Saturday , 28 March 2020
Home / featured / ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ – ΜΑΙΟΣ 2014 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 69

ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ – ΜΑΙΟΣ 2014 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 69

FONOGRAFOS_TEYXH_69

1η Γιορτή Προβατίνας απο τον Σύλλογο Νεολαίας Τσούκας το Σάββατο 31/5/2014

Ο Σύλλογος σας προσκαλεί στην 1η Γιορτή Προβατίνας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαΐου και ώρα 21:00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του Δημοτικού Σχολείου. Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα της αφίσας.

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Δημήτρης Ζοβοίλης: Στο έσχατό της σημείο έχει φθάσει το πρόβλημα με τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ στην Δημοτική Κοινότητα Μακρακώμης

ένα πρόβλημα κοινωνικό θα λέγαμε, αλλά και ηθικό. Επειδή είναι ζήτημα ήθους να αφαιρεί κάποιος με δηλητήριο(φόλα)

την ζωή ενός ζώου που δεν έχει ιδιοκτήτη και το οποίο δεν κάνει τίποτα άλλο από αυτό που του υπαγορεύει… Read More »

Πάνος Κοντογιώργος σας διαβεβαιώ ότι θα τιμήσω και με το παραπάνω την εμπιστοσύνη που μου δείξατε

Αγαπητοί συνδημότες θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά όλους, αλλά και τον καθένα σας ξεχωριστά, για τη συμμετοχή σας στις Αυτοδιοικητικές εκλογές,

καθώς και για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε να με επανεκλέξετε στις πρώτες θέσεις των δημοτικών συμβούλων που θα απαρτίζουν

το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης. Ο συνδυασμός μας «Νέα Σελίδα» με επικεφαλής… Read More »

Η ΕΝΟΤΗΤΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ συγχαίρει τον Παπαευθυμίου για την επαναεκλογή του

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Η δημοτική μας παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, υπηρετώντας τις αρχές και τις αξίες που ανέδειξε κατά την διάρκεια της εκλογικής περιόδου

και θέλοντας να συμβάλλει παραγωγικά, αποφεύγοντας την πόλωση, τις παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις και τον εκμαυλισμό συνειδήσεων

και την υποβάθμιση των προσωπικοτήτων των δημοτών μας… Read More »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΒΟΪΛΗΣ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε πολλούς αποδέκτες, που προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου για ίδιον όφελος

9be642f7225e5efa14b57559f92dbcc8_L

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Αισθάνομαι μεγάλη υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους τους ψηφίσαντες συμπολίτες μου της Δημοτικής Κοινότητας Μακρακώμης (γυναίκες και άνδρες), οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους . Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης τους απευθύνω, γιατί πέραν της αμέριστης εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, έστειλαν μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες, που προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου για ίδιον… Read More »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ”ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ Δ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Οι Δημότες με την ψήφο τους αποφάσισαν για τον Δήμο Μακρακώμης.

Κάθε εκλογική επιλογή φυσικά και είναι σεβαστή. Το αποδεχόμαστε και ήδη έχουμε ξεκινήσει την αυτοκριτική αλλά και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

Η Νέα Σελίδα, εργάστηκε σκληρά και  θα συνεχίσει να το κάνει αδιάκοπα  προς όφελος του Δήμου. Συνεχίζουμε… Read More »

Ο Θύμιος Παπαευθυμίου ξανά στο τιμόνι του Δήμου Μακρακώμης

Ο Θύμιος Παπαευθυμίου ξανά στο τιμόνι του Δήμου Μακρακώμης Σε μια αναμέτρηση που ήταν Ντέρμπι  έφερε τον Θ. Παπαευθυμίου νικητή.

Δεσμεύτηκε και υποσχέθηκε  να μην διαψεύσει τους ψηφοφόρους του  στα όσα προεκλογικά είπε αφού τους ευχαρίστησε.

Από σήμερα Δευτέρα διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι

Κατά συνείδηση η απάντηση απο την παράταξη ΕΝΟΤΗΤΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Κατά συνείδηση η απάντηση απο την παράταξη ΕΝΟΤΗΤΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Γνωρίζομαι ομως οτι πολλά στελέχη του συνδυασμού έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ του συνδυασμού του Ν. ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ

π.χ. ο Παναγιώτης Ντάνης σε επιστολή του γράφει πως δεν εμπιστεύεται τον κ. Παπαευθυμίου.   Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ   Η… Read More »

Ο “ίδιος” Παπαευθυμίου στην ομιλία του στη Μακρακώμη όπως και στη Σπερχειάδα

Την Παρασκευή 23 Μαίου 2014 στις 20:30 στην κεντρική πλατεία Μακρακώμης, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης κ. Παπαευθυμίου, την τελευταία ομιλία του προς τους δημότες εν όψει του δεύτερου γύρου εκλογών στον Δήμο. Δυσαρέσκεια προκάλεσε το γεγονός οτι ήταν ο  ίδιος ακριβώς Παπαευθυμίου στη Μακρακώμη όπως και στη Σπερχειάδα, αναφορικά με τον λόγο… Read More »

ΚΛΙΜΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ (23/5/2014) βίντεο

Με μια μεστή, σοβαρή, γεμάτη επιχειρηματολογία αλλά και πιο ανθρώπινη  ομιλία, πραγματοποίησε την τελευταία του προεκλογική συνάντηση ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης κ. Νίκο Τζιβελέκας για τον δεύτερο γύρο των εκλογών την Κυριακή 25 Μαΐου 2014. Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ κ. Νίκος Τζιβελέκας, απευθύνθηκε με καθαρό, άμεσο λόγο στον πολύ… Read More »

Παναγιώτης Ντάνης Εγώ δεν τον εμπιστεύομαι τον Παπαευθυμίου για Δήμαρχο… εσείς ;;;;

Εγώ δεν τον εμπιστεύομαι… εσείς ; Φίλε Μάκη και λοιπά μέλη του συνδυασμού Διερωτώμαι πως είναι δυνατόν η παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» να εμπιστευτεί τον Δήμαρχο Παπαευθυμίου στις επικείμενες επαναληπτικές εκλογές, ότι θα τηρήσει τις υποσχέσεις του σχετικά με τα όσα αναγράφονται στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που εκδώσατε, όταν: Στην ομιλία του το 2010 υποσχέθηκε στη… Read More »

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ (22/5/2014)

Την Πέμπτη 22 Μαίου 2014 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Αθανασίου Ακρίδα στην Σπερχειάδα, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης κ. Παπαευθυμίου, την ομιλία του. Αφού ευχαρίστησε αρχικά τον κόσμο που τον ψήφισε, έκανε αναφορά περισσότερο σε θέματα συμπεριφοράς και ιδιοσυγκρασίας του ιδίου παρά σε δέσμευση συγκεκριμένων έργων και ζήτησε από τους παρισταμένους να… Read More »

Κέρδισε τις εντυπώσεις και συγκίνησε με την ομιλία του ο κ. Νίκος Τζιβελέκας, στην πόλη της Μακρακώμης (video).

Κέρδισε τις εντυπώσεις και συγκίνησε με την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης, ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ, κ. Νίκος Τζιβελέκας, στην κεντρική ομιλία του στην πόλη της Μακρακώμης . Στην πλατεία της Μακρακώμης, το βράδυ της Πέμπτης 22 Μαΐου, ο κ. Νίκος Τζιβελέκας,  με σεμνότητα, επιχειρηματολογία  και συγκροτημένο λόγο, αναφέρθηκε στην πρώτη… Read More »

 

Νίκος Τζιβελέκας, θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία Αθ. Ακρίδα στην Σπερχειάδα την Παρασκευή 23 Μαΐου και ώρα 8:30 μ.μ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Παρασκευή 23 Μαΐου και ώρα 8:30 το βράδυ, ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης κ. Νίκος Τζιβελέκας, θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία Αθ. Ακρίδα στην Σπερχειάδα    Καλούμε όλους τους δημότες να παρευρεθούν για  να ακούσουν το όραμα και το εφικτό πρόγραμμα της Νέας Σελίδας για έναν δυνατό Δήμο με επίκεντρο τον δημότη. Δείτε σε βίντεο… Read More »

 

Ο ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ, θα μιλήσει σήμερα Πέμπτη 22 Μαϊου στις 8 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Σπερχειάδας

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος τού Δήμου Μακρακώμης ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ, θα μιλήσει σήμερα Πέμπτη 22 Μαϊου στις 8 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Σπερχειάδας Καλούμε όλους τούς δημότες να μας τιμήσουν με την παρουσία τους

Ο Νίκος Τζιβελέκας, θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία Μακρακώμης σήμερα Πέμπτη 22 Μαΐου και ώρα 8:30 μ.μ.

ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ Την Πέμπτη  22 Μαΐου και ώρα 8:30 το βράδυ, ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης κ.Νίκος Τζιβελέκας, θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία Μακρακώμης.   Καλούμε τους δημότες να παρευρεθούν στην κεντρική ομιλία  του υποψηφίου  Δημάρχου κ. Νίκου Τζιβελέκα, που εγγυάται  ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας με επίκεντρο τον δημότη. Δείτε σε βίντεο την… Read More »

Νίκος Τζιβελέκας: Απάντηση για τις ζητούμενες δεσμεύσεις

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ  ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΔΗΜΑΡΧΟΣ:  ΝΙΚΟΣ  ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ                                                                                                                           Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Απάντηση στο Δελτίο τύπου που εξέδωσε η Δημοτική παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ του Δήμου Μακρακώμης με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Ματθαίο Σκούρα την Τρίτη 20 Μάιου 2014. Ζητά την δημόσια δέσμευση συγκεκριμένων θέσεων προκειμένου να στηρίξει την όποια από… Read More »

ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ”ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ” ΤΟΥ κ. ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ του υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Τζιβελέκα στον Δήμο Μακρακώμης, σε συνέχεια της προσέγγισης που επιχειρεί με βάση το νεανικό κοινό και όχι μόνο, προβάλει ένα νέο διαφημιστικό μήνυμα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στο σποτ, αναφέρει τις πάγιες και αδιάλλακτες θέσεις και τους στόχους της παράταξης για την Δυτική Φθιώτιδα… Read More »

ΘύμιοςΠαπαευθυμίου: Καλούμε όλους τους δημότες μας να συμπαραταχθούν μαζί μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Δώσαμε με ήθος και ευπρέπεια τον προεκλογικό μας αγώνα και το αποτέλεσμα δικαιώνει όλους όσους εντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιό μας αλλά και όλους τους έντιμους και ικανούς πολίτες, μιας και η δύναμη του συνδυασμού μας ανέβηκε κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες από την πρώτη Κυριακή των προηγούμενων εκλογών.    Οι επαναληπτικές εκλογές είναι καθοριστικές… Read More »

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ευχαριστεί τους δημότες που τίμησαν με την ψήφο τους και μας ανέδειξαν 3η δημοτική δύναμη στο Δήμο Μακρακώμης

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Η δημοτική μας παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ένα μήνα μετά την ίδρυση της και με την ολοκλήρωση της πρώτης Κυριακής των δημοτικών εκλογών, νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους Δημότες του Δήμου Μακρακώμης, που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας ανέδειξαν… Read More »

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ: Η δημοτική παράταξη που θα δεσμευθεί δημόσια για την υλοποίησή της θα έχει κάθε δυνατή στήριξη από την παράταξή μας.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ   Η δημοτική μας παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, υπηρετώντας τις αρχές και τις αξίες που ανέδειξε κατά την διάρκεια της εκλογικής περιόδου και θέλοντας να συμβάλλει παραγωγικά, αποφεύγοντας την πόλωση, τις παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις και τον εκμαυλισμό συνειδήσεων και την υποβάθμιση των προσωπικοτήτων των δημοτών… Read More »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

                                                                                                                          19Μαΐου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 στον Δήμο Μακρακώμης έστειλαν ένα καθαρό μήνυμα, δείχνοντας την πόρτα εξόδου στην νυν δημοτική αρχή. Την ερχόμενη Κυριακή, οι δημότες του Δήμου Μακρακώμης αποφασίζουν για την πενταετία στην αυτοδιοίκηση. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την προσπάθεια μας να αποδείξουμε στους δημότες ότι, πέρα από… Read More »

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Θερμής υποδοχής έτυχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης κ. Νίκος Τζιβελέκας, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, στην προεκλογική συνάντηση και κεντρική ομιλία του στην πόλη της Σπερχειάδας την Παρασκευή 16 Μαιου 2014. Παρακολουθείστεω το βίντεο απο την κεντρική ομιλία. Ο πολύς κόσμος που μαζεύτηκε για να τον ακούσει, ενημερώθηκε για το πρόγραμμά του,… Read More »

ΕΝΟΤΗΤΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΚΟΥΡΑ – ΔΙΑΜΑΝΤΗ (video)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014, ΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ,  ΕΝΟΤΗΤΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,  ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΚΟΥΡΑ – ΔΙΑΜΑΝΤΗ Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις στο φωνογραφο Δεν θα μιλήσω για να ρίξω κάποιες φωτοβολίδες, να κάνω κρίσεις και επικρίσεις και να σας γεμίσω με προτάσεις και ΘΑ.. θα σας ανοίξω την καρδιά μου για το δύσκολο εγχείρημα μας για τις δυσκολίες και τον… Read More »

Μακρακώμη: 47χρονος είχε στην αποθήκη του 11 τόνους καπνού. Πώς τον έπιασαν οι αστυνομικοί.

Συνελήφθη,  στην ευρύτερη περιοχή της Μακρακώμης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 47χρονος Έλληνας, για κατοχή μεγάλης ποσότητας λαθραίου καπνού. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και περί όπλων. Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση και πώληση από τον… Read More »

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ (15/5/2014)

Στην πόλη της Μακρακώμης πραγματοποίησε  προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης  κ. Νίκος Τζιβελέκας της παράταξης ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014. Την  κεντρική του ομιλία ο κόσμος της Μακρακώμης την υποδέχτηκε θερμά και άκουσε το πρόγραμμα αλλά και τους στόχους της παράταξης της Νέας Σελίδας τόσο για τον Δήμο γενικότερα… Read More »

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΦΩΝΟΓΡΑΦΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια περιεκτική  συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης κ. Χρήστος Πάσουλας στον Φωνογράφο. Ο Φωνογράφος στα πλαίσια της ενημέρωσης των δημοτών της  Δυτικής Φθιώτιδας για τον προεκλογικό αγώνα, συναντά και συνομιλεί με υποψηφίους, ώστε από πρώτο χέρι να καταθέσουν τις απόψεις και τις πολιτικές του θέσεις τους που αφορούν τον Δήμο Μακρακώμης. Ο… Read More »

 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ Δ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ ΣΤΟΝ ΦΩΝΟΓΡΑΦΟ

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των δημοτών της Δυτικής Φθιώτιδας που επιχειρεί ο Φωνογράφος για τις εκλογές της Κυριακής  στις 18 Μαίου, συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης  κ. Νίκος Τζιβελέκας, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ. Ο εκδότης του Φωνογράφου παρέθεσε ερωτήσεις και γενικές αλλά και με συγκεκριμένο περιεχόμενο στον κ. Νίκο… Read More »

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:30 Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. Ν. ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Την Παρασκευή  16 Μαΐου και ώρα 8:30 το βράδυ, ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης κ. Νίκος Τζιβελέκας, θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία Αθανασίου  Ακρίδα στην Σπερχειάδα. Καλούμε τους δημότες στην κεντρική ομιλία  του υποψηφίου  Δημάρχου κ. Νίκου Τζιβελέκα, που εγγυάται  ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας με επίκεντρο τον δημότη. Ακούστε το ηχητικό… Read More »

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ Μ. ΣΚΟΥΡΑ (Ενότητα και Δημιουργία) ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ (15/5/2014)

DSC00331

Την κεντρική  προεκλογική ομιλία στην Σπερχειάδα πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ματθαίος Σκούρας της παράταξης Ενότητα και Δημιουργία το απόγευμα στις 15 Μαΐου 2014. Ο κ. Ματθαίος Σκούρας  σε ήπιους τόνους παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξης του και δήλωσε την αναγκαιότητα για αλλαγή στον Δήμο. Αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους, συνομίλησε με τον κόσμο. Αυτό που… Read More »

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.Θ.ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ (15/5/2014)

Την Πέμπτη  15 Μαΐου 2014 και ώρα 20:00,  πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία του στην Σπερχειάδα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης κ. Θύμιου Παπαευθυμίου της παράταξης  Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία. Η προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του Παπαευθυμίου έγινε με την συμμετοχή των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, τους οποίους και ονομάτισε προς το ακροατήριο αλλά και… Read More »

Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του Ματθαίου Σκούρα Σπερχειάδα & Μακρακώμη

Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του Ματθαίου Σκούρα στις πλατείες Σπερχειάδα  σήμερα στις 18: 30 και αυριο στη Μακρακώμη στις 20:30 ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ Δεν θα μιλήσω για να ρίξω κάποιες φωτοβολίδες, να κάνω κρίσεις και επικρίσεις και να σας γεμίσω με προτάσεις και ΘΑ.. ΣΗΜΕΡΑ θα σας ανοίξω την καρδιά μου για το δύσκολο εγχείρημα μας… Read More »

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ

Με μια  ομιλία-καταπέλτη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/5/2014 η επίσημη επίσκεψη στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού, του υποψήφιου Δημάρχου Μακρακώμης και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Νέα Σελίδα κ. Νίκο Τζιβελέκα. Ο βροχερός καιρός δεν επέτρεψε μια ανοιχτή συγκέντρωση για να εξυπηρετηθεί αλλά και για να ακούσει περισσότερος κόσμος τον κ. Τζιβελέκα, οπότε έγινε σε κλειστό ιδιωτικό χώρο…. Read More »

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Τζιβελέκας, θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία Μακρακώμης σήμερα Πέμπτη 15 Μαΐου και ώρα 8 το βράδυ.

Την Πέμπτη 15 Μαΐου και ώρα 8 το βράδυ, ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης κ. Νίκος Τζιβελέκας, θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία Μακρακώμης.  Καλούμε τους δημότες να παρευρεθούν για  να ακούσουν το όραμα και το εφικτό πρόγραμμα της Νέας Σελίδας για έναν δυνατό Δήμο με επίκεντρο τον δημότη. ακούστε την Ανακοίνωση

Σήμερα Πέμπτη 15/5/2014 ο Θύμιος Παπαευθυμίου μιλήσει στη κεντρική πλατεία ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ στις 08 το βράδυ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητοί συνδημότες Την Πέμπτη 15/5/2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 μ.μ στη κεντρική πλατεία ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ θα πραγματοποιηθεί Προεκλογική Συγκέντρωση και ομιλία του νυν Δημάρχου και υποψηφίου Θύμιου Παπαευθυμίου. Σας καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Προεκλογική Συγκέντρωση και ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Θύμιου Παπαευθυμίου στη Σπερχειάδα την Πέμπτη 15/5/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητοί συνδημότες Την Πέμπτη 15/5/2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 μ.μ στη κεντρική πλατεία ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ θα πραγματοποιηθεί Προεκλογική Συγκέντρωση και ομιλία του νυν Δημάρχου και υποψηφίου Θύμιου Παπαευθυμίου. Σας καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Αν μας δώσετε τη δύναμη θα δράσουμε προς όφελος όλων των συνδημοτών μας.

Δεν θα μιλήσω για να ρίξω κάποιες φωτοβολίδες, να κάνω κρίσεις και επικρίσεις και να σας γεμίσω με προτάσεις και ΘΑ.. Την Παρασκευή θα σας ανοίξω την καρδιά μου για το δύσκολο εγχείρημα μας για τις δυσκολίες και τον “πόλεμο” που δεχθήκαμε και να σας ζητήσουμε την υποστήριξή σας για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, η οποία πάντα… Read More »

ΟΜΙΛΙΑ του ΝΙΚΟΥ ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ στον ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΙΟΥ 19:30

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Τετάρτη 14-5-2014, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Μακρακώμης, Νίκου Τζιβελέκα ,στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου, στην καφετέρια του κ. Προβόπουλου και ώρα 19:30.

Μια ταινία απο τους μαθητές του ΕΠΑΛ Μακρακώμης (βίντεο)

Η ταινία αυτή γυρίστηκε στο ΕΠΑΛ Μακρακώμης από ομάδα μαθητών/τριών και τους καθηγητές Μάρκο Κακιώρη και Γιούλη Παντίδου με στόχο να προβληθεί το σχολείο μας και γενικότερα η λειτουργία των ΕΠΑΛ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα δεν είναι καθόλου συμπτωματική!

Ο Ματθαίος Γρ. Σκούρας Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης “ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ”

Συνδυασμός Ρήξης με Νέο Ύφος και Ήθος Ματθαίος Γρ. Σκούρας,                                           Υποστράτηγος ε.α.              Master Στρατηγικών Μελετών Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης   ·        Ματθαίε μας ξάφνιασε προ καιρού η είδηση, ότι θα είσαι υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Σε πολύ κόσμο ακούστηκε ευχάριστα! Προπαντός σε αυτούς που γνωρίζουν το… Read More »

Οι ψηφοφόροι του Δ. Μακρακώμης να εμπιστευθούν το συνδυασμό Ενότητα και δημιουργία στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014

Ο Συνδυασμός μας, είναι πλέον παρόν και ισχυρός στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, παρά τις ύπουλες μεθοδεύσεις και τα διλήμματα που δέχθηκε από πολλές κατευθύνσεις… Με πραγματικό Πολιτικό Πολιτισμό, ενημέρωσε τους πολίτες του Δήμου για το νέο εγχείρημα και συγκρότησε ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο το οποίο καλούνται οι ψηφοφόροι να εμπιστευθούν για τη δημιουργία… Read More »

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ Ν. ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ ΣΤΟΝ Δ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ του Δήμου Μακρακώμης, την Πέμπτη 8 Μαΐου και ώρα 19:30 στην Σπερχειάδα. Το εκλογικό κέντρο της Νέας Σελίδας, βρίσκεται στην Σπερχειάδα, Λεωφόρου Κρίκου 32. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη ενώ το παρών έδωσαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι  κκ Δημήτρης Αργυρίου, Θεμιστοκλής Χειμάρας,… Read More »

Λεωνίδας Γιαννέλος, Αυτόν τον μεγάλο αθλητή θα τιμήσουν στη Μακρακώμη το Σάββατο 10 Μαΐου

Στις 10 Μαίου ο χρόνος θα γυρίσει μερικές δεκαετίες πίσω… οι μεγάλοι θα θυμηθούν και οι νεότεροι θα μάθουν, ότι ο Λεωνίδας Γιαννέλος, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και προπονητές που μεσουρανούσε στα ελληνικά γήπεδα πριν τρεις δεκαετίες, ξεκίνησε από την περιοχή μας. Τη δεκαετία του 70, άπειρα πρωτοσέλιδα στις μεγάλες εφημερίδες της περιοχής για… Read More »

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” ΤΟΥ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν στις 6 Μαΐου στην Σπερχειάδα, η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης του κ. Θύμιου Παπαευθυμίου ” Για μια Ισχυρή Δυτική Φθιώτιδα”. Η ανακοίνωση των ονομάτων του ψηφοδελτίου της παράταξης έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα ενώ τα εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο απέναντι από το Δημαρχείο…. Read More »

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΛΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ (διαβάστετο)

κεφ. 1 Τώρα εσείς ψηφίζετε στο Δήμο Κουμπουρδακίου (ας πούμε). Για να επιλέξετε, πλησιάστε τον υποψήφιο της καρδιάς σας και ρωτήστε τον “σε ποιό σχολείο πάνε τα παιδιά σας?Νομίζω είναι συμμαθητές με τα δικά μου..”. Αν απαντήσει “στην Αθήνα”, να ξέρετε ότι χεσμένο τόχει και το Κουμπουρδάκι και τα παιδιά σας.Τα δικά του πάλι, μάλλον… Read More »

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ Ν. ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8/5/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Πέμπτη  8 Μαΐου 2014 και ώρα 19:30,  θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ με επικεφαλή τον κ. Νίκο Τζιβελέκα, στην έδρα του Δήμου Μακρακώμης την Σπερχειάδα, . Το εκλογικό κέντρο θα στεγάζεται  στην Λεωφόρου Κρίκου, αριθμό 32 στην Σπερχειάδα. Θα τελεστή ο καθιερωμένος αγιασμός και έπειτα θα… Read More »

ΗΜΕΡΙΔΑ: ”Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ” στην Σπερχειάδα

Οι Σύλλογοι Γυναικών Σπερχειάδας, Γονέων και Κηδεμόνων  των σχολείων της πόλης της Σπερχειάδας, διοργανώνουν η μερίδα με θέμα  ”Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ” την Παρασκευή 9 Μαίου 2014 και ώρα 9μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα στην Σπερχειάδα. Μία ακόμη αξιόλογη προσπάθεια… Read More »

Μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Μακρακώμης κ. Ματθαίου Γρ. Σκούρα

    Συνδυασμός Ρήξης με Νέο Ύφος και Ήθος   Μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου κ. Ματθαίου Γρ. Σκούρα   Συνδημότισσα, συνδημότη,   Το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 πρέπει να αποτελέσει τη νέα αρχή για να λειτουργήσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση σ΄ ένα διαφορετικά διαμορφωμένο περιβάλλον ώστε να αντιμετωπίσει τις ιδιαίτερα απαιτητικές προκλήσεις  και… Read More »

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η ημέρα της Νέας Σελίδας, της παράταξης του κ. Νίκου Τζιβελέκα, υποψήφιου Δημάρχου στον Δήμο Μακρακώμης, ήταν η χθεσινή.  Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης, η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Σημαντικότερο όμως όπως δήλωσαν στελέχη στον Φωνογράφο, είναι το ενωτικό κλίμα  στους κόλπους της παράταξης καθώς και η διάθεση από όλους τους συμμετέχοντες για… Read More »

Ο Συνδυασμός ΕΝΟΤΗΤΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, είναι πλέον παρόν και ισχυρός στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, παρά τις ύπουλες μεθοδεύσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 5 Μαΐου 2014 Ο Συνδυασμός μας, είναι πλέον παρόν και ισχυρός στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, παρά τις ύπουλες μεθοδεύσεις και τα διλήμματα που δέχθηκε από πολλές κατευθύνσεις… Με πραγματικό Πολιτικό Πολιτισμό, ενημέρωσε τους πολίτες του Δήμου για το νέο εγχείρημα και συγκρότησε ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο το οποίο καλούνται οι… Read More »

Ο Θ.Παπαευθυμίου σήμερα Τρίτη 6/5/14 παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο και εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο στη Σπερχειάδα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θύμιος Παπαευθυμίου παρουσιάζει σήμερα στις 6:00΄ το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας “Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα” τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς του ΣυμβούλουςΈνα πλήρες ψηφοδέλτιο με αξιόλογους πολίτες από όλους τους επαγγελματικούς χώρους. 161 υποψήφιοι που θα προσπαθήσουν να βάλουν το Δήμο Μακρακώμης στο χάρτη των σύγχρονων Δήμων της χώρας και της… Read More »

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η της Τοπικης Κοινοτητας Γιαννιτσους Δ. Μακρακώμης

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΝ ΟΨΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 18 ΜΑΙΟΥ 2014 ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. α) ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ : ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΠΙΚΟ : ΒΛΑΧΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΙΤΟΣΕΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΟΥΖΓΟΥ ΕΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ… Read More »

Με το Πρόγραμμα της ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ για ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ παρά ΠΟΤΕ. Με το Πρόγραμμα της ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ για ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ   Αγαπητοί Συνδημότες, Μετά από την παρέλευση (1) ενός έτους και πλέον ικανοποιήθηκε το αίτημά μας από τον νέο Διοκητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ.Αναστάσιο Κων. Σεπετή. Ο Κατάλληλος Άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Η… Read More »

Την στήριξή της ΑΝΕΛ Ν. Φθιώτιδας για της συνέχιση του έργου που έχει ξεκινήσει Ευθύμιος Παπαευθυμίου

Δελτίο Τύπου για τις Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Μακρακώμης Οι  ΑΝΕΛ Ν. Φθιώτιδας με βάση τις προβλεπόμενες από το κίνημα διαδικασίες, πιστοί στις αρχές μας και εκτιμώντας την ακεραιότητα, το ήθος και το έργο που έχει παρουσιάσει ο νυν Δήμαρχος Μακρακώμης Ευθύμιος Παπαευθυμίου, δηλώνουμε την  στήριξή μας στην προσπάθεια της συνέχισης του έργου που έχει… Read More »

Απάντηση σε σχόλιο κ. Δ. Κυριόπουλου: Τολμήστε τον απολογισμό σας. (βίντεο)

Στην ιστοσελίδα του Φωνογράφου, δεχτήκαμε το παρακάτω σχόλιο από τον αντιδήμαρχο  κ. Διονύσιο Κυργιόπουλο  σε άρθρο μας που τον αφορούσε σχετικά. ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΥΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ: Δημοκρατία στα ΜΜΕ σημαίνει αμεροληψία και όχι κιτρινισμό του τύπου. Γιατι, αν εγώ λοιπόν κατάγομαι από το τραμπουκισταν, εσείς καταγεστε από το ΨΕΥΔΕΚΙΣΤΑΝ! Η θρασυδειλία δεν είναι χαρακτηρισμός που μου αρμόζει… Read More »

Ο Νίκος Τζιβελέκας«Νέα Σελίδα» θα παρουσιάσει το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του την Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 και ώρα 19:00,

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ  ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΔΗΜΑΡΧΟΣ:  ΝΙΚΟΣ  ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ 30 Απριλίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης  και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης  «Νέα Σελίδα»  στον Δήμο Μακρακώμης κ. Νίκος Τζιβελέκας,  την Δευτέρα  5 Μαΐου 2014 και ώρα 19:00,  θα παρουσιάσει το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας… Read More »

Προεκλογική εκμετάλλευση και κατάχρηση εξουσίας από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Μακρακώμης

Μεγάλες διαστάσεις πήρε το θέμα της  συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου της Μακρακώμης για την μετονομασία του γηπέδου της Μακρακώμης. Έκτακτο τοπικό Συμβούλιο  αποφασίστηκε  για σήμερα στις 12 το μεσημέρι η Τοπική Κοινότητα Μακρακώμης αφού δεν ήταν εφικτό εχθές επειδή ήταν μόνο δύο άτομα παρόντες, για την μετανομασία του Δημοτικού Σταδίου Μακρακώμης. Με βάση όμως τον… Read More »

Σε σφαγή 33 πρόβατα από κοπάδι της Σπερχειάδας λόγω μελιταίου

Σε σφαγή οδηγούνται 33 πρόβατα μολυσμένα από το βακτήριο της βρουκέλλας μετά από έλεγχο σε κοπάδι της Σπερχειάδας. Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας έθεσαν σε απομόνωση τα ζώα που έδωσαν θετικό αποτέλεσμα στις εξετάσεις ενώ δόθηκε εντολή να μην απομακρυνθούν τα μολυσμένα ζώα από το εκτροφείο παρά μόνο για τη σφαγή τους. Ο Διευθυντής Σταύρος Τσελάς… Read More »

Ο Νίκος Τζιβελέκας “παίρνει τα βουνά” στα πανέμορφα ορεινά χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς σηματοδοτεί την τελική νίκη του καλοκαιριού απέναντι στον χειμώνα, την κατίσχυση της ζωής επί του θανάτου και έχει ρίζες που ανάγονται σε προχριστιανικές αγροτικές λατρευτικές τελετές για τη γονιμότητα των αγρών και κατ’ επέκταση, και των ζώων και των ανθρώπων. Επίσης συμπίπτει  και με  Παγκόσμια… Read More »

About Author

Check Also

Ο καλύτερος τρόπος να ακονίσεις το μυαλό σου μένοντας σπίτι

Διώχνεις την ανία και κρατάς τον νου σου σε φόρμα Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *