Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: 3 ανήλικοι έκλεψαν πορτοφόλι από γυναίκα…

Οι τρεις ανήλικοι, χωρίς να τους αντιληφθεί η γυναίκα, της πήραν το πορτοφόλι από την τσάντα της… 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας στις 13-01-2022 το μεσημέρι στη Λαμία, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι από τσάντα ημεδαπής, το οποίο περιείχε τραπεζικές κάρτες και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα της παθούσας. Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Η παράνομη πράξη τους έγινε αντιληπτή από διερχόμενο αστυνομικό εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, ο οποίος ενημέρωσε τους περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, οι οποίοι στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων, εντόπισαν και ακινητοποίησαν το προαναφερόμενο όχημα και συνέλαβαν τους τρεις επιβαίνοντες.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Το κλεμμένο πορτοφόλι, με το περιεχόμενό του, βρέθηκε κάτω από την θέση του συνοδηγού του οχήματος, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του.

Ο ανήλικος οδηγός του οχήματος στερείται σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και όπως διαπιστώθηκε είναι ιδιοκτησίας ημεδαπής, η οποία αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Καμένα Βούρλα: Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β’  στα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου του Οσίου Βησσαρίωνος [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, το πρωί του Σαββάτου 18/5/2024 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *