Τετάρτη , 6 Δεκεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Υπερκαλύφθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΘΕΟΝΗ με την άντληση κεφαλαίων ύψους €6.750.500.

Ο στόχος της αύξησης καλύφθηκε πλήρως και δεν υπήρξαν αδιάθετες μετοχές. Με τη νέα κεφαλαιακή ενίσχυση ανοίγει ο δρόμος για τη χρηματοδότηση της υλοποίησης του φιλόδοξου επενδυτικού πλάνου της εταιρείας, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκονται 2 στρατηγικές επενδύσεις. Η πρώτη επένδυση αφορά την προσθήκης της νέας τεχνολογικά εξελιγμένης γραμμής παραγωγής η οποία θα πολλαπλασιάσει την παραγωγική δυνατότητα της ΘΕΟΝΗ. Η δεύτερη επένδυση αφορά τη λειτουργία του νέου κέντρου αποθήκευσης & μεταφοράς στον Ελληνόπυργο Μουζακίου, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία εντός του 2023. Με τα 2 αυτά στρατηγικά έργα η ΘΕΟΝΗ ανταποκρίνεται στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα της.

.Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ, Δημήτριος Τσέλιος, ευχαρίστησε τους μετόχους για τη συμμετοχή τους στην ΑΜΚ και τη συμβολή τους στα αναπτυξιακά πλάνα της εταιρείας σημειώνοντας: «Η ΘΕΟΝΗ με τη βοήθεια και εμπιστοσύνη των μετόχων της έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και επενδύσεων με επίκεντρο την Καρδίτσα. Η περαιτέρω ενίσχυση της κεφαλαιακής βάσης της εταιρείας και οι προσπάθειες των ανθρώπων μας – Διοίκησης και Εργαζομένων – μας δίνουν ώθηση να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά».

ΘΕΟΝΗ Α.Ε.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ναυπακτία: Περίπου 10 κορίτσια λένε οι πληροφορίες ότι έχουν πέσει θύματα των δύο 13χρονων που επεξεργάζονταν και διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες τους.

Η δικογραφία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα καθώς οι καταθέσεις θυμάτων συνεχίζονται. Οι 13χρονοι παραδέχθηκαν όπως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *