Breaking News

Έργα ασφαλτόστρωσης στο παράπλευρο δίκτυο της ε.ο. Τρικάλων – Λάρισας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο από Φαρκαδόνα έως Ζάρκο σε συνολικό μήκος 1,5 χλμ.

Η ασφαλτόστρωση εντάσσεται στο πλαίσιο έργου προϋπολογισμού ένταξης 500.000 ευρώ, για τη συντήρηση του παράπλευρου δικτύου της ε.ο. Τρικάλων – Λάρισας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι ένα απέραντο εργοτάξιο καθώς έχουμε σε εξέλιξη εκατοντάδες έργα που ικανοποιούν τις ανάγκες των ανθρώπων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τoν πρόεδρο της Τ.Κ. Zάρκου Γιάννη Βούλγαρη, τον Αντιπρόεδρο Δήμο Γκράβα, τους Περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες ενισχύουμε την οδική ασφάλεια στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της ε.ο. Τρικάλων – Λάρισας, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε γεωργικές, κτηνοτροφικές και βιομηχανικές εκμεταλλεύσεις» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Δες επίσης

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας: Ημερίδα «Ετήσιο Σχέδιο Δράσης για την Προστασία – Δικαιώματα των Ζώων»

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποίησε την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026, στην αίθουσα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *