Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

“Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει άμεσα μέτρα για την ακρίβεια”

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΛΑΖΟΥ

 

Στην Αμφίκλεια, τη Δρυμαία και το Παλαιοχώρι πραγματοποίησε περιοδεία η υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Βασιλική Λάζου. Με τον συνυποψήφιό της Θανάση Λουκόπουλο, στελέχη και μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. επισκέφθηκαν τη λαϊκή αγορά, τα καταστήματα της περιοχής, το κέντρο υγείας και την αστυνομία και συνομίλησαν με κατοίκους και εργαζόμενους. Ένα από τα κύρια ζητήματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση ήταν η ακρίβεια στην ενέργεια, τα καύσιμα και το σούπερ μάρκετ.

Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις προτάσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. για να αντιμετωπίσουμε με άμεσα μέτρα την ακρίβεια:

* Θεσπίζουμε ανώτατα όρια τιμής στη λιανική για την ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο και ανώτατο συντελεστή κέρδους 5% στην ενέργεια.
* Φορολογούμε άμεσα τα υπερκέρδη που έχουν συσσωρευθεί στα ταμεία των ενεργειακών εταιρειών και των διυλιστηρίων. Εξοικονόμηση 5,5 δις ευρώ για κοινωνική ευημερία.
* Μειώνουμε τον ελάχιστο φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα και καταργούμε τον ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο
* Μειώνουμε τον Φ.Π.Α στα τρόφιμα στο 6% και προβλέπουμε μηδενικό ΦΠΑ για τα είδη πρώτης ανάγκης.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τιμητική εκδήλωση για τους Νεομοναστηριώτες που εκτελέστηκαν ομαδικά από του Ιταλούς την 26η Μαΐου 1942

Ο Δήμος Δομοκού τιμά τους εκτελεσθέντες  Νεομοναστηριώτες  Επιμνημόσυνη Δέηση για τους Νεομοναστηριώτες που εκτελέστηκαν ομαδικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *