Saturday , 28 March 2020
Home / featured / ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 70

ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 70

FONOGRAFOS_TEYXH_70

Το «ατυχές» αφιέρωμα στην Μελίνα Μερκούρη στα πλαίσια των ΣΠΕΡΧΕΙΑ 2014

Η εκδήλωση με το αφιέρωμα στην αξέχαστη Ελληνίδα ηθοποιό Μελίνα Μερκούρη που διοργάνωσε το ΘΕΣΜΑ  στα πλαίσια των ΣΠΕΡΧΕΙΑ 2014, δυστυχώς δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα. Ήταν  λιγοστός κόσμος που πήγε να παρακολουθήσει  μια κατά τα άλλα εκδήλωση με πολύ καλή θεματολογία. Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο. Αν κρίνουμε από την σχεδόν μηδαμινή προβολή της εκδήλωσης… Read More »

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 5Χ5 ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Την δυσαρέσκεια και προβληματισμό μας εξέφρασε γονιός μικρού παιδιού από την Σπερχειάδα σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα γήπεδα των 5×5. Όπως μας ανέφερε, τα μικρά παιδιά αδυνατούν να παίξουν ποδόσφαιρο  καθώς συναντιούνται «χρονικά» με μεγαλύτερα παιδιά ή ενίληκες και όπως είναι φυσικό  παραμερίζονται. Σίγουρα δεν φταίει κάποιος συγκεκριμένα, δηλαδή ούτε οι μικροί ούτε… Read More »

Ο πολυχώρος il Postino & ο μύθος της δεκαοχτούρας που φωνάζει 18 προσπαθώντας να βρει το δίκιο της!

IMG_20140622_114616

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν μια οικογένεια πουλιών δεκαοχτούρες στον πολυχώρο il Postino. Οι ιδιοκτήτες ανακάλυψαν  προ ημερών  ότι στον μοναδικό (μοναχό) έλατο που έχουν στην αυλή του πολυχώρου, μια οικογένεια από δεκαοχτούρες είχε κάνει την φωλιά του για να γεννήσει τα μικρά της. Φυσικά δεν τις ενόχλησαν αλλά  αντίθετα φρόντισαν να μην  τις ενοχλήσει κανείς…. Read More »

Eκθεση των ερασιτεχνών ζωγράφων από την Σπερχειάδα

Τα φετινά Σπέρχεια 2014 περιλαμβάνεται και η έκθεση των ερασιτεχνών ζωγράφων από την Σπερχειάδα, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα στα πλαίσια του 1ου Χορωδιακού Φεστιβάλ. Πιο αναλυτικά, παράλληλα με τις μουσικές παραστάσεις του φεστιβάλ,  ερασιτέχνες καλλιτέχνες από την Σπερχειάδα παρουσίαζαν τα έργα τους και τώρα αυτή η έκθεση ζωγραφικής… Read More »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΝΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Χρήστος Κανούτος Κάτοικος Σπερχειάδας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Με την παρούσα ανοιχτή επιστολή μου θα ήθελα δημοσίως να εκφράσω την αμέριστη χαρά μου για την τιμή που μου έκαναν οι συνδημότες μου στις εκλογές του Μαΐου 2014.   Ως υποψήφιος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Σπερχειάδος με την παράταξη Νέα Σελίδα του κ…. Read More »

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΛΟΦΟΥ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΛΟΦΟΥ 2014

Σπερχειάδα «μύρισε» γνήσια ελληνική παράδοση!!! (Φώτο – Βίντεο)

Πάνω από 120 παιδιά από τα Χορευτικά Συγκρότηματα Σπερχειάδας, συμμετείχαν στην εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς στα πλαίσια των ΣΠΕΡΧΕΙΑ 2014. Στο προαύλιο χώρο του Παλαιού Γυμνασίου, στις 9 το βράδυ στις 23 Ιουνίου 2014,  πολύς κόσμος έσπευσε να θαυμάσει και να χειροκροτήσει τα παιδιά της περιοχής μας που χορεύουν παραδοσιακούς  Ελληνικούς χορούς. Μια πολύ σημαντική… Read More »

Για μια ακόμη φορά πρόεδρος Γιάννης Καλοπήτας στον εμπορικό σύλλογο Μακρακώμης

Πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο ως τώρα πρόεδρος Γιάννης Καλοπήτας αλλά υπήρξαν αλλαγές στα υπόλοιπα μέλη.Αναλυτικά στις εκλογές της 4ης Ιουνίου εκλέχθηκαν για το Διοικητικό Συμβούλιο οι : 1.Καλοπήτας Ιωάννης με 52 ψήφους 2.Σκαργιώτης Σταύρος με 47 ψήφους 3.Αποστολοπούλου Χαρίκλεια με 43 ψήφους 4.Παπαυεθυμίου Οδυσσέας με 35 ψήφους

5.Χριστόπουλος Παναγιώτης με 31 ψήφους 6.Ψυχογιός Κων/νος με 29… Read More »

Λαογραφικό Μουσείο – Χώρος Συνάντησης και Δημιουργίας Γυναικών Τσούκας.

Μετά από την ευγενική παραχώρηση του χώρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαμίας στην πλατεία του χωριού μας, οι Γυναίκες του χωριού μας, με την βοήθεια και των  ανδρών, του Δήμου και με προσφορές διαφόρων συγχωριανών μας, ολοκλήρωσαν την συντήρηση και διαμόρφωση του χώρου με πολύ μεράκι και γούστο και ιδού τα αποτελέσματα, εμφανή στις παρακάτω φωτογραφίες…Ο… Read More »

ΣΠΕΡΧΕΙΑ 2014 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Αυτή είναι η αφίσα που κυκλοφορεί για  την εκδήλωση του Θ.Ε.Σ.Μ.Α. στις 24/6/2014  με το Αφιέρωμα στην αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη. Εν έτει 2014, την εποχή της τεχνολογίας και των υπολογιστών, κάποιοι επιμένουν στον ..μαρκαδόρο! Είπαμε να στηρίζουμε παραδόσεις αλλά όχι έτσι!!! (Έχουν γράψει την ώρα, την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής της με μαρκαδόρο). Η… Read More »

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΟ il Postino ΣΕ ΟΘΟΝΗ ΣΙΝΕΜΑ!!!!

Το Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας ξεκίνησε και ο Πολυχώρος  il Postino  στη Σπερχειάδα δεν θα μπορούσε παρά να ικανοποιήσει πλήρως τους ποδοσφαιρόφιλους πελάτες του! Στον χώρο του Cineak,  στο σινεμά  του πολυχώρου, θα προβάλλονται ζωντανά όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ, με προταιρεότητα φυσικά στην Εθνική Ελλάδος. Η μεγάλη οθόνη του Cineak, 3×4 μέτρα, είναι σίγουρο… Read More»

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 2010 ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΣΤΙΣ 23/6/2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ :  Η ετησία  Γενική Συνέλευση της ομάδας ΕΝΩΣΗ 2010 ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ  θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα 23/06/2014 και ώρα : 20:30 μ.μ. στην αίθουσα του Δ .Σ. Μακρακώμης  με θέματα :   Οικονομικός απολογισμός 2013 Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για μέλη του νέου Δ.Σ. μπορούν να… Read More »

Η υποκουλτούρα της κουλτούρας και κρίμα το τσουβάλιασμα (βίντεο)

ΔΕΞΙΩΣΗ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΣΠΕΧΕΙΑΔΑ Προηγούμενα άρθρα του Φωνογράφου, κατέγραψαν και ανέδειξαν τις ενότητες με την θεματολογία του 1ο  Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ «Αθανάσιος & Μαίρη  Ακρίδα» που έγινε στην Σπερχειάδα. Την  σημαντική  συμβολή του στα φετινά πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, την αξιόλογη  μουσική παράσταση που παρουσίασαν πέντε χορωδίες υψηλού επιπέδου. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να αποκρύψουμε … Read More »

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ‘’ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ’’ ΣΤΟ Δ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ 18-6-14

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μακρακώμης την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014. Η τακτική συνεδρίαση που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα. Περιλάμβανε 14 θέματα εκ των οποίων ήταν: Περί παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου για τοποθέτηση τηλεπικοινωνιακών καμπινών, Έλεγχος υλοποίησης προϋπολογισμού Δήμου και σύνταξη έκθεσης κατάστασης εσόδων & εξόδων του Δήμου, Αναμόρφωση του προϋπολογισμού… Read More »

Μ.Σκούρας: Δεν βοήθησε όσο έπρεπε ο κ.Κρητικός!

Για μένα εχει τελειώσει κάθε αναφορά στο αποτέλεσμα των εκλογών δηλώνει στο κεντρικό δελτίο του FM-1 ο κ. Ματθαίος Σκούρας που μετείχε ως επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού στις πρόσφατες εκλογές στον Δήμο Μακρακώμης.Απαντώντας σε όσα ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του FM-1 ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Κρητικός που μετείχε στον συνδυασμό του κ.Σκούρα τόνισε με τον κ…. Read More »

18 Ιουνίου 1944 Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

18 Ιουνίου 1944. Ημέρα τιμής και μνήμης Η μέρα αυτή –πάνε 70 χρόνια- σημάδεψε την ιστορία της Σπερχειάδας. Λίγους μήνες πρωτού οι Γερμανοί εγκαταλείψουν την Ε λλάδα και βλέποντας πως χάνεται γι΄ αυτούς οριστικά ο πόλεμος, επιδόθηκαν σε κάθε είδους θηριωδίες και λεηλασίες. Το τάγμα των «ΕΣ-ΕΣ» που προξένησε το ολοκαύτωμα της γειτονικής Υπάτης δυο… Read More »

Η ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ ΣΤΟ 1ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ ”Αθανάσιος & Μαίρη Ακρίδα”

Tην Κυριακή 15 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων ‘’Σπέρχεια 2014’’, η Δημοτική Χορωδία Σπερχειάδας-Μακρακώμης διοργάνωσε  το 1ο  Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ «Αθανάσιος & Μαίρη  Ακρίδα. Παράλληλα με τις μουσικές παραστάσεις, σε παρακείμενο χώρο, ερασιτέχνες καλλιτέχνες από την Σπερχειάδα παρουσίαζαν τα έργα τους! Μια πολύ αξιόλογη έκθεση ζωγραφικής από άτομα με μεράκι και… Read More »

Το παγωτό που δεν έφαγα

ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ… [Παιδικά κι απερίσκεφτα] – του Τάκη Ευθυμίου –   Καλοκαίρι, αρχές δεκαετίας του ’60. Πιτσιρικάς εγώ, πήγαινα κάπου στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου στο χωριό μου Άη Γιώργη Φθιώτιδας. Ολημερίς μαζευόμασταν, όλη η παρέα και παίζαμε στη γειτονιά μας, αφού οι γονείς μας ασχολούνταν με τις γεωργικές ασχολίες. Κάποιο… Read More »

Ξεσπάθωσε και ο πρώην Δήμαρχος Μακρακώμης Κώστας Κρητικός “Ο στόχος του υποβολέα σου ήταν άλλος και εν μέρει πέτυχε”

ΚΥΡΙΕ ΣΚΟΥΡΑ Οι Συνδημότες μας ούτε κατηγορούμενοι είναι ούτε αδύνατοι για να τους υπερασπιζόμαστε ,απλώς θέλουν να τους υπηρετούμε. Υπογράφεις για λογαριασμό της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ χωρίς να σε έχει εξουσιοδοτήσει κανείς. ( Δημοκρατική Ευαισθησία ). Λες ότι τοποθετείσαι για τελευταία φορά αλλά αμέσως μετά βγάζεις την άλλη ανακοίνωση ( Συνέπεια ). Αφού η… Read More »

Ο Πολιτισμός είναι τρόπος ζωής και όχι αποτέλεσμα εφήμερης πολιτικής τακτικής

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Σπέρχεια 2014″, η Δημοτική Χορωδία Σπερχειάδας-Μακρακώμης διοργάνωσε  το 1ο  Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ «Αθανάσιος & Μαίρη  Ακρίδα» την Κυριακή 15 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε την  μουσική παρουσίαση  από τοπικά χορωδιακά σχήματα, έκθεση ζωγραφικής ερασιτεχνών καλλιτεχνών του Καλλιτεχνικού εργαστηρίου Σπερχειάδας, βράβευση της κας Μαίρη Ακρίδα για την συνολική της προσφορά… Read More »

Τιμητική βράβευση στην κ. Μαίρη Ακρίδα στην Σπερχειάδα 15/6/2014 (βίντεο)

Διοργανώθηκε φέτος για πρώτη φορά, το 1ο  Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ «Αθανάσιος & Μαίρη  Ακρίδα». Προς τιμή των δύο αυτών τοπικών ευεργετών, η  Δημοτική Χορωδία Σπερχειάδας – Μακρακώμης, ονόμασε έτσι  το νεοσύστατο φεστιβάλ. Μία εξαιρετική ιδέα την οποία επικροτούμε, διότι είναι σημαντικό να αποτίουμε φόρο τιμής στο  έργο σημαντικών ανθρώπων του τόπου μας που προσέφεραν και… Read More »

Απολαύστε το 1ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ «Αθανάσιος & Μαίρη Ακρίδα 15/6/14 στη Σπερχειάδα (βίντεο)

Tην Κυριακή 15 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων ‘’Σπέρχεια 2014’’, η Δημοτική Χορωδία Σπερχειάδας-Μακρακώμης διοργάνωσε  το 1ο  Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ «Αθανάσιος & Μαίρη  Ακρίδα. Την  εκδήλωση τίμησαν με την συμμετοχή τους η Χορωδία Καρπενησίου «AntonioVibaldi», η Χορωδία Στυλίδας, η Χορωδία Μώλου και το Δημοτικό  Ωδείο Λαμίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, η κάθε… Read More »

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Μακρακώμης στις 18/06/2014

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου 18/06/2014   Κατεβάστε την πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για την τακτική συνεδρίαση στις 18/06/2014 από εδώ. σας προσκαλώ σε τακτική δημόσια συνεδρίαση στο Συνεδριακό κέντρο Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα του Δήμου Μακρακώμης στην Σπερχειάδα την 18η Ιουνίου , ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα… Read More »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΜΗΣ: Η πόλη της Μακρακώμης υπέστη μια ακόμη βαριά ήττα στις Δημοτικές εκλογές

ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο του Δήμου Μακρακώμης για τους λόγους που η πόλη της Μακρακώμης υπέστη μια ακόμη βαριά ήττα στις Δημοτικές εκλογές με το να μην έχει ούτε την εκπροσώπηση που της ταιριάζει, ούτε έναν αντιδήμαρχο, ούτε καν έναν πρόεδρο κοινότητας. Ενώ ήταν φανερό ότι ο συνδυασμός του κ. Κρητικού… Read More »

Πανελλήνιο χορωδιακό Φεστιβάλ στη Σπερχειάδα Κυριακή 15/6/14

Η Δημοτική Χορωδία Σπερχειάδας Μακρακώμης διοργανώνει και σας προσκαλεί στο Πανελλήνιο χορωδιακό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στη Σπερχειάδα στο Συνεδριακό Κέντρο Αθανάσιος κι Μαίρη Ακρίδα προς τιμή του μεγάλου ευεργέτη μας. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η κα Μαίρη Ακρίδα. Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Σπέρχεια 2014″ και πραγματοποιείται υπό… Read More »

Οι δημότες του Δήμου Μακρακώμης δεν μας προτίμησαν να τους υπηρετήσουμε, μας έδωσαν όμως εντολή να τους υπερασπιστούμε.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ   Συνδημότες και Συνδημότισσες, Η δημοτική μας παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ένα μήνα μετά την ίδρυση της και με την ολοκλήρωση της πρώτης Κυριακής των δημοτικών εκλογών, νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους Δημότες του Δήμου Μακρακώμης, που μας τίμησαν με την ψήφο… Read More »

Επανειλημμένες επισκέψεις και έρευνες κλιμακίου του ΣΔΟΕ στον Δήμο Μακρακώμης

Ο Οραματιστής Δυτικής Φθιώτιδας και οι προβληματισμοί του: Διαβάζω για τις επανειλημμένες επισκέψεις και έρευνες κλιμακίου του ΣΔΟΕ στην περιοχή. Αν αναλογιστεί κανείς ότι πλέον έχει παρέλθει ένα αρκετά σεβαστό χρονικό διάστημα με έρευνες στην περιοχή του Δήμου, τότε σίγουρα, έχω κάθε λόγο να ανησυχώ για τα τυχόν ευρήματα. Μία τυχόν αποκάλυψη εμπλοκής της νυν… Read More »

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΛΟΦΟΥ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΛΟΦΟΥ 2014

 

Η ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΔΗΜΟΤΩΝ-10/6/2014 (BINTEO)

Κατεπείγουσα  συνεδρίαση πραγματοποίησε  το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μακρακώμης, την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014. Μοναδικό θέμα ήταν η ρύθμιση εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών των δημοτών. Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4257/2014, έληγε  η  προθεσμία για ρύθμιση των οφειλών των δημοτών. Τελικά το δημοτικό συμβούλιο, αποφάσισε ομόφωνα ότι  οι εν λόγω ρυθμίσεις θα γίνουν με δόσεις… Read More »

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΩΒΟΪΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

Κύριε Σκούρα ,συμπερασματικά και με βάση πάντα το βιογραφικό σας που αναφέρεσθε αυτό δηλαδή του προπονητού και κατ’ επέκταση του Στρατηγού, καταλήγω στην επιθυμία να σας πω ότι, στο ημίχρονο ενός αγώνα μπορεί να αλλάξει όλη η ψυχολογία της ομάδας όπως και στην ανάπαυλα ενός πολέμου ,μπορεί να κερδηθεί…ο πόλεμος. Καιρός να το καταλάβετε ότι,… Read More »

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ: Στην Δημοκρατία χάνουν και κερδίζουν οι ιδέες, οι προτάσεις, οι απόψεις και όχι τα πρόσωπα τα οποία τις εκφράζουν.

Δήμος Μακρακώμης: Οι συνδημότες μας δεν μας επέλεξαν να τους Υπηρετήσουμε αλλά μας έδωσαν εντολή να τους Υπερασπιστούμε. Αγαπητοί Συμπολίτες-σες Η παράταξή μας πιστή στις αρχές της και στην προσπάθεια των υποψηφίων της, των φίλων της και των δημοτών που μας εμπιστεύτηκαν θα ήθελε να συμβάλει παραγωγικά στο μέλλον του τόπου και όχι να αναλώνετε… Read More »

Η προσωπική απόψη του Β. Γεράνη σχετικά με τον Εμπορικό Σύλλογο Σπερχειάδας

Γεράνης Θ. Βασίλειος Επιτρέψτε μου να εκφράσω κάποιες προσωπικές απόψεις σχετικά με τον εμπορικό σύλλογο μιας κωμόπολης που ταλανίζεται από την οικονομική κρίσηκαι οι επαγγελματίες της κάνουν πραγματικά τα αδύνατα δυνατά σε προσωπικό επίπεδο για να επιβιώσουν τόσοι αυτοί όσο και οι επιχειρήσεις που διατηρούν. Παρόλα αυτά είναι αισθητή η απουσία συλλογικής δράσης και συνεννόησης… Read More »

Δήμος Μακρακώμης: «Καθαρισμός οικοπέδων που βρίσκονται εντός οικισμών από τα ξηρά χόρτα και άλλα εύφλεκτα υλικά»

Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου από 1η Μαΐου έως 31η Οκτωβρίου και σύμφωνα με την υπ. αριθ. 4/2012 (ΦΕΚ 1346/25-4-2012 Τεύχος Β’) Πυροσβεστική Διάταξη, πρέπει οι ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μ. από τα όριά τους, να προβούν στην… Read More »

O Πολυχώρος il Postino σας υποδέχεται και στην αυλή του

Όπως κάθε χρόνο, παραμονές του Αγίου Πνεύματος, ο Πολυχώρος il Postino, ανοίγει τους καλοκαιρινούς χώρους του! Από την Παρασκευή 6 Ιουνίου, σας περιμένει να σας σερβίρει στην αυλή του, να σας διασκεδάσει στο μπαρ για να απολαύσετε το ποτό και την μπύρα σας και να σας ψυχαγωγήσει,μικρούς και μεγάλους με ποιοτικές ταινίες στον σινεμά του!… Read More »

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

Στις αίθουσες των δικαστηρίων τελικά  δρομολογήθηκε η υπόθεση  της αθλητικής βίας από τον ποδοσφαιρικό αγώνα  Μακρακώμης – Σπερχειάδας που διεξήχθη το 2009. Συγκεκριμένα, το δικαστήριο πρόσφατα έκρινε ενόχους τους τρεις ποδοσφαιριστές της Μακρακώμης για πρόκληση σωματικών βλαβών σε παίκτη της Σπερχειάδας. Οι τρεις κατηγορούμενοι άσκησαν έφεση. Να θυμίσουμε την περίπτωση,  πριν την συνένωση των ποδοσφαιρικών… Read More »

ΘΕΡΙΝΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ” Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ” ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΜΙΑΣ.  ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΑΛΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΤΟΣ ΑΛΑΦΡΟΠΑΤΗΣ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ: ΠΑΝΟΣ ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ  Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΚΕΦΙ… Read More »

ΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ραγδαίες εξελίξεις σηματοδότησε το αποτέλεσμα του εκλογικού αγώνα στον Δήμο Μακρακώμης για την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Νέα Σελίδα. Ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Νίκος Τζιβελέκας, σε δήλωσή του, αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει  την παραίτηση του στην διάθεσή των συναδέλφων του. Επιπρόσθετα τόνισε ότι δεν θα συμμετέχει σε επόμενα δημοτικά συμβούλια μέχρι τις 31/8 και ζήτησε να… Read More »

Γιορτή Αγίου Πνεύματος – Αντάμωμα στο Ζηρέλι Πουγκάκια Σπερχειάδας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου προσκαλεί όλους τους Πουγκακιώτες και φίλους την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014 να παραβρεθούν στη θεία λειτουργία στο ξωκλήσι του Αϊ-Γιώργη στο Ζηρέλι. Ελπίζουμε και φέτος (θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος) να βρει την περσινή ανταπόκριση από όλους μας και να ακολουθήσει το παραδοσιακό τραπέζι – γλέντι, αναβιώνοντας έτσι μια παράδοση… Read More »

Μάκρη-Φθιώτις (βίντεο)

Το χωριό Μάκρη του Δήμου Μακρακώμης στη Φθιώτιδα κάποιες απο τις ομορφιές του

 

About Author

Check Also

Nature Eco Residences Santorini: Η κουλτούρα The Eco Residences μεγαλώνει

Κρυμμένο σε μια απότομη πλαγιά στο νησί της Σαντορίνης, το Nature Eco Residences πρόκειται να ανοίξει την ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *