Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Βολιώτες και επισκέπτες κατέκλυσαν την παραλία του Βόλου στέλνοντας ευχές στον ουρανό με τα φωτεινά φαναράκια

Βολιώτες και επισκέπτες κατέκλυσαν την παραλία του Βόλου στέλνοντας ευχές στον ουρανό με τα φωτεινά φαναράκια, ενώ διασκέδασαν με τα τραγούδια του Πέτρου Ιακωβίδη.
Καθένας και καθεμία άναψαν το δικό τους φαναράκι και το απελευθέρωσαν ταυτόχρονα στον ουρανό δημιουργώντας ένα καταπληκτικό θέαμα με έντονο συμβολισμό. Πρόκειται για μία συμβολική πράξη αγάπης δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα στον κόσμο, εφόσον το επιθυμεί, να δείξει την αλληλεγγύη του και να βοηθήσει σημαντικά Ιδρύματα στηρίζοντας το έργο τους. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα Ιδρύματα: «Ορφανοτροφείο Βόλου», «Άσπρες Πεταλούδες», «Φλόγα» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις & «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων.

Συγκεκριμένα η διάθεση των 9.000 φαναριών ξεκίνησε από τις 5 το απόγευμα 2 ώρες προ της εκδήλωσης, όπου έξωθεν του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επί της παραλίας δίνονταν τα φανάρια σε τέσσερα σημεία – ανά ίδρυμα – με ρίψη συμβολικού αντιτίμου στους κουμπαράδες για όσους το επιθυμούν.

Τα χιλιάδες φαναράκια απελευθερώθηκαν αναμμένα στον ουρανό ταυτόχρονα δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αισθητικά αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα «Ένα Φως – Μια Ευχή» ταξίδεψε από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μεταφέροντας τις προσωπικές επιθυμίες του καθένα στο γιορτινό ουρανό.

magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εξυπνο τσιρότο σε ρόλο 24ωρου καρδιολόγου

Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους συσκευές που μπορεί να φοράει πάνω του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *