Βγήκαν όπλα στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας την Καθαρά Δευτέρα

Βγήκαν όπλα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κατοχή, όπου την Καθαρά Δευτέρα διασκέδαζαν αρκετοί θαμώνες.

Σύμφωνα με το  aixmi-news.gr τα όπλα βγήκαν από αλλοδαπούς, έναν Πακιστανό και έναν Αλβανό που μάλλον διαφώνησαν για θέματα που αφορούν τους αγρεργάτες που εκπροσωπούν στην περιοχή των Οινιάδων και τους «αξιοποιούν» στα χωράφια για την συγκομιδή προϊόντων και άλλες αγροτικές εργασίες.

Οι υπόλοιποι θαμώνες έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν τον έναν να οπλίζει και να κολλάει το όπλο στον κρόταφο του άλλου. Το πιθανότερο ήταν να μην είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση αλλά απλά να ήθελε να κάνει επίδειξη δύναμης.

Ωστόσο και ο άλλος έφερε από το αυτοκίνητό του και το δικό του όπλο. Η εικόνα αυτή τρομοκράτησε τους υπόλοιπους θαμώνες, κάποιοι από τους οποίους ειδοποίησαν την αστυνομία.

 

Πηγή: aixmi-news.gr

Δες επίσης

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χαρτογραφεί ανάγκες και προοπτικές για ευάλωτες ομάδες και κοινωνικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών έργων FABCOM και PROSECO

Πραγματοποιήθηκαν για τον σκοπό αυτό  δύο συναντήσεις στη Λαμία Η ανάγκη δημιουργίας δομών βραχείας φιλοξενίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *