Saturday , 28 March 2020
Home / ΤΕΥΧΗ / ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 76

ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 76

FONOGRAFOS_TEYXH_FEATURE

Η πρόταση του Κοντογεώργου για την ημερίδα της Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο στη Σπερχειάδα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο (που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις αρχές Φεβρουαρίου) και αφού θα είχε παρέλθει η προεκλογική περίοδος, εάν γινόταν η εισαγωγή του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης σχεδιάζαμε να προτείνουμε όπως προχωρήσουμε στη διοργάνωση μιας μεγάλης εκδήλωσης για Γονείς-Κηδεμόνες και Μαθητές, η οποία θα κάλυπτε ολόκληρο το πλέγμα… Read More »

Βάσιμες οι ανυπόγραφες καταγγελίες για τις εκλογές στον Εμπορικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Σπερχειάδας ;;;

Βάσιμες οι ανυπόγραφες καταγγελίες για τις εκλογές στον Εμπορικό  και Βιοτεχνικό  Σύλλογο Σπερχειάδας ;;; Οι εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για τον Εμπορικό  και Βιοτεχνικό  Σύλλογο Σπερχειάδας την Πέμπτη 29/1/2015, παρά το αρχικό καλό κλίμα, με το πέρας της μέτρησης της σταυροδοσίας, υπήρξαν κάποιες ισχνές αντιδράσεις.   Ωστόσο, αμέσως μετά την ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας, των αποτελεσμάτων… Read More »

Σπερχειάδα: Τζιβελέκας & Κοντογιώργος δεν άφησαν σε χλωρό κλαρί τον Μαγουλά (video)

Τζιβελέκας και Κοντογιώργος δεν άφησαν σε χλωρό κλαρί τον αντιδήμαρχο κ. Μαγουλά στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης, για τα ΚΕΠ & τα καυσόξηλα Στο επίκεντρο των ερωτήσεων  των κ. Νίκου Τζιβελέκα και Πάνου Κοντογεώργου βρέθηκε ο κ. Αθ. Μαγουλάς  με κάποιες πρόσφατες ενέργειες. Αν και σε ένα βαθμό μπορούν ν θεωρηθούν… Read More »

ΕΝΩΣΗ 2010- ΚΗΦΙΣΣΟΣ το Σάββατο 31/1/2015

Η ΕΝΩΣΗ 2010 αντιμετωπίζει για το πρωτάθλημα την ομάδα του ΚΗΦΙΣΣΟΥ στο δημοτικό στάδιο Μακρακώμης  το Σάββατο  31 Ιανουαρίου 2015 και ώρα  15:00.

Η Νέα Διοίκιση του Εμπορικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας (Φώτο)

Η Νέα Διοίκιση του Εμπορικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας Οι Εκλογές τού Εμπορικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας  έγιναν την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015,  απο ώρα 17:00 μέχρι στις 20:00 που ανοίξαν την κάλπη  στο Συνεδριακό Κέντρο Αθ. & Μαίρης Ακρίδα στην  Σπερχειάδα Ψήφισαν 53  μέλη από τά 69 εγγεγραμένα Τα αποτελέσματα  των εκλογών έχουν ως… Read More »

Ο Σύλλογος Γυναικών Σπερχειάδας θα κόψει την βασιλόπιτα το Σάββατο 31-1-2015

Σας ενημερώνουμε ότι o Συλλογός μας θα πραγματοποιήσει εορταστική εκδήλωση <<ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ>> Το Σάββατο 31-1-2015 και ώρα 8,30 μ.μ. Στην ταβέρνα του κου Κων/νου Μανίτα. Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, την εκδήλωσή μας. Με τιμή Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Τα ποδοσφαιρικά αποτελέσματα για το κύπελλο της Φθιώτιδας

Καλαπόδι-Αρχάνι- Καμένα Βούρλα και Ένωση 2010  είναι οι τέσσερες ομάδες που  πήραν το εισιτήριο για την ημιτελική  φάση του κυπέλλου εασιτεχνών Φθιώτιδας μετά και τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης που διεξήχθησαν σήμερα  το απόγευμα  .  *Η ομάδα των Καμ.Βούρλων πέρασε νικηφόρα απ το  γήπεδο του Μώλου 1-3 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη  φάση… Read More »

Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Πουγκακίων την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Πουγκακίων καλεί τα μέλη σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμίας επί της οδού Λεωνίδου 11 άνωθεν του Δημοτικού πάρκινγκ στον 2ο όροφο την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11:00. Θέματα της Γενικής Συνέλευσης • Απολογισμός πεπραγμένων… Read More »

Ο λαλίστατος κ. Γιάννης Κατσίκας αποτυγχάνει με τις σοβαροφανείς υπεκφυγές (βίντεο)

Λαλίστος  εμφανίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μακρακώμης κ. Γιάννης Κατσίκας στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  στις 28/1/2015. Με παρέμβασή του και με πρόσχημα την αναγκαιότητα για ενότητα, συνοχή και αποδοτικότητα στους κόλπους του δημοτικού συμβουλίου, παραλογίστηκε κάνοντας κουτοπόνηρες αναφορές για ανούσιες κοκορομαχίες, δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, απουσία προτάσεων, πολιτική αδράνεια και πολλά άλλα που θα δείτε… Read More »

Αναβάλλεται ο αγώνας της 31/01/2015 των ομάδων Α.Σ ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ – Α.Ο ΑΡΧΑΝΙ

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Φθιώτιδας: “Με  απόφαση  της  Επιτροπής  Πρωταθλήματος  της  Ε.Π.Σ.Φ.  αναβάλλεται  ο αγώνας  της  31/01/2015  μεταξύ  των  ομάδων  Α.Σ  ΑΡΗΣ  ΑΓ.  ΚΩΝ/ΝΟΥ  –  Α.Ο  ΑΡΧΑΝΙ  για  το  Πρωτάθλημα  της  Α!  Κατηγορίας,  διότι  εκκρεμεί  η  απόφαση  της  αρμόδιας  επιτροπής  της  Ε.Π.Ο.  για  τον  διακοπέντα  αγώνα  της  17/01/2015  Α.Ο  ΚΑΜ.  ΒΟΥΡΛΑ  –  Α.Σ  ΑΡΗΣ  ΑΓ.  ΚΩΝ/ΝΟΥ.”

Συνεδριάζει το Δ. Σ. του Δ. Μακρακώμης την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

 Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Μακρακώμης 28/01/2015 Κατεβάστε την πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για την τακτική συνεδρίαση στις 28/01/2015 από εδώ. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλώ σε τακτική δημόσια συνεδρίαση στο Συνεδριακό κέντρο Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα του… Read More »

Ο Σύλλογος Γυναικών Σπερχειάδας θα κόψει την βασιλόπιτα το Σάββατο 31-1-2015

Σας ενημερώνουμε ότι o Συλλογός μας θα πραγματοποιήσει εορταστική εκδήλωση <<ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ>> Το Σάββατο 31-1-2015 και ώρα 8,30 μ.μ. Στην ταβέρνα του κου Κων/νου Μανίτα. Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, την εκδήλωσή μας. Με τιμή Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ας μην μείνει στον ΑΣΣΟ, η Ιστορία της Σπερχειάδας!…

 Ας μην μείνει στον ΑΣΣΟ, η Ιστορία της Σπερχειάδας!… Ας δραστηριοποιηθούμε όλοι μας για να αναδείξουμε την Σπερχειάδα. Είτε μαζί είτε χώρια, με τον τρόπο που ο καθένας επιλέξει. Το 2015 ας είναι η χρονιά που θα δημιουργηθούν ποικίλες δράσεις, με επίκεντρο τον εορτασμό των 111 χρόνων, που συνολικά θα καταγράψουμε, θα συγκεντρώσουμε την Ιστορία… Read More »

Η ημερίδα για τον εορτασμό των 111 χρόνων της μετονομασίας από Αγά σε Σπερχειάδα στις 25/1/2015

SPERXEIADA_111XRONIA_A3

Στην πόλη της Σπερχειάδας, πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο il Postino την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015, η ημερίδα  για  ανοιχτή συζήτηση και προγραμματισμό δράσεων για τον εορτασμό των 111 χρόνων της μετονομασίας της  Πόλης από Αγά σε Σπερχειάδα. Η ημερίδα, που ήταν μια πρωτοβουλία  της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτών Σπερχειάδας, έγινε το μεσημέρι στις 12:00 και διήρκησε περίπου… Read More »

Το Δ.Σ. του συλλόγου της Τσούκας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα την Κυριακή 1/2/15

Πρόσκληση στην Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Το Δ.Σ. του συλλόγου της Τσούκας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα την Κυριακή 1/2/15  Παρακαλούνται όλοι οι συγχωριανοί, οι συγγενείς και οι φίλοι των, καθώς και οι φίλοι αναγνώστες του  Ιστολογίου για συμμετοχή στην 1η εκδήλωσή μας το 2015!!

ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Σπερχειάδας ΠΡΟΣ Κάθε Δημότη Σπερχειάδας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Θέμα ημερίδας την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015:   «Γιορτάζουμε τα 111 Χρόνια της Μετονομασίας από Αγά σε Σπερχειάδα 1904 – 2015 … Εσύ, Θα Πάς ΠΑΣΟ ;;;».   Η Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Σπερχειάδας, με πρωτοβουλία της, προσκαλεί ανεξαιρέτως όλους τους τοπικούς φορείς και συνιστώσες της Σπερχειάδας,… Read More »

Ο Θ. Μαγουλάς δίνει την απάντησή του: H παραπληροφόρηση των δημοτών για την δημιουργία εντυπώσεων

Ποιοί έχουν το δικαίωμα να οδηγούν τα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ   Με αφορμή δημοσιεύματα πού έγιναν πρόσφατα στο διαδίκτυο απο τον Κο Παναγιώτη Κοντογιώργο-άτομο με θεσμικό ρόλο στο Δήμο όντας Αντιπρόεδρος τού Δημοτικού Συμβουλίου- σχετικά με το αν ο Αντιδήμαρχος  Θανάσης Μαγουλάς χρησιμοποίησε παράνομα το υπηρεσιακό όχημα τού Δήμου στη άσκηση των καθηκόντων… Read More »

Λήστεψαν κεντρικό περίπτερο στην Σπερχειάδα

Χθές αργά το βράδυ 21/1/2015, άγνωστοι λήστεψαν  κεντρικό περίπτερο στην κεντρική πλατεία  Αθανασίου  Ακρίδα στην Σπερχειάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανενόχλητοι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί οι ληστές, πήραν εμπορεύματα ανυπολόγιστης μέχρι στιγμής  αξίας όπως  τσιγάρα, κάρτες τηλεφωνίας και πολλά άλλα. Η αρμόδια αστυνομική διεύθυνση ήδη διερευνά την υπόθεση που αποτελεί κρούσμα για πρώτη φορά. Φαίνεται… Read More »

Μελέτες και έργα για τη βελτίωση και αναβάθμιση της Εθνικής Οδού «Λαμίας – Καρπενησίου».

του Στέλιου Ζαχαρόπουλου Η ειδησεογραφία σε σχέση με το θέμα -από τον ευρύτερο προβληματισμό σε επίπεδο Περιφέρειας μέχρι την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Μακρακώμη- θεωρείται σημαντική και ιδιαίτερη. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που την τελευταία 15ετία το συγκεκριμένο ζήτημα απασχόλησε την κοινή γνώμη της περιοχής μας. Με δεδομένο ότι έτυχε διαχρονικά να… Read More »

Το ΓΕΛ Μακρακώμης συμμετέχει στο Erasmus+

Το Γενικό Λύκειο Μακρακώμης συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus+ (πρώην Comenius) /-Δράση ΚΑ2- «Συνεργασία για καινοτομία και ανταλλαγή καλών πρακτικών στον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης Στρατηγικές Συμπράξεις αποκλειστικά μεταξύ σχολείων», με τίτλο: “21st Century Europeans, power to the pupils”, από 1-9-2014 έως 31-8-2017 μαζί με εννέα χώρες- εταίρους της Ευρώπης, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Νορβηγία, την Ολλανδία, που είναι και η… Read More »

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ & Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ είναι ΕΣΚΕΜΈΝΗ από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;;;

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ είναι ΕΣΚΕΜΈΝΗ από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;;; Είναι αρκετά που μπορεί να ενοχλούν, αλλά κάποια πράγματα στον Δήμο Μακρακώμης, ξεπερνούν κάθε όριο. Και είναι πράγματα απλά, αλλά βασικά… Όπως για παράδειγμα η πινακίδα που έχει τοποθετηθεί στην διασταύρωση της Κάτω Καλλιθέας (στο ύψος του γηπέδου) για το Μουσείο Ιστορίας και Λαογραφίας… Read More »

7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ο ετήσιος χορός του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Δυτικής Φθιώτιδας

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Δυτικής Φθιώτιδας σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του που θα γίνει στις 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στο Κέντρο ΛΑΜΠΡΟΣ στο ΑΜΟΥΡΙ ΛΑΜΙΑΣ ΚΛΑΡΙΝΟ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ :ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΤΖΕΝΗ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ

Ήρθε η ώρα σιγά σιγά να μπούμε σε αποκριάτικο κλίμα….. Συλλ.Απανταχού Πτελεωτων Ν.Φθιωτιδας

   Συλλ.Απανταχού Πτελεωτων Ν.ΦθιωτιδαςΠιστεύουμε πως ήρθε η ώρα σιγά σιγά να μπούμε σε αποκριάτικο κλίμα…..τι λέτε και εσείς;;; Ελπίζουμε πως και φέτος η συμμετοχή θα είναι μεγάλη… Μπορείτε να ξεκινήσετε να ρίχνετε ιδέες inbox για να βρούμε κατι δυνατό όπως κάθε χρόνο… Σύλλογος Πτελεωτών και φίλοι… Απόκριες 2015……..

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σας παρουσιάζουμε την επιστολή που απέστειλε στον Υπουργό Υγείας ο πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Γεωργίου Φθιώτιδας κ. Γόνης, ως διαμαρτυρία για την έλλειψη γιατρού και την μη λειτουργία του Πολυιατρείου στην περιοχή. Παρουσίασε την κατάσταση ενώ τόνισε την έντονη ανάγκη για επίλυση του θέματος. Στον αντίποδα, σας παρουσιάζουμε και την επιστολή του κ. καλύβα, δημοτικού… Read More »

Η Δημ. Κοινότητα Σπερχειάδας σας προσκαλεί στις 19/1/15 σε ανοιχτή συζήτηση για τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του 2015

 Η Δημοτική κοινότητα Σπερχειάδας σας προσκαλεί σε ανοιχτή συζήτηση για τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις που πραγματοποιηθούν το 2015. Την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο Αθ. & Μαίρης Ακρίδα στις 05:00 το απόγευμα για ανταλαγή ιδεών κλπ. Διαβάστε την πρόσκληση S22C-615011618460

Ο Δήμος Μακρακώμης προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

11497 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ο Δήμος Μακρακώμης προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ” με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 37.999,67 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 20 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Τρίτη και από ώρα… Read More

 

Ήρθε η ώρα σιγά σιγά να μπούμε σε αποκριάτικο κλίμα….. Συλλ.Απανταχού Πτελεωτων Ν.Φθιωτιδας

   Συλλ.Απανταχού Πτελεωτων Ν.ΦθιωτιδαςΠιστεύουμε πως ήρθε η ώρα σιγά σιγά να μπούμε σε αποκριάτικο κλίμα….. τι λέτε και εσείς;;; Ελπίζουμε πως και φέτος η συμμετοχή θα είναι μεγάλη… Μπορείτε να ξεκινήσετε να ρίχνετε ιδέες inbox για να βρούμε κατι δυνατό όπως κάθε χρόνο… Σύλλογος Πτελεωτών και φίλοι… Απόκριες 2015……..

Ενημέρωση “ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ” την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 στις 12:00 στο κλειστό Γυμναστήριο

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ο Δήμος Μακρακώμης σε συνεργασία με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και την Διεύθυνση Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: “ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ” την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 στις 12:00 στο κλειστό Γυμναστήριο του Σχολικού… Read More »

ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ: ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ… (Φώτο)

ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ Αυτή είναι η ανακοίνωση για την κοπή της πίτας των «ΛΑΜΟΓΙΩΝ» Το άρμα του 57ου Καρναβαλιού με το ονομα «ΛΑΜΟΓΙΑ» θα πραγματοποιήσει αυριο Τετάρτη (14.01.2015) στις 12:13 την κοπή της πίτας για το νέο ετος αλλά και για να γιορτάσει την εναρξη του 57ου ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ της Μακρακώμης στη ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. Θα ακολουθήσει μέγα φαγοπότι… Read More »

Καταγγελία: Ο Δ. Μακρακώμης αρνείται πεισματικά να φροντίσει για την απομάκρυνσή του φορτηγού που ταλαιπωρεί εδώ και 20+ χρόνια το γήπεδο στο Ροβολιάρι

Το εν λόγω φορτηγό είναι ένα  βάρος που ταλαιπωρεί εδώ και 20+ χρόνια το γήπεδο Ροβολιαρίου Φθιώτιδας. Δεν μπορεί να μετακινηθεί μιας και η μηχανή του λείπει, και ουσιαστικά το κουφάρι του έχει μείνει όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Ο ιδιοκτήτης του το παίζει “πεισματικά Κινέζος” και αντίθετος στην απομάκρυνσή του από ένα χώρο που ανήκει… Read More »

Χοροεσπερίδα του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Τυμφρηστού17/1/15

Η Χοροεσπερίδα του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Τυμφρηστού στις 17/1/15

Το Αρχάνι Δ. Μακρακώμης η ομάδα έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα

Νίκησε και την Στυλίδα εκτός έδρας η Μαλεσίνα σε έναν  μάλλον επεισοδιακό αγώνα για το  πρωτάθλημα της Α τοπικής Κατηγορίας ενω  τα Καμένα Βούρλα κέρδισαν άκοπα τους 3 βαθμούς λόγω της αποχώρησης του Αχιλλέα Δομοκού με τον οποίο  ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστει σήμερα. Το Αρχάνι  μια ομάδα έκπληξη  φέτος  βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας… Read More »

Το παγωμένο συντριβάνι της Σπερχειάδας!!! (φωτο)

Οι…πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες στην Σπερχειάδα, συνετέλεσαν στην δημιουργία αυτού του όμορφου παγωμένου σιντριβανιού! Ο λόγος για το συντριβάνι στην Πλατεία Αθ. Ακρίδα και τώρα όπως την θέλει η Δημ. αρχή Πλατεία  Ηγουμένου Γερμανού Δημάκου στην Σπερχειάδα! Δείτε τις φωτογραφίες!

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΠΕΡΧΕΙΟ (ΓΕΦΥΡΑ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ) φώτο – βίντεο

6

Τελέστηκε ο αγιασμός  των Υδάτων στον Δήμο Μακρακώμης  όπως κάθε χρόνο, τα τελευταία έτη, στην γέφυρα Σπερχειάδας- Μακρακώμης την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015. Ωστόσο η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν μεγάλη. Κύριος λόγος προφανώς  ήταν το τσουχτερό κρύο, καθώς επίσης όμως και η έλλειψη έγκαιρης ενημέρωσης των δημοτών από την δημοτική αρχή για το πότε… Read More »

ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΟΝ Δ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ: ΠΑΡΩΔΙΑ μέρος Β

DSC05550

Συνεχίζει η δημοτική αρχή του Δήμου Μακρακώμης  το θέμα των καυσίμων να το κάνει παρωδία. Στην συνεδρίαση του Δ.Σ.  στις 29/12/2014, ζήτησε την σύμφωνη γνώμη του σώματος για να πληρώσει τα καύσιμα της περιόδου Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2014, χωρίς όμως να έχουν συμπεριληφθεί  ως έπρεπε στον Προϋπολογισμό. Με άλλα λόγια ζήτησε από τους δημοτικούς συμβούλους… Read More »

ΚΑΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΣΤΑΒΛΟΣ ME ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ (photo – video)

6

Στραβά μπήκε ο χρόνος για ένα κτηνοτρόφο απο την Σπερχειάδα. Για άγνωστο λόγο, ο στάβλος, το απόγευμα της Δευτέρας 5-1-2015  στις 19:15 περίπου άρπαξε φωτιά και αμέσως σε χρόνο μηδέν όλα έγιναν στάχτη… (περίπου 150 προβατα μαζί με τα αρνάκια) Ευτυχώς δεν είχαμε και ανθρώπινα θύματα στην προσπάθεια τους να σώσουν τα ζώα. Μόνο ένα…Read More »

ΓΟΝΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.

114

ΓΟΝΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ  ΣΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ. Συνεδρίαση Δ.Σ. την 29 Δεκεμβρίου 2014 Την 29/12/2014 συνήλθε σε τακτική  συνεδρίαση το Δ.Σ. του Δήμου Μακρακώμης. Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι εισηγήσεις των θεμάτων θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν ως γονατογραφήματα που διακρίνονταν  από προχειρότητα και έλλειψη  τεκμηρίωσης και  ουσιαστικά καταδείκνυαν την απαξία και… Read More »

Επιλεκτικές οι διαγραφές χρεών στον Δήμο Μακρακώμης;;;;

12

Μία απόφαση που προκαλεί το κοινό συναίσθημα αλλά και την λογική, ήταν αυτή για την διαγραφή των χρεών κάποιων πολιτών. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 29/12/2014,   η πλειοψηφία έθεσε ως θέμα την διαγραφή χρεών κάποιων δημοτών λόγω λαθών για οφειλές προ πενταετίας!!! Χωρίς να δίνει κάποια άλλη πρόσθετη πληροφορία γιατί… Read More »

H τελετή της κατάδυσης του Τίμιου Σταυρού στην Γέφυρα του ποταμού Σπερχειού.

(1)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Στις 6 Ιανουαρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 – μετά τη Θεία Λειτουργία – θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη τελετή της κατάδυσης του Τίμιου Σταυρού στην Γέφυρα του ποταμού Σπερχειού. Προσκαλούνται να παραστούν στην τελετή και να τιμήσουν με την παρουσία τους: – Οι Διοικητές των Αστυνομικών τμημάτων… Read More »

Ευχές Σεβασμιωτάτου στους γέροντες του Γηροκομείου Σπερχειάδος

1_51

Επίσκεψη στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα» στην Σπερχειάδα πραγματοποίησε την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος. Ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε στους γέροντες και το προσωπικό να έχουν μια καλή και ευλογημένη χρονιά και είχε μία ευχάριστη συνομιλία με του τροφίμους του Ιδρύματος. Πριν αναχωρήσει ευλόγησε την… Read More »

Ο Αγιασμός των υδάτων θα γίνει ή δεν θα γίνει στον Σπερχειό το 2015;;;

4

  Ο εορτασμός των Θεοφανείων στον Δήμο Μακρακώμης  θα τελέστει ΝΑΙ ή ΟΧΙ  στην γέφυρα Μακρακώμης Σπερχειάδας, στον ποταμό Σπερχειό; Καμία ενημέρωση προς το παρόν. Να σημειωθεί ότι στον Δήμο Μακρακώμης  ο αγιασμός των Υδάτων είναι η μόνη  εκδήλωση που γίνεται στη μέση των δύο πόλεων και έχει συμβολικό χαρακτήρα. Παρακολουθήστε τα βίντεο του Φωνογράφου… Read More »

Ο Πολυχώρος il Postino, Γιορτάζει τα 10 χρόνια il Postino Την Κυριακή το μεσημέρι 4 Ιανουαρίου 2015 στην Σπερχειάδα

114

Ο Πολυχώρος il Postino  στην Σπερχειάδα Γιορτάζει τα 10 χρόνια il Postino  με μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση! Την Κυριακή το μεσημέρι 4 Ιανουαρίου 2015 παρουσιάζει την Κατερίνα Κοτρωνιά (με καταγωγή απο Σπερχειάδα), τον Γιάννη Κυριαζή και με φιλική συμμετοχή τον Δημήτρη Αργυρίου με ζωντανή μουσική σε εορταστική ατμόσφαιρα!!! Επίσης συμμετέχει στην πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας… Read More »

Σίγησε ο Εμπνευστής, η ψυχή ,η φωνή, των Ινδιάνων, ο σπίκερ του Καρναβαλιού Μακρακώμης

2 January, 2015 Leave a comment

8

Γράφει ο Πάνος Κοντογεώργος Αγαπητοί μου φίλοι Δυστυχώς ενας αγαπητός μας φίλος μας άφησε χρόνους καθ΄ οδόν για το νοσοκομείο δεν μπορώ να γράψω άλλα διότι είμαι συγκλονισμένος ο δήμος μας σε χαιρετά ολοι οι νεολαίοι ολος ο κόσμος καλον παράδεισο ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΜΠΑΜΠΗ ΚΡΑΝΙΩΤΗ Ο Εμπνευστής, η ψυχή ,η φωνή,… Read More »

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Γλυκοχώρας στην Σπερχειάδα το Σάββατο 3/1/14

(1)

Γλυκοχώρα – Σπερχειάδας στο Συνεδριακό Κέντρο <<Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα >>. 03/01/15 Σάββατο << ΒΡΑΔΙΑ ΓΛΥΚΟΧΩΡΑΣ >> Εδέσματα Συλλόγου Γυναικών Σπερχειάδας . Συμμετοχή χορευτικού ενηλίκων γυναικών Σπερχειάδας, με δάσκαλο τον κ. Θεόδωρο Μακρή. ΩΡΑ 19.00 Συνεδριακό Κέντρο <<Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα >>. Συμμετέχει και ο Σύλλογος Απανταχού Πτελεωτών.

Γιορτάζουμε τα 111 χρόνια της μετονομασίας απο Αγά σε Σπερχειάδα 1904 – 2015 … Εσύ, θα πάς ΠΑΣΟ;;;

SPERXEIADA_111XRONIA_A3_web

Μία αξιόλογη πρωτοβουλία για πολιτιστική ανάδειξη και κοινωνική ενεργοποίηση προέκυψε για την πόλη της Σπερχειάδας σχετικά με την συμπλήρωση των 111 χρόνων από την μετονομασία της από Αγά σε Σπερχειάδα. Η εθελοντική Ομάδα  Πολιτών Σπερχειάδας, θέλοντας να  τιμήσει την αγαπημένη της  πόλη και γενέτειρα, εμπνεύστηκε την δημιουργία ενός πλαισίου διαφόρων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων. Με την… Read More »

About author

Check Also

ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 70

Το «ατυχές» αφιέρωμα στην Μελίνα Μερκούρη στα πλαίσια των ΣΠΕΡΧΕΙΑ 2014 Η εκδήλωση με το ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *