεβαίνοντας το ποτάμι, μετά τη γέφυρα του Αγίου Γεωργίου, αλλάζει εντελώς η εικόνα και είναι φυσιολογικό. Η κοίτη είναι πια σχεδόν επίπεδη, τεραστίων διαστάσεων, σε πολλά σημεία ξεπερνάει τα 300 μέτρα και γίνεται για αυτή την εποχή “ένας ξερός Αμαζόνιος” με ελάχιστο νερό. Το… Read More »

Οδοιπορικό στο Σπερχειό: από τις πηγές στις εκβολές – 1ο μέρος.

Οδοιπορικό στο Σπερχειό: από τις πηγές στις εκβολές – 1ο μέρος. του Στέφανου Σταμέλου Εξερευνώντας την κοίτη του Σπερχειού, από τις πηγές του Γουβιώτικου ρέματος, πίσω από το Μουντζουράκη, κατεβαίνοντας στη σμίξη με του Κατή το Ρέμα και συνεχίζοντας την κοίτη περνώντας κάτω από τη Μεσαία Κάψη, τον Αη Γιώργη, το Νεοχωράκι, την Πτελέα, τη… Read More »

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ στα βουνα της ΡΟΥΜΕΛΗΣ “ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ”

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ου ΑΘΛΟΥ ΡΟΥΜΕΛΗΣ Οι προετοιμασίες για την ομαλή διεξαγωγή του 2ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης συνεχίζονται με όρεξη και κυρίως διάθεση συνεργασίας. Εθελοντές και Οργανωτική Επιτροπή, μετά από πολλές διαδρομές στα βουνά της Ρούμελης κατέληξαν στο παρακάτω πρόγραμμα της διοργάνωσης. Κατεβάστε το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η συνολική απόσταση ανέρχεται στα 210 χλμ,… Read More »

Cineak Il Postino Σπερχειάδα: Σήμερα Τρίτη Η Προβολή Της Ταινίας ”Ω αδερφέ που είσαι;;”

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ: Απολαύστε σήμερα Τρίτη,  το βράδυ, στην μεγάλη οθόνη του Cineak, μια ιδιαίτερη κωμωδία, την ταινία ”Ω αδερφέ που είσαι;;” Στη δεκαετία του ’30, ο Έβερετ Οδυσσέας αποδρά με δύο συγκρατούμενούς του από φυλακή του Μισισιπή. Κυνηγημένοι από τις αρχές, συναντούν σύγχρονες Σειρήνες, Κύκλωπες, Μνηστήρες και Πηνελόπες, ενώ ένα παράδοξο της τύχης τους καθιστά θρυλικούς… Read More »

6ο ανταμωμα Γαρδικιωτων και φιλων στο ξωκκλησι της Αγιας Παρασκευης

Σας περιμενουμε στο Γαρδικι το Σαββατο 26 ιουλιου στο 6ο ανταμωμα γαρδικιωτων και φιλων στο ξωκκλησι της αγιας παρασκευης στα ελατα και τη δροσουλα

ΝΕΟΣ Αγρότης μόνος…ψάχνει στους κάμπους του Σπερχειού!

Από την Αθήνα στα χωράφια του κάμπου του Σπερχειού, δεκάδες 40αρηδες Επιστροφή στη φύση για τους 40άρηδες λόγω κρίσης… Η στροφή προς τον γεωργικό τομέα που καταγράφεται στην Ελλάδα είναι μικρή, αλλά ευδιάκριτη. Έτσι, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στον τομέα, αντιμετωπίζοντας βέβαια μεγάλες δυσκολίες, αλλάζοντας όμως ταυτόχρονα αισθητά τη ζωή τους. Σύμφωνα με την Καθημερινή, μετά… Read More »

ΤΟΥΡΝΟΥΑ 6χ6 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ ΑΠΟ 14/07/14

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ ΓΙΑ 3η ΣΥΝΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 6χ6 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΓΗΠΕΔΟ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑ ΤΗΛ 6976129404,6976161947 ΚΑΙ 6970672966 Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ ΚΑΙ 12 ΑΤΟΜΑ.

Ανακοίνωση για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δήμο Μακρακώμης

Η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Μακρακώμης σας ενημερώνει, ότι σε εφαρμογή του άρθρου 51 του Ν. 4257/2014 (ΦΕΚ 93/14.04.2014 τεύχος Α΄) «Επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών», προχωρεί σε ρύθμιση του συνόλου των βεβαιωμένων οφειλών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες με βάση τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ) έως τη δημοσίευση του παραπάνω νόμου (14.04.2014)… Read More »

Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Σπερχειάδας Φθιώτιδας, για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη επίσης και ο 56χρονος πατέρας του για πλημμελή φύλαξη κυνηγετικού όπλου Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πιστόλι φωτοβολίδων, περίστροφο με κομμένη κάνη, κυνηγετικό όπλο και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό, βάρους -71- γραμμαρίων Συνελήφθη, σήμερα (12-07-2014) πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Σπερχειάδας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας… Read More »

Κυκλοφόρησε στις 10 Ιουλίου 2014 το 7ο Φύλλο της Φωνής της Τσούκας.

Η Φωνή της Τσούκας, Φύλλο 7ο. Αναζητήστε την: Στην Τσούκα, από τον Κ. Φλώρο Αργύρη, Στην Μακρακώμη, από τον Κ. Γεώργιο Χαλή, Στην Λαμία, από τον κ. Γεώργιο Μέρα, Εστιατόριο Ηλύσια, 2231027006 Στην Αθήνα και λοιπή Ελλάδα,  στάλθηκε ταχυδρομικά…

Cineak Il Postino Σπερχειάδα: Σήμερα Δευτέρα η Προβολή Της Ταινίας ”Τα καλύτερα μας χρόνια”

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ: Απολαύστε σήμερα Δευτέρα  το βράδυ, στην μεγάλη οθόνη του Cineak, την αξιόλογη ταινία  Τα καλύτερα μας χρονια με τον Ρομπερτ Ρεντφορντ και Μπάρμπαρα Στρεϊζαντ. Ο Sydney Pollack αφηγείται τον δυνατό έρωτα της Κειτι Μορόσκι μια Εβραίας κομμουνίστριας (όλα τα κακά μαζί) και του Χάμπλε Γκάρντινερ ενός καλομαθημένου, πολύ γοητευτικού, Αμερικάνου νέου συγγραφέα. Γνωρίζονται από το πανεπιστήμιο…. Read More »

Παρακολουθείστε τον μεγάλο ΤΕΛΙΚΟ του ΜΟΥΝΤΙΑΛ Στην Οθόνη Του CINEAK Στο Il Postino!!!!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ 2014!!!! Παρακολουθείστε τον μεγάλο ΤΕΛΙΚΟ του Μουντιαλ 2014 στην μεγάλη οθόνη του CINEAK  στον Πολυχώρο il Postino.  Απολαύστε το φαγητό σας, το ποτο, την μπύρα σας, μπροστά σε μια οθόνη 4×3μετρα στον Πολυχώρο του il Postino! Την  Κυριακή στις 22:00!

Παρακολουθείστε τον μικρό ΤΕΛΙΚΟ του ΜΟΥΝΤΙΑΛ Στην Οθόνη Του CINEAK Στο Il Postino!!!!

Απολαύστε τον μικρό ΤΕΛΙΚΟ του Μουντιαλ 2014 στην μεγάλη οθόνη του CINEAK  στον Πολυχώρο il Postino μεταξύ των ομάδων ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ!!! Ο αγώνας  που όλος ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία τώρα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε πίνοντας το ποτό, την μπύρα, απολαμβάνοντας το φαγητό σας, μπροστά απο μια οθόνη 4×3μετρα στον Πολυχώρο του il Postino! Το Σάββατο… Read More »

ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ – ΑΓΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ

Για αγνώστους λόγους, οδηγός Ι.Χ. ξέφυγε της πορείας του στην έξοδο απο την Μακρακώμη προς Καρπενήσι, και ανατράπηκε το όχημα του. Το συμβάν έγινε στις 3 τα ξημερώματα και ευτυχώς ο οδηγός  δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Δείτε τις φωτογραφίες

Cineak Il Postino Σπερχειάδα:Σήμερα Παρασκευή η Προβολή Της Ταινίας ”Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ”

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ: Απολαύστε σήμερα Παρασκευή   το βράδυ, στην μεγάλη οθόνη του Cineak, την αξιόλογη ταινία Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.   Η αληθινή ιστορία του Ισπανού συγγραφέα Ραμόν Σαμπέδρο, ο οποίος κλινήρης επί 30 χρόνια ύστερα από ένα ατύχημα, διεκδίκησε νομικά το δικαίωμα στην ευθανασία. Στην προσπάθειά του αυτή θα του συμπαρασταθεί μια επώνυμη δικηγόρος, αντίθετα… Read More »

Παρακολουθείστε τον ΤΕΛΙΚΟ του ΜΟΥΝΤΙΑΛ Στην Οθόνη Του CINEAK Στο Il Postino!!!!

Απολαύστε τον ΤΕΛΙΚΟ του Μουντιαλ 2014 στην μεγάλη οθόνη του CINEAK  στον Πολυχώρο il Postino!!! Ο αγώνας  που όλος ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία τώρα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε πίνοντας το ποτό, την μπύρα, απολαμβάνοντας το φαγητό σας, μπροστά απο μια οθόνη 4×3μετρα στον Πολυχώρο του il Postino! Την Κυριακή στις 22:00!

Παρακολουθείστε Τον Αγώνα ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Στην Οθόνη Του CINEAK Στο Il Postino!!!!

Λόγω του 2ου ημιτελικού αγώνα του Μουντιάλ, αναβάλλεται η προκαθορισμένη προβολή της ταινίας προκειμένου να προβληθεί ο αγώνας στις 23:00.  Απολαύστε τον  ”δυνατό ” ημιτελικό ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες ποδοσφαίρου ΟΛΛΑΝΔΙΑ και ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ στην μεγάλη οθόνη του CINEAK  στον Πολυχώρο il Postino!!! Οι αγώνες που όλος ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία τώρα μπορείτε να… Read More »

Εκδήλωση για την αγροτική ανάπτυξη στο Γαρδίκι

Τα προβλήματα και οι προτεραιότητες που πρέπει να δοθούν για την ανάπτυξη των ορεινών όγκων θα είναι το αντικείμενο που θα απασχολήσει την Ημερίδα που διοργανώνεται το πρωί της ερχόμενης Κυριακής 13 Ιουλίου(11:00) στο  Γαρδίκι Ομιλαίων του Δήμου Μακρακώμης. Την ημερίδα διοργανώνει ο Σύλλογος Απανταχού  Γαρδικιωτών Ομιλαίων Φθιώτιδας σε συνεργασία με το τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης… Read More »

ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΙΤΙΣΣΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

Οι εργασίες της ΙΘ Συνόδου  Βουλής των Εφήβων που διεξήχθησαν στις 4-7 Ιουλίου, είχαν εκπροσώπους από την Φθιώτιδα, τρεις μαθητές της. Την εισήγηση των εργασιών ανέλαβε η μαθήτρια του Λυκείου Σπερχειάδας  Αλίνα Δανιήλ. Συγκεκριμένα συμμετείχε στις εργασίες του Α’ τμήματος και  παρουσίασε στην επιτροπή ένα από τα πιο σημαντικά θέματα. Με αντικείμενο την λειτουργία των… Read More »

Την Κυριακή 13 Ιουλίου το 29ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων Φθιώτιδας στο Βελούχι

Διοργάνωση: Σύνδεσμος Σαρακατσαναίων Φθιώτιδας “Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ” Ραντεβού στο όμορφο Βελούχι δίνουν για μια ακόμη φορά οι Σαρακατσαναίοι για το 29ο ετήσιο αντάμωμα την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014.Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Φθιώτιδας “Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ“, η εκδήλωση θα αρχίσει στις 10.00′  το πρωί, με τα δρώμενα και τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων. Στη συνέχεια θα… Read More »

Παρακολουθείστε τον αγώνα ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ Στην Οθόνη Του CINEAK Στο Il Postino!!!!

Λόγω του ημιτελικού αγώνα του Μουντιάλ, αναβάλλεται η προκαθορισμένη προβολή της ταινίας προκειμένου να προβληθεί ο αγώνας στις 23:00.  Απολαύστε τον  ”δυνατό ” ημιτελικό ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες ποδοσφαίρου ΒΡΑΖΙΛΙΑ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ στην μεγάλη οθόνη του CINEAK  στον Πολυχώρο il Postino!!! Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Ημιτελικοί: Βραζιλία – Γερμανία σαν… τελικός!! αρχίζουν οι Ημιτελικοί στο… Read More »

ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ της ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ στη δεκαετία του ’50,

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ [του Τάκη Ευθυμίου] Στη δεκαετία του ’50, στον Άη Γιώργη εμφανίζονταν περιστασιακά κινηματογραφιστές και προέβαλλαν ταινίες κοινωνικού, κυρίως, περιεχομένου στο κτίριο του Γεωργίου Γεωργαντά, όπως ο Χολέβας από τη Λαμία, ο Ντζούνας από τη Σπερχειάδα και αργότερα ο χωριανός μας Μίμης Αντωνόπουλος. Οι προβολές αυτές ήταν το μοναδικό μέσο ψυχαγωγίας και μόρφωσης των χωριανών… Read More »

Cineak Il Postino Σπερχειάδα:Σήμερα Δευτέρα Η Προβολή Της Ταινίας ” Ο Ρομπέν των Δασών”

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ: Απολαύστε σήμερα Δευτέρα   το βράδυ, στην μεγάλη οθόνη του Cineak, την επική ταινία  ” Ο Ρομπέν των Δασών” με τον Ράσελ Κρόου.   Στην Αγγλία του 13ου αιώνα, ένας άριστος τοξότης στο στρατό του Βασιλιά Ριχάρδου Ι, που αρχικά ενδιαφερόταν μόνο για την προσωπική του επιβίωση, αμέσως μετά το θάνατο του βασιλιά, πηγαίνει στο… Read More »

Cineak Il Postino Σπερχειάδα: Το Σάββατο η Προβολή Της Ταινίας ” 21 Γραμμάρια”

Απολαύστε το Σάββατο το βράδυ, στην μεγάλη οθόνη του Cineak του il Postino, την καταπληκτική ταινία ”21 γραμμάρια” Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου με τους: Σον Πεν, Ναόμι Γουότς, Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Κλία Ντιβάλ Η διασταυρούμενη μοίρα τριών χαρακτήρων: της Κριστίνα που έχασε την οικογένειά της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, του θρησκόληπτου πρώην κατάδικου Τζακ… Read More »

“Σπερχειός – ποταμός ζωής” Της Χριστίνας Πασαπόρτη

 ΣΠΕΡΧΕΙΟΣ-ΠΟΤΑΜΟΣ ΖΩΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Το νερό αποτελεί αγαθό με μεγάλη αξία χρήσης ιστορικά και συγκριτικό πλεονέκτημα ανάπτυξης μιας περιοχής, καθώς λειτουργεί συμπληρωματικά με άλλους φυσικούς πόρους όπως το έδαφος, το δάσος και η θάλασσα, γεγονός που ισχύει μέχρι και σήμερα. Τα τελευταία χρόνια η οικονομική ανάπτυξη διαμόρφωσε νέες συνθήκες στη χρήση των υδάτινων πόρων, εφόσον… Read More »

Cineak Il Postino Σπερχειάδα: Την Κυριακή η Προβολή της Ταινίας ”Coco”

Απολαύστε την Κυριακή  το βράδυ, στην μεγάλη οθόνη του Cineak την ιστορία της Coco Chanel! Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Αν Φοντέν με τους: Οντρέ Τοτού, Μπενουά Πελβούρ, Αλεσάντρο Νιβόλα, Μαρί Γκιλέν Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, η 18χρονη Γκαμπριέλ εγκαταλείπει το ορφανοτροφείο και γίνεται, μαζί με την αδερφή της, τραγουδίστρια σε καμπαρέ. Γνωστή ως Κοκό, βρίσκει… Read More »

Τοπικη Κοινοτητα Γιαννιτσους: Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΝ ΟΨΕΙ ΥΛΟΤΟΜΙΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2014

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΝ ΟΨΕΙ ΥΛΟΤΟΜΙΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2014 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ Κ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΧΩΡΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ . ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΩΡΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 8. ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 4. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ: Α) ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ… Read More »

Cineak Il Postino Σπερχειάδα: Την Παρασκευή Η Προβολή Της Ταινίας ”Οσα παίρνει ο άνεμος”

Απολαύστε την Παρασκευή το βράδυ, στην μεγάλη οθόνη του Cineak ίσως την πιο κλασσική ταινία όλων των εποχών. Το ”Οσα Παίρνει ο άνεμος” !!!!   To Όσα Παίρνει ο Άνεμος (πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά: Gone with the Wind) είναι κινηματογραφικό έργο του 1939, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μάργκαρετ Μίτσελ του 1936 και σκηνοθετημένο από τον Βίκτορ Φλέμινγκ. Η επική αυτή ταινία είχε πρωταγωνιστές την Βίβιαν Λι, τον Κλαρκ… Read More »

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Μία εξώδικη Διαμαρτυρία απέστειλε ο κ. Παντελής Κανέλλος στον εκδότη του Φωνογράφου, κ. Δημήτρη Καραντζούνη. Τα αποκαλυπτικά άρθρα του Φωνογράφου, φαίνεται ότι τον επηρέασαν αλλά και τον έκαναν να … χάσει τον ειρμό της σκέψης του και να επιδοθεί  σε ένα ανούσιο εξώδικο γεμάτο ασυναρτησίες, ανακρίβειες και άτοπες τοποθετήσεις. Ο Φωνογράφος ως οφείλει, θα  δημοσιεύσει… Read More »

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟΝ Δ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ – ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ;

Προς την δημιουργία νέας χωματερής οδηγούμαστε  λόγω της αδιαφορίας των αρμοδίων του Δήμου Μακρακώμης. Είναι αξιοπερίεργο πως γίνεται και κανένας από τους αρμοδίους με ελάχιστες εξαιρέσεις, ποτέ δεν παρατηρεί τυχόν προβλήματα κλπ αλλά οι δημότες. Αυτή την φορά, στην γέφυρα του Ινάχου, (Βίστριζας) πίσω από την βρύση δωρεά του Κυνηγετικού συλλόγου Σπερχειάδας που υπάρχει εκεί… Read More »

Cineak Il Postino Σπερχειάδα: Σήμερα Η Προβολή Της Ταινίας ”Η Χορωδία του Χαρίτωνα”

Σήμερα το βράδυ στον πολυχώρο  il Postino  στην Σπερχειάδα, στον σινεμά,  προβάλλεται η ταινία ”Η Χορωδία του Χαρίτωνα”. Το 1968, σε μια κωμόπολη όπου γίνεται Ολυμπιάδα Χορωδιών, ο ερωτιάρης και ανέμελος διευθυντής του Γυμνασίου Χαρίτωνας, μαέστρος της σχολικής χορωδίας, πολιορκεί την καθηγήτρια των μαθηματικών Ελένη και συγκρούεται για χάρη της με τον χουντικό ταγματάρχη Δημητρίου. Ελληνική ταινία,… Read More »

Απάντηση της εφημερίδας «το σπίρτο» στα όσα ανακριβή αναγράφει σε επιστολή του ο αρχηγός της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ: Απάντηση της εφημερίδας «το σπίρτο» στα όσα ανακριβή αναγράφει σε επιστολή του ο αρχηγός της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Το παρακάτω είναι απόσπασμα από την επιστολή του κ. Σκούρα. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι άνθρωποι και φίλοι της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» πήραν πρωτοβουλία στα Λουτρά Πλατυστόμου για να βρουν επικεφαλή της παράταξης για τις επόμενες… Read More »

Cineak il Postino Σπερχειάδα: Σήμερα Η Προβολή Της Ταινίας ”ΟΛΕΘΡΙΑ ΣΧΕΣΗ”

Σήμερα το βράδυ στον πολυχώρο  il Postino  στην Σπερχειάδα, στον σινεμά,  προβάλλεται η ταινία ”ΟΛΕΘΡΙΑ ΣΧΕΣΗ”. Αμερικάνικη ταινία, σκηνοθεσία Άντριαν Λιν με τους: Μάικλ Ντάγκλας, Γκλεν Κλόουζ, Αν Αρτσερ Ο Νταν, αν κι ευτυχισμένος με το γάμο του, πηγαίνει ένα βράδυ με μια άγνωστη γυναίκα, που στη συνέχεια τον απειλεί διαρκώς. Η τεράστια επιτυχία της ταινίας στην Αμερική την… Read More »

Ελεύθερο wi-fi στο il Postino!!!

Ο Πολυχώρος il Postino προσφέρει πλέον σε όλους τους  επισκέπτες του,  ελεύθερο wi-fi για πλοήγηση στο διαδίκτυο. Πλέον οι θαμώνες, πελάτες  και παρευρισκόμενοι του il Postino θα μπορούν να είναι συνδεδεμένοι στο internet. Η εμβέλεια μάλιστα του σήματος καλύπτει και πέρα του χώρων του καταστήματος και προς όφελος της φιλόξενης  γειτονιάς που “αγκαλιάζει” το il… Read More »

Μουσική Βραδιά με Λαϊκή και Δημοτική μουσική στην Τσούκα 5/7/14

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τσούκας διοργανώνει Μουσική Βραδιά με Λαϊκή και Δημοτική μουσική!!!!! Ελάτε για να διασκεδάσετε!!!! προσφέρεται ψητό σε οικονομική τιμή 18Ε και παγωμένες μπύρες!!! O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΣΟΥΚΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΣΟΥΚΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΛΑΪΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ NA… Read More »

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΙΤΣΙΟΥ

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στο χωριό Πίτσι της δυτικής Φθιώτιδος χοροστάτησε και μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος την Δευτέρα 30 Ιουνίου. Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης μας αναφερθείς εις τους Αγίου Αποστόλους ετόνισε την αξία της θυσίας, η οποία είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της χριστιανικής ζωής και εκάλεσε τους πιστούς να… Read More »

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥ CINEAK ΣΤΟ il Postino!!!

To CINEAK   στον Πολυχώρο του il Postino, ξεκινά τις συναρπαστικές κινηματογραφικές προβολές του! Στην μεγάλη οθόνη  του CINEAK θα παρελάσουν  βραβευμένοι ηθοποιοί  με εξαιρετικές ερμηνείες από το παγκόσμιο στερέωμα. Ταινίες που αγαπήσαμε και κατά γενική ομολογία κριτικών και σινεφίλ, χαρακτηριστήκαν  κλασικές και ποιοτικές. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αξιόλογες ταινίες που πέρα από την… Read More »

 

About Author

Check Also

Δήμος Αγρινίου: Ενισχύεται η δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» με δυο αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου παρέλαβε από την ΤΟΥΟΤΑ- ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΑΣ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Α.Ε δύο αυτοκίνητα για την κάλυψη των  ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *