Ακολουθήστε μας στο facebook

Ζώα σε άθλια κατάσταση, αποστεωμένα από την ασιτία και κάποια από αυτά άρρωστα, σε φιλοζωϊκή ΜΚΟ στο Κιλκίς

Ζώα σε άθλια κατάσταση, αποστεωμένα από την ασιτία και κάποια από αυτά άρρωστα, σίγουρα δεν είναι η εικόνα που περιμένει να δει κανείς σε κάποιο φιλοζωϊκό σωματείο.
Δυστυχώς, όμως, αποτελεί πραγματικότητα σε φιλοζωϊκή ΜΚΟ στο Κιλκίς. Η εικόνα αυτή ξεσήκωσε τους επικεφαλής και μέλη άλλων φιλοζωικών σωματείων και φιλόζωους από το Κιλκίς και τη Θεσσαλονίκη που απευθύνθηκαν στις αρχές και έχουν ξεκινήσει αγώνα δρόμου για την περίθαλψη και σωτηρία των άτυχων τετράποδων που βρέθηκαν συνωστισμένα στην εν λόγω φιλοζωϊκή ΜΚΟ στο Κιλκίς.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΑΜΚΕ Αδέσποτα Σέιχ Σου-Θεσσαλονίκη, Βούλα Τζάνου,
που έχει προβεί σε δημοσιοποίηση του θέματος στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να βρεθεί λύση για τα σκελετωμένα και άρρωστα σκυλάκια, ήδη έχει επιληφθεί του θέματος η αστυνομία.

Η ίδια, μαζί και με άλλα μέλη φιλοζωϊκών σωματείων της Βόρειας Ελλάδας – που κάνουν λόγο για απελπιστική κατάσταση ενώ αναφέρουν επίσης ότι το συγκεκριμένο φιλοζωϊκό σωματείο έχει και σύμφωνο συνεργασίας με τον Δήμο Κιλκίς – απευθύνουν έκκληση στους φιλόζωους να συνδράμουν για την περίθαλψη των ζώων και έχουν ξεκινήσει μεταφορές τους σε κτηνιάτρους, κτηνιατρικές κλινικές κ.ο.κ.
Β. Βεγ.

www.grtimes.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Καιρός: Το φαινόμενο του Ιπτάμενου Ολλανδού καταγράφηκε στην Κέρκυρα

Το φαινόμενο του ανώτερου αντικατοπτρισμού ή Ιπτάμενος Ολλανδός, παρουσιάζεται σε περιόδους επικράτησης αντικυκλώνων Ο καιρός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *