Ακολουθήστε μας στο facebook

Στυλίδα: Φθορές στην παιδική χαρά στο Πάρκο του Λαού

Όπως καταγγέλλει ο Δήμος Στυλίδας και μάλιστα προέβη και στις ανάλογες ενέργειες στις Αστυνομικές Αρχές,  άγνωστοι προκάλεσαν (31/5/2022) εκτεταμένες φθορές στην περίφραξη της παιδικής χαράς στο Πάρκο του Λαού, στη Στυλίδα, καταστρέφοντάς την.

“Πρόκειται για πράξεις βανδαλισμού και ασυνειδησίας, καθώς η περίφραξη αυτή προστατεύει τα μικρά παιδιά που διασκεδάζουν στα παιχνίδια της παιδικής χαράς.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και την απογοήτευσή μας για τα επεισόδια βανδαλισμών που κατά καιρούς προκαλούν εκτεταμένες ζημιές σε μια παιδική χαρά πραγματικό κόσμημα που αποτελεί πρότυπο χώρο αναψυχής και παιχνιδιού και καθημερινά φιλοξενεί πολύ κόσμο.

Ο σεβασμός και η προστασία του κοινόχρηστου χώρου είναι ζήτημα όλων μας και επιβάλλεται να διαφυλάξουμε ό,τι με μεγάλη προσπάθεια και κόστος έχει δημιουργηθεί, συντηρείται με χρήματα των δημοτών και αποτελεί περιουσία όλων.

Ήδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές, καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε την επιβολή του νόμου για την προστασία της δημοτικής περιουσίας αλλά πρωτίστως για την ασφάλεια των παιδιών.” αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Στυλίδας.

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Πως θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές την Μεγάλη Εβδομάδα

Η ενημέρωση από τον Δήμο Λαμιέων για την λειτουργία των λαϊκών αγορών   “Σας ενημερώνουμε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *