Παρασκευή , 3 Δεκεμβρίου 2021
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Βουίζει ο τόπος από τις παρατυπίες τοπικού προέδρου σε Δήμο της Κεντρικής Ευβοίας

Βουίζει ο τόπος από τις παρατυπίες του εν λόγω τοπικού προέδρου κατά καιρούς, ενώ συνεχίζει ανενόχλητος την δράση του για ακόμα μια φορά.

Σκανδαλώδης είναι η συμπεριφορά τοπικού προέδρου σε Δήμο της Κεντρικής Ευβοίας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr ήδη αντιμετωπίζει βαριές κακουργηματικές κατηγορίες ενώ του έχει απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα όπως επίσης του έχει επιβληθεί να πηγαίνει μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και να δίνει παρόν, το πρωί της Πέμπτης 25/11 εθεάθη να οδηγεί φορτηγό του Δήμου όπου ανήκει, διεκπεραιώνοντας τα προσωπικά θελήματα όπως συνήθως.

Στον εν λόγω Δήμο, όπως και στους υπόλοιπους άδεια για οδήγηση δημοτικών οχημάτων έχουν συγκεκριμένα άτομα και απαγορεύεται δια ροπάλου ο οποιοσδήποτε άλλος να το κάνει, αφού σε περίπτωση ατυχήματος ο Δήμος θα είναι εκτιθέμενος, πόσο μάλλον όταν ο τοπικός πρόεδρος μιλάει στο τηλέφωνο την ώρα της οδήγησης.

Το ερώτημα που δημιουργείται είναι πως ο αντιδήμαρχος κίνησης επέτρεψε κάτι τέτοιο; είχε γνώση ή στο εργοτάξιο όποιος θέλει μπαίνει και βγαίνει και κάνει ότι θέλει;

eviathema.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας: Ημερίδα για τη σχεδιαστική σκέψη στη Μάθηση

Tο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Στερεάς Ελλάδας και η Ομάδα Δημιουργικών Τεχνολογιών Μάθησης, του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *